Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Όταν «μιλάει» ο Κριστιάνο!! (video)

Γίνεται να μην νικήσει η Ρεάλ με τον Κριστιάνο να σκοράρει δις; Δεν γίνεται! Η «βασίλισσα» επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους, παραμένει πρώτη και την ακολουθεί η Γαλατάσαραϊ που νίκησε 3-1 την Κοπεγχάγη.

Όταν «μιλάει» ο Κριστιάνο! (video)
Δεν είναι ότι θαμπωθήκαμε από το θέαμα στο Μπερναμπέου, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Κι αυτούς τους πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα δις. Έτσι, η «βασίλισσα» παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του 2ου ομίλου, έχει το απόλυτο (3x3) και δεν φαίνεται πως μπορεί να απειληθεί.

Γιατί οι «μπιανκονέρι» όχι μόνο έχουν μείνει στους δύο βαθμούς, αλλά βλέπουν -πλέον- και την πλάτη της Γαλατάσαραϊ που δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει στην Τουρκία 3-1 την Κοπεγχάγη και να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση του γκρουπ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-1

Από νωρίς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να περάσει το μήνυμά της. Μόλις στο 4' ο Κριστιάνο Ρονάλντο... έσπασε το τεχνικό οφ-σάιντ των αμυντικών της Γιουβέντους, βγήκε φάτσα με τον Μπουφόν κι αφού τον πέρασε, πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας. Οι Μαδριλένοι δεν βρίσκονταν σε κάποια εκπληκτική κατάσταση και αλήθεια είναι πως οι "μπιανκονέρι" προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και να επιτεθούν. Και είχε αποτέλεσμα αυτό, αφού στο 11' αν και ο Κασίγιας έδιωξε προς στιγμήν τον κίνδυνο, στη συνέχεια ο Γιορέντε από κοντά, πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι παίκτες του Αντσελότι δεν τα παράτησαν και στο 28' πήραν ξανά... κεφάλι στο σκορ. Ο Κιελίνι ανέτρεψε τον Σέρχιο Ράμος στην περιοχή, ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και με αριστουργηματικό τρόπο από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους... ουσιαστικά τα πάντα τέλειωσαν. Στο 47' ο Κιελίνι αποβλήθηκε αυστηρά από τον διαιτητή για μαρκάρισμα στον "CR7", η Γιούβε έμεινε με δέκα και κάπου εκεί έχασε τις όποιες ελπίδες της να επανέλθει στο ματς. Μάλιστα, η "βασίλισσα" θα μπορούσε να είχε αυξήσει κι άλλο το σκορ στις λίγες ευκαιρίες που έκανε στη συνέχεια, όμως ο Μπενζεμά έχασε το άχαστο (και παράλληλα γιουχαρίστηκε ξανά), με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει ως το τέλος.



ρεαλγιουβεντουσ από dm_52680ba7330ac

Γαλατάσαραϊ-Κοπεγχάγη 3-1

Στην Τουρκία, ο δυνατός συνάντησε τον αδύναμο. Και το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να καταλάβουμε την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη. Μόλις στο 10’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, χάρη στην κεφαλιά-δυναμίτη του Φελίπε Μέλο. Προς το φινάλε του πρώτου μέρους ήρθαν ακόμα δύο τέρματα για την ομάδα του Μαντσίνι. Αρχικά, με τον Σνάιντερ (38’) και στις καθυστερήσεις με τον Ντρογκμπά που έγραψε το 3-0.

Όπως είναι λογικό, στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έριξαν ταχύτητα. Οι Δανοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν, η «τσιμπόμ» είχε καθαρίσει... την μπουγάδα κι όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής και να διαμορφώσουν στο 88’ το τελικό 3-1, με τον Κλαουντεμίρ να βρίσκει δίχτυα.


Galatasaray 3-1 FC København All Goals από all-goals

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους 2-1
(4’, 28’ πεν. Ρονάλντο – 11’ Γιορέντε)

Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 3-1
(10’ Μέλο, 38’ Σνάιντερ, 45+1’ Ντρογκμπά – 88’ Κλαουντεμίρ)

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 9.(12-2)
2. Γαλατάσαραϊ 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (05/11)
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης
Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: