Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αφιέρωμα της UNICEF στη φανέλα!

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και δε θα μπορούσε η UNICEF να μην ασχοληθεί με τη νέα φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Αφιέρωμα της UNICEF στη φανέλα
Οι επίσημοι λογαριασμοί της εταιρίας στα δύο σημαντικότερα social media, twitter και facebook, έγραψαν για την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» με το λογότυπό της, που εγκαινιάστηκε με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δυο πλευρές την περασμένη Δευτέρα και έκανε ντεμπούτο στη Λισαβόνα.

Αρχικά, η UNICEF ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν τον αγώνα στο twitter, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα στο «Ντα Λουζ» σχολίασε για την «όμορφη φανέλα» στο facebook.

«Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που φοράει το λογότυπο της UNICEF για πρώτη φορά! Απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League», ήταν το σχετικό tweet λίγο πριν την έναρξη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, γράφτηκε στο facebook πως: «Ωραία φανέλα! Η ελληνική ομάδα Ολυμπιακός φόρεσε το λογότυπό μας στη φανέλα για πρώτη φορά απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League. Ο Αλεξάντρο Ντομίνγκες,που στη φωτογραφία κρύβει την μπάλα, σκόραρε πρώτος στην ισοπαλία με 1-1».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: