Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

«Ο Μήτρογλου δώρο στη Ίντερ»

«Ο Μήτρογλου δώρο στη Ίντερ»«Ο Μήτρογλου μπορεί να είναι το πρώτο μεγάλο δώρο του Τοχίρ στην Ίντερ», αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα η οποία στέκεται στην χθεσινή εμφάνιση του νεαρού επιθετικού του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα “europacalcio”, η οποία με αφορμή την χθεσινή εξαιρετική εμφάνισή του διεθνούς επιθετικού με την Μπενφίκα, πλέκει το εγκώμιο του Μήτρογλου.

Αυτή αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στο πρότυπο του επιθετικού που χρειάζεται η Ίντερ βάσει του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα υπό τις εντολές του Βάλτερ Ματζάρι.

«Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο πραγματικά μεγάλο δώρο του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας Ερίκ Τοχίρ. Μετά από σκάουτινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα χθες έπεισε όλους στο Μιλάνο», προσθέτει το δημοσίευμα.

Σε αυτό –στη συνέχεια- γίνεται μια αναφορά στις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες για τον Μήτρογλου, θεωρώντας ως αντίπαλο της Ίντερ στην προσπάθεια απόκτησης του διεθνούς Έλληνα επιθετικού την Ντόρτμουντ για να αντικαταστήσει το κενό που θα αφήσει ο Λεβαντόφσκι μετά την αποχώρησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: