Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ο Καπετάνος στον Arena FM!

PRqHYZhyT2
Ο Παντελής Καπετάνος ο οποίος αγωνίζεται στην Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Βασιλεία αλλά και για το παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Ρουμανία.
Για το παιχνίδι Στεάουα-Βασιλεία: «Πήραμε τελικά την ισοπαλία αν και πριν το παιχνίδι θέλαμε μόνο την νίκη. Έτσι πως εξελίχθηκε το παιχνίδι και το ισόπαλο αποτέλεσμα μας άφησε ικανοποίηση. Δεχτήκαμε ένα εκπληκτικό γκολ, μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Αν είχαμε και λίγο ακόμα χρόνο ,μπορεί να παίρναμε και την νίκη».
Για το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στην Ρουμανία: «Εδώ το παιχνίδι το αντιμετωπίζουν όπως ακριβώς το αντιμετωπίζουν και οι Έλληνες. Και οι δυο πλευρές χαίρονται και να δούμε στο τέλος ποιος θα κλάψει. Ο ένας ήθελε τον άλλον. Η Εθνική Ρουμανία έχει ανέβει τώρα τελευταία επίπεδο. Σίγουρα δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε με την παλιά εθνική επί Χάτζι. Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές, πολύ ταλέντο αλλά κάποιες φορές ξεφεύγουν και θα εξαρτηθεί από τι κατάσταση βρεθούν εκείνη την μέρα. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες, αν βρεθούν στην καλή τους μέρα μπορεί να σου πάρουν το παιχνίδι για πλάκα. Αλλά θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι καλύτερη σαν σύνολο. Το όπλο τους πάντως θεωρώ ότι είναι το κέντρο. Ο Μαρικά είναι εξαιρετικός και σε ένα μήνα που είναι το παιχνίδι θα είναι ακόμα σε καλύτερη κατάσταση».
Για το ότι ο ίδιος δεν έχει πρόσκληση για την Εθνική ομάδα: «Όσο ήμουνα στο Κλουζ μου είχαν σταλθεί 2-3 προσκλήσεις αλλά στο τέλος κοβόμουνα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προπονούμε κάθε μέρα όσο μπορώ καλύτερα και να είμαι σε καλή κατάσταση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: