Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Για το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού!

Σύσκεψη με τη συμμετοχή των Γιάννη Αλαφούζου, Νίκου Νταμπίζα και Γιάννη Αναστασίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού
Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το σήμερα αλλά και το αύριο του «τριφυλλιού».

Βασικό θέμα αποτέλεσε η αποτίμηση του πρόσφατου ταξιδιού του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό, με τον τεχνικό διευθυντή να ενημερώνει Αλαφούζο και Αναστασίου για τις επαφές που είχε με διάφορες ομάδες σε θέματα συνεργασίας αλλά και την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν μελλοντικά να απασχολήσουν τους «πράσινους».

Πάντως, στον Παναθηναϊκό κυρίως ενδιαφέρονται για κάποιες περιπτώσεις παικτών με τους οποίους ενδεχομένως να υπάρξει προσέγγιση το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται –αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό- να γίνει κάτι και τον Ιανουάριο.

Η συζήτηση φυσικά περιστράφηκε και γύρω από τη σημερινή εικόνα και κατάσταση της ομάδας, με τους τρεις άνδρες να τονίζουν πως υπάρχει πίστη στο πλάνο και τον αγωνιστικό σχεδιασμό που υπήρξε από την αρχή της σεζόν και την πεποίθηση πως η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο και σταθερότητα στη συνέχεια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: