Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Φανταστική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

rayo
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Ρουμπέν Ράγιος ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ξέρω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρω την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και εννοείται την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα συνόλου , έχει αλλάξει κατά πολύ από πέρσι αλλά ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος. Όταν παίζουν όλοι καλά ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται πολύ δυνατός».
Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Είναι πολύ ευχάριστο για μας που θα παίξουμε με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι τρομερή και θα μας δώσει έξτρα κίνητρο».
Για την Μακάμπι Χάιφα: «Είναι πολύ επαγγελματική ομάδα, με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Παίζαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, όμως η τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε γκολ. Άμα βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα νομίζω θα τα πάμε πολύ καλύτερα».
Για το ποιον θεωρεί φαβορί του παιχνιδιού: «Τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο . Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παίξουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για τον όμιλο: «O ΠΑΟΚ και η Άλκμααρ είναι δυνατές ομάδες και μαζί με μας νομίζω ότι είναι τρεις ομάδες που θα μονομαχήσουν για τις δυο πρώτες θέσεις».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: