Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ιορδανίδης στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το σημερινό ματς με τη Μακάμπι: «Το άγχος είναι μεγάλο, και δικαιολογημένα αφού σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Άλλωστε θα είναι και το πρώτο ματς μπροστά σε κόσμο. Αυτό προσδίδει σίγουρα χαρά αλλά συγχρόνως και άγχος. Επιβάλλεται σήμερα ο ΠΑΟΚ να δείξει το καλό του πρόσωπο για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Για την επιθετική φιλοσοφία Στέφενς: «Ταιριάζει με τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για να κερδίσει και ειδικά στην έδρα του που ο κόσμος θέλει να βλέπει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο μεγάλης ομάδας και αρχίζει σταδιακά να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει και η διοίκηση και ο κόσμος. Με την ενίσχυση τον Ιανουάριο που τη θεωρώ δεδομένη μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα».

Για το πώς βλέπει το ματς: «Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα. Βλέπουμε πως η ομάδα αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της, ανεβάζουν την απόδοσή τους και κάποια παιδιά, θα είναι και ο κόσμος ο 12ος παίκτης στις εξέδρες. Βάσει όλων αυτών πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα νικήσει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: