Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Καρντόσο: «Θετικό το 1-1…»

Ο Όσκαρ Καρντόσο χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του το 1-1 της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό, δεδομένων των συνθηκών.

Καρντόσο: «Θετικό το 1-1…»
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα τα πράγματα για την Μπενφίκα… Κάπως έτσι αντιμετώπισε ο Όσκαρ Καρντόσο το 1-1 της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο «Ντα Λουζ».

«Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μας βοήθησε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που χάναμε και παίζαμε σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Πλέον έχουμε έναν αγώνα στην Ελλάδα. Θα δούμε πώς θα πάει. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε εκεί», ανέφερε ο Παραγουανός φορ.


Λίμα: «Πάμε για τη νίκη στον Πειραιά»

Ο Λίμα έστρεψε αμέσως μετά το 1-1 της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι.

Παραδέχτηκε πως η Μπενφίκα δεν στάθηκε στο ύψος της ο Λίμα και τόνισε την ανάγκη για την ομάδα του να κερδίσει στον άτυπο «επαναληπτικό» τον Ολυμπιακό.

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κρίθηκε στις μονομαχίες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός αμύνθηκε καλά και πέτυχε ένα γκολ που έκανε τη ζωή μας δύσκολη. Πρέπει να πάμε να νικήσουμε στον Πειραιά και θα πάμε να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Ελπίζουμε εκεί να βρεθούμε σε καλή μέρα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ της Μπενφίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: