Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τζελέπης στο Metropolis: «Έχει βαριά φανέλα και αξιόλογους παίκτες ο ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας της Κομοτηνής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και την γενικότερη πορεία της ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την πορεία του Πανθρακικού:

«Ήταν μια ιστορική νίκη για το σωματείο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σας είχα πει ότι ναι μεν η χρονιά δεν έχει σχέση με την περσινή όσον αφορά το ρόστερ, αλλά δε σημαίνει ότι θα είμαστε λιγότεροι ανταγωνιστικοί. Ήταν πολύ προσεκτικές οι κινήσεις μας και δικαιωθήκαμε στο θέμα των επιλογών. Επιλέξαμε έναν φιλόδοξο και καλό προπονητή όπως ο κ. Μάντζιος. Είμαστε ομάδα με υγεία και οικογενειακό κλίμα. Η ομάδα λειτουργεί σωστά, υπάρχει επαγγελματισμός».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή φιλοξενούμε μια μεγάλη ομάδα. Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ορίσαμε να παραδώσουμε 2.600 εισιτήρια, που θα αφορούν το πέταλο των φιλοξενούμενων και τη θύρα 5 που είναι απέναντι από τη σκεπαστή του γηπέδου της Κομοτηνής. Είναι ικανοποιητικός ο αριθμός για να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με δεδομένα και τα μέτρα της Αστυνομίας. Θα είναι ανοιχτό το γήπεδο για να εξυπηρετηθούν καλά οι φίλαθλοί του. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή ο Πανθρακικός… (γέλια). Χιούμορ έκανα, ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που διαθέτει αξιόλογους παίκτες και βαριά φανέλα και θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα του πριμ που δόθηκε από τη διοίκηση μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Δεν είναι σωστός ο αριθμός του πριμ αυτός που διέρρευσε στις εφημερίδες. Είναι περισσότερα από 10.000 ευρώ. Δεν είναι βέβαια αυτό το θέμα. Γενικότερα η ομάδα συνηθίζει να επιβραβεύει τους παίκτες στις χαρές και τις μεγάλες νίκες».

Τέλος, έκανε λόγο και για την παρουσία του κόσμου της Κομοτηνής στο γήπεδο:

«Είναι της άποψης ότι τα αποτελέσματα φέρνουν και τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος αρχίζει και πιστεύει στην ικανότητα αυτής της ομάδας και θα έρχεται περισσότερο στο γήπεδο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: