Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μανούσος: «Μη μου στερήσετε το όνειρο»

Μανούσος: «Μη μου στερήσετε το όνειρο»«Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Μανούσος κατά την απολογία του για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ μετά το παιχνίδι της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο άσος της ομάδας της Μυτιλήνης εμφανώς φορτισμένος συγκινησιακά ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας…

«Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής.

Στην απολογία αυτή παρών ήταν και ο γιατρός της ομάδας ο οποίος επωμίστηκε όλη την ευθύνη.

«Είναι δική μου παράλειψη», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ.Βαρβαγιάννη, (παθολόγος) και συνέχισε:

«Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη», ανέφερε ο γιατρός της ομάδας.

Στα ίδια στοιχεία στηρίχθηκε η κατάθεση του δικηγόρου του παίκτη, ο οποίος επεσήμανε ότι η ουσία δεν είναι τέτοια που «ανεβάζει» αποδόσεις. Τέλος, υποστήριξε ότι ο παίκτης δεν έχει ανάγκη από τέτοιες ουσίες παραθέτοντας έγγραφα από τις εργομετρικές εξετάσεις του παίκτη.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: