Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Κυπριακό «μπλόκο»

Ο Απόλλων «κράτησε» στο 0-0 τη Λάτσιο στη Λεμεσό, έμεινε «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης και παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στη Τράπζονσπορ, που νίκησε 2-0 τη Λέγκια, να περάσει στην 1η θέση.

Κυπριακό «μπλόκο»
Στο 0-0 «κόλλησαν» στη Λεμεσό Απόλλων και Λάτσιο και οι Κύπριοι έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρόκριση από τον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ιταλοί είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, που απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις, δημιούργησαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία με τον Παπουλή στο 56’, όμως ούτε αυτοί μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου, η Τράπζονσπορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία στο ματς του Απόλλωνα και με τη νίκη απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας με σκορ 1-0 πέρασε μόνη στην 1η θέση.

Το τέρμα του Γιάνκο μόλις στο 7ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Τούρκους. Από εκεί και πέρα οι Πολωνοί προσπάθησαν να αντιδράσουν –κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο- όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε το τέρμα του Αντίν στο 82’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο 0-0

Τράμπζονσπορ - Λέγκια Βαρσοβίας 2-0
(7' Γιάνκο, 82' Αντίν)

Η Βαθμολογία:

1. Τράμπζονσπορ 7
2. Λάτσιο 5
3. Απόλλων Λεμεσού 4
4. Λέγκια Βαρσοβίας 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Πέμπτη 7/11
Λάτσιο - Απόλλων Λεμεσού
Λέγκια Βαρσοβίας - ΤράμπζονσπορΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: