Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δυο μαγικά ο Μαγένκο στο γκολ της Μπενφίκα!!(ΦΩΤΟ)

Δυο φωτό όσο 1.000 λέξεις για τις δυο (κι όχι μόνο μια!) γκάφες της διαιτησίας στην φάση του 1-1. Το κακό τρίτωσε με το μοναδικό λάθος του Ρομπέρτο στο ματς. «Ντου στα Αποδυτήρια». Πολύ καλός ήταν ο Ολυμπιακός στο Ντα Λουζ. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, λόγω καιρικών συνθηκών, οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν εξαιρετικά και το αποτέλεσμα τους αδικεί.
Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος από την Μπενφίκα. Δεν είναι μόνο ότι προηγήθηκε, ότι θα μπορούσε να έχει βάλει ένα – δυο γκολ ακόμα και πως δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους Πορτογάλους.
Είναι και η φάση του γκολ. Δεν ξέρω πόσοι το παρατήρησαν, αλλά δεν έγινε μόνο ένα διαιτητικό λάθος, αλλά δυο! Και χοντρά, μάλιστα. Με ευθύνη και του διαιτητή και του επόπτη.
Δεν υπήρχε, βέβαια, κανένα κόρνερ στην φάση της ισοφάρισης. Κι αυτό είναι το ένα, αφού η μπάλα κτυπάει σε παίκτη της Μπενφίκα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
Είχε προηγηθεί, όμως, και κάτι ακόμα. Στο πλάγιο άουτ που εκτελεί αμέσως πριν (για να προέλθει το κόρνερ) ο παίκτης της Μπενφίκα έχει μπει όλος μέσα στο γήπεδο την ώρα που φεύγει η μπάλα από τα χέρια του. Κανονικά, δηλαδή, τόσο ο επόπτης, όσο και ο ρέφερι έπρεπε να έχουν δει πώς δεν είναι εκτέλεση πλάγιου άουτ αυτή. Και να σταματήσουν την φάση!
Ε, ήρθε μετά το κόρνερ και η λάθος αντίδραση του Ρομπέρτο, κι έδεσε το γλυκό.
Κατά τη γνώμη μου, πάντως, ο Ολυμπιακός με μια ανάλογη εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης θα κερδίσει και ουσιαστικά θα καθαρίσει την πρόκριση… Έδειξε ότι έχει καλύτερη ομάδα από την Μπενφίκα.
Δείτε τις δυο πρώτες φωτογραφίες, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ο παίκτης που εκτελεί το πλάγιο άουτ πατάει εντός αγωνιστικού χώρου, πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια του.
Και την τρίτη φωτό όπου φαίνεται πως πεντακάθαρα η μπάλα βρίσκει σώμα παίκτη της Μπενφίκα για να φύγει κόρνερ, ώστε να ακολουθήσει η ισοφάριση.






Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: