Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Μην επαναπαυτούμε θα το πληρώσουμε»

Διαχείριση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη που βρίσκεται στα ύψη προσπαθεί να κάνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

«Μην επαναπαυτούμε θα το πληρώσουμε»
Οι δύο εκτός έδρας νίκες με Πανιώνιο και Άρη έχουν φέρει ευφορία στους «κίτρινους» και ο 45χρονος τεχνικός προσπαθεί να το χειριστεί κατάλληλα ώστε να μη γυρίσει «μπούμερανγκ».

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε επειδή κάναμε δύο νίκες, γιατί θα το πληρώσουμε», τόνισε σε ομιλία προς τους παίκτες ο Σέρβος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυριακάτικο(27/10, 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. «Έρχεται να τα παίξει όλα για όλα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Αν δείξουμε χαρακτήρα όπως στη Βέροια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», κατέληξε ο Μιλίνκοβιτς.

Αναζητώντας τις λύσεις

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Άρη προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις, λόγω των απουσιών των Αγκάνθο, Πουλίδο και Οικονομόπουλου οι οποίοι αποβλήθηκαν στον νικηφόρο αγώνα με τη Βέροια και θα απουσιάσουν από αυτόν με τους κρητικούς. Θεωρείται σίγουρο πως στη θέση του δεύτερου θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ηρακλή, τον οποίο προτιμά από τον Μιχάλη Κύργια.

Για τον αντικαταστάτη του Έλληνα μέσου οι υποψήφιοι είναι τρεις, καθώς στους Νταμαρλή και Παπαδόπουλο προστέθηκε και η επιλογή του Τριανταφυλλάκου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Σε ότι αφορά τον αντί-Αγκάνθο πιθανόν να χρειαστεί να ανακατέψει την «τράπουλα» ο Μιλίνκοβιτς για να καλύψει το κενό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: