Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ετοιμάζει… λίφτινγκ ο Αναστασίου!!

Την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού ενόψει των σερί αγώνων με τον Εργοτέλη (πρωτάθλημα και Κύπελλο), πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει λάβει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ετοιμάζει… λίφτινγκ ο Αναστασίου
Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και τέσσερις μέρες αργότερα παίζουν ξανά στο Παγκρήτιο με τους Ηρακλειώτες για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το άλλο Σάββατο είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στους δύο αγώνες που ακολουθούν με τους Κρητικούς, αφού έχει ως στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκια» για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων ματς.

Σύμφωνα με την SportDay, ο Ρισβάνης θα παίξει αντί του τιμωρημένου Τριανταφυλλόπουλου, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Λαγός μαζί με τον Μέντες σε τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη.

Στην επίθεση τώρα είναι πιθανό να παίξει ως βασικός στο Κύπελλο ο Φιγκερόα, ενώ ο Νάνο και ο Χουχούμης (στο αριστερό άκρο της άμυνας) θα μοιραστούν τους αγώνες Κυπέλλου.

Μάλιστα, είναι πιθανό σε ένα από τα επόμενα ματς να παίξει ο Κοτσόλης κάτω από την «πράσινη» εστία. Στο Κύπελλο ενδέχεται ο Αναστασίου να δώσει «ανάσες» στον Σίλντενφελντ, αφού θα επιστρέψει στη διάθεσή του ο Τριανταφυλλόπουλος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: