Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Θρύλε, περνάς!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία.
Θρύλε, περνάς!
H εμφάνιση τεράστια. Μπορεί στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός να σάρωσε με 3-0 την Αντερλεχτ, στη Λισαβόνα όμως έπαιξε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν νίκησε, αλλά κέρδισε πολλά. Είναι αφεντικό για την πρόκριση αφού παίζει την «ρεβάνς» με τη Μπενφίκα στο Φάληρο. Δείχνει ότι μπορεί πολλά.

Ηταν διαβασμένος κι συγκεντρωμένος. Σε κανονικές συνθήκες έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Δεν ήταν όμως αυτό που λέμε στη φυσική «ΚΣ». Εβρεχε καταρρακτωδώς, το γήπεδο έγινε μαύρο χάλι και οι κόντρες που έβγαζαν οι «ερυθρόλευκοι» για να τελειώσουν το ματς κολλούσαν στη λάσπη.

Εκεί κόλλησε και το γκολ από τον Φουστέρ που θα τελείωνε το παιχνίδι. Νιώθει άτυχος ο Ολυμπιακός. Επαιξε πολύ καλύτερα από τη Μπενφίκα. Εχασε τη νίκη από μια κακή στιγμή του Ρομπέρτο. Ετσι είναι η μπάλα. Ο Ισπανός έπιασε τα άπιαστα στο Βέλγιο, αλλά στο «Ντα Λουζ» κόλλησε στην έξοδο (το γνωστό αδύνατο σημείο του) και χάθηκε η νίκη.

Το 200ο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά κύπελλα κόστισε ένα ιστορικό διπλό που ουσιαστικά θα σήμαινε και πρόκριση. Αυτή την έχει ακόμη στα χέρια του. Αρκεί να νικήσει τη Μπενφίκα στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πατήσει πάνω στην εμφάνιση του «Ντα Λουζ». Χτίζει κάτι σπουδαίο. Χρειάζεται συνέχεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Με την ίδια συγκέντρωση που είχε σε Βέλγιο και Πορτογαλία αυτή η πρόκριση δεν χάνεται.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: