Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Προσοχή στα πανό με πολιτικό περιεχόμενο»

OPADOI+PAOK
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τα μέτρα ασφαλείας αλλά και για τα πανό που πρέπει να προνέψουν οι οπαδοί του δικεφάλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Οι φίλαθλοι το κατάλαβαν πλέον, οι τιμωρίες μας άφησαν πολύ πίσω και έκαναν κακό στην ομάδα, πλέον πρέπει ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει μια τελείως διαφορετική γραμμή. Από δω και πέρα έχουμε «καμπανάκι» από την UEFA οπότε και οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα να προσέξουμε  τα πανό καθώς μας το έχουν επισημάνει. Ο κομισάριος του αγώνα μας προειδοποίησε για τα πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Απλά να ζητήσω από τον κόσμο, η συμπεριφορά τους να είναι όσο περισσότερο κόσμια γίνεται».
Για την σύσκεψη πριν το παιχνίδι: «Έγινε κανονικά η σύσκεψη όπως πριν από κάθε παιχνίδι, δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο . Περιμένουμε περίπου 200 οπαδούς της Μακάμπι, στην θύρα 8 θα είναι 50 με 100 άτομα και οι υπόλοιποι θα είναι στης θύρα των επισήμων. Από εκεί και πέρα περιμένουμε σήμερα να γεμίσει το γήπεδο, ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: