Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

“Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ”

karageorgiou
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Λεβαδειακού Νίκος Καραγεωργίου εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με μερικές καλές προσθήκες το χειμώνα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την ομάδα του Λεβαδειακού:
“Θέλω μέσα από τη προσπάθεια μου να φανεί η δουλειά μου. Πιστεύω πως στον Λεβαδειακό άμα υπάρχει λίγη υπομονή θα πετύχουμε πράγματα. Η ομάδα δε υπολείπεται τίποτα από τις άλλες που ήμουνα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην αμυντική γραμμή. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες”.
Για την εμπειρία του στα Ελληνικά γήπεδα:
“Πλέον δεν έχω το αρχικό άγχος που είχα παλαιότερα, έχει ξεπεραστεί. Η εμπειρία μου πιστεύω μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που ανέλαβα. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τις ομάδες που έχω περάσει”.
Για άμα το φετινό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων:
“Υπάρχουν και εκτός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού άλλες ομάδες που είναι πιο έτοιμες και πιο ικανές. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν. Όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά”.
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:
“Είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα από το περσινό. Είναι πιο ανταγωνιστικό και μπαίνουν και πιο πολλά γκολ. Φαίνεται πως υπάρχει ανταγωνισμός και στη κορυφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, υπάρχει μάχη και για τα πλει οφ και στη ζώνη του υποβιβασμού”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτελέσματα χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο κάτι που δείχνει πως υπάρχει ποιότητα. Άμα βελτιωθεί και κάνει και κάποιες προσθήκες τον Δεκέμβριο μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα”.
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:
“Πιστεύω πως π ΠΑΟΚ θα προκριθεί από τον όμιλο του. Θεωρώ πως θα κερδίσει την Μακάμπι και θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Είναι καλύτερος και θα έχει και τη στήριξη του κόσμου”.
Για τα δυνατά στοιχεία του ΠΑΟΚ:
“Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι μεσοπεπιθετικά αλλά και το γεγονός πως βρίσκει γκολ και από την άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται λύσεις και από τα μετόπισθεν”.
Για τη δύναμη της έδρας:
“Η έδρα  βοηθάει πολύ τον γηπεδούχο. Βέβαια μπορεί ο κόσμος να λειτουργήσει και αντίστροφα άμα δημιουργήσει μια λανθασμένη ατμόσφαιρα και μεταδώσει άγχος στους παίκτες. Αν η Τούμπα είναι όπως πρέπει να είναι και όπως είναι τα τελευταία χρόνια η ομάδα θα πάρει σημαντική ψυχολογική ώθηση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: