Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Σε κρίσιμα σημεία κάναμε σωστές επιλογές»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ορθές επιλογές σε σημαντικά σημεία της αναμέτρησης με την Φέχερβαρ και αυτό τους χάρισε τη νίκη, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Σε κρίσιμα σημεία κάναμε σωστές επιλογές»
Ο ΠΑΟΚ πήρε έστω και δύσκολα τη νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στην Φέχερβαρ για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Eurocup και αυτό οφείλεται στις σωστές επιλογές που έκαναν οι παίκτες σε σημαντικά σημεία, όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος.

«Η νίκη είναι πάντα σημαντική και είμαστε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για μας. Είχαμε μεγάλα προβλήματα στις επιστροφές μας στην άμυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να βάλει πολλά εύκολα καλάθια, εκμεταλλευόμενος τις κακές συνεργασίες που είχαμε στην άμυνα, αλλά και το γεγονός ότι οι περιφερειακοί τους παίκτες υπερτερούσαν σε ύψος. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας σε ορισμένους τομείς, είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και όταν πήραμε το προβάδισμα στο σκορ, καταφέραμε να το διατηρήσουμε και να φτάσουμε στη νίκη», είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό που σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, οι παίκτες μας έκαναν σωστές επιλογές και πήραμε τη νίκη, ενώ την ίδια στιγμή οι αντίπαλοί μας φορτώθηκαν με άγχος και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σωστά ή όπως έκαναν στο προηγούμενο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Alba για την φιλοξενία, τους εύχομαι καλή συνέχεια και σίγουρα θα ανταποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Φέχερβαρ, Κάρλος Φρέιντ, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα που κατάφερε να αντιδράσει σωστά και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και πήρε τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις με αυτό τον τρόπο και φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την ήττα, ούτε από ορισμένους τομείς του παιχνιδιού. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά όταν δίνεις στον αντίπαλο την δυνατότητα να σουτάρει με 73% στα δίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις. Όχι μόνο εδώ, αλλά ούτε και στο Ουγγρικό πρωτάθλημα. Το καλό για μας είναι ότι βελτιωνόμαστε και κάνουμε διαρκώς βήματα για να πλησιάσουμε σε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: