Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

«Θα παίξουμε τα... ρέστα μας, δεν συζητώ για Δ Εθνική!»

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Δ Εθνική εμφανίστηκε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος τόνισε πως ο Ηρακλής θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, τόνισε πως ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει να πέσει, ωστόσο από αυτά που... αφουγκράζεται, βλέπει τελικά να παραμένει στην πρώτη κατηγορία.
«Θα παίξουμε τα... ρέστα μας, δεν συζητώ για Δ Εθνική!»
Επίσης σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» , μίλησε για αρκετά ζητήματα, όπως τις πληρωμές, την προσφυγή στα Πολιτικά δικαστήρια, το CAS, το λεωφορείο της ΠΑΕ, τον Ρέμο και τις μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
Ο πρόεδρος του Ηρακλή στην αρχική του τοποθέτηση είπε τα εξής: «Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος. Έχει περάσει ένα τετράμηνο τώρα μέσα από τις συμπληγάδες. Ένας ακόμη λόγος είναι και η εχθρική στάση προς τον Ηρακλή από όλα τα Όργανα. Όμως, χρειάζεται υπομονή ή αν προτιμάτε μια στάση αναμονής. Αυτές οι μέρες είναι πολύ σημαντικές. Θα φανούν πολλά πράγματα. Γίνονται πολλές διεργασίες. Το σφαιρικό πλαίσιο που έχω κατά νου λέει ότι ο Ηρακλής θα συμμετάσχει μόνο σε επαγγελματική κατηγορία. Τρέξαμε κατά πάντων, δίχως όμως να λάβουν υπόψη τους τη δικαιοσύνη. Όλες οι αποφάσεις είναι κρίσιμες και τις λαμβάνουμε υπόψη μας, με σκοπό να τις εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε κάτι για καλό του Ηρακλή».
Για τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ανέφερε: «Εχω ακούσει πολλά και για τη Δ΄ Εθνική, όμως προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος μ’ αυτή την κατηγορία. Ούτε καν να το τολμήσουμε να το σκεφτούμε. Διαγράφεται ένα θολό τοπίο σε όλες τις κατηγορίες και ας περιμένουν να βγουν οι αποφάσεις και εμείς πρέπει να παίξουμε τα… ρέστα μας», και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούμε αναλόγως τις αποφάσεις. Έχουμε δικαίωμα να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι δύσκολο, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το εγκαταλείψουμε. Ηθικά ο Αστέρας είναι μία ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα».
Για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Αυτή είναι και η τελευταία μας σκέψη. Εφόσον, τα πράγματα μπουν σε μια σειρά θα συγκροτηθεί άμεσα μια ομάδα με απώτερο σκοπό να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Όμως, είναι προτιμότερο όλα να τα βλέπουμε βήμα-βήμα».
Για το ενδεχόμενο να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο Περιφερειακό, επισήμανε: «Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω για τη Δ΄ Εθνική.
Αν έχει συναντηθεί με τον Αντώνη Ρέμο, τόνισε: «Είχα μιλήσει με τον Ρέμο πριν από 20-25 μέρες, αλλά δεν βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης.
Για τα χρέη και αν ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει, απάντησε: «Τα χρέη είναι τεράστια. Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα έχουμε την υποχρέωση να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα»
Για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του CAS, υπογράμμισε: «Από το CAS δεν έχουμε αποσυρθεί επίσημα. Η υπόθεση παραμένει εκεί. Πάντως, αμφιβάλω αν μπορεί να πάρει σύντομα απόφαση. Θεωρώ ότι ο κ. Ιωαννίδης θα έπρεπε να μιλήσει μαζί μας για τις επόμενες ενέργειες. Είναι ένα θέμα που χρίζει συζήτηση, αλλά δεν είναι της παρούσης».
Αν προχωρήσουν οι μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα, απάντησε: «Το κάθε πράμα στην ώρα του. Είναι ένας κυκεώνας από προβλήματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Πρέπει να πληρώσουν αυτοί που έφεραν τον Ηρακλή σ’ αυτή την κατάσταση».
Ο Παντελή αναφέρθηκε και στο λεωφορείο, που κατασχέθηκε, λέγοντας: «Ηταν μια δικαστική απόφαση πριν από έντεκα μήνες. Ήρθαν σαν κλέφτες αυτοί που ήρθαν να το πάρουν. Ήρθαν τέσσερις φορές να το κατασχέσουν. Έχουμε μιλήσει με την τράπεζα Πειραιώς και το λεωφορείο μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Και διερωτώμαι πως λειτουργούσε η ομάδα την περασμένη σεζόν…».
Για τους παίκτες που αποχώρησαν, είπε: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κρατήσω αυτούς τους παίκτες στον Ηρακλή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής βλέπει την καριέρα του, είναι επαγγελματίας. Εμείς μόλις βγήκε απόφαση από το Διαιτητικό κάναμε ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα. Μέσα σε μία εβδομάδα, όμως βρεθήκαμε στη Γ΄ και εν συνεχεία στη Δ΄ Εθνική. Οι παίκτες άρχισαν όπως ήταν λογικό να κλονίζονται».
Σχετικά με τις πληρωμές, ανέφερε: «Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Αυτά που έπρεπε να πληρωθούν από την πλευρά μου έχουν πληρωθεί. Κι αν υπάρχει κάτι θα το πληρώσω».
Αν μετάνιωσε για την προσφυγή στα Πολιτικά δικαστήρια, είπε: «Όχι δεν μετάνιωσα. Είναι αναστρέψιμο. Λυπούμαι που βρήκαμε μια εχθρική αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα να έρθει μετά από 2 -3 μέρες η απόφαση-καταπέλτης για τον Αστέρα».
Για το τι πιστεύει ότι θα γίνει στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης, υπογράμμισε: «Θα σας πω αυτό που αφουγκράζομαι από την Αθήνα. Κυκλοφορεί μια τάση ότι δε θα πέσει. Ωστόσο, θα υπάρξει και τρίτο κύμα διώξεων».

Φτηνά τη... γλίτωσε!

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Άρη σχετικά με τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Νάτσο Γκαρσία και η οποία τελικά ήταν «καθαρή».
Φτηνά τη... γλίτωσε!
Ο Βολιβιανός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα πάνω από τον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Ωστόσο, η μαγνητική δεν έδειξε κάτι σοβαρό και θα κάνει αγώνα... δρόμου, προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Εργοτέλη.

Στο χέρι της αστυνομίας!

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει αν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την 7η αγωνιστική.
Στο χέρι της αστυνομίας!
Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή, μετά το αίτημα του ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο ΠΑΕ επικρατεί θετική προσέγγιση στο θέμα, η οριστική απάντηση όμως είναι στο χέρι της αστυνομίας.

Περιμένοντας... την διοίκηση!!

Οι ευθύνες, οι χειρισμοί Ζαγοράκη και η πολυφωνική διοίκηση που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά τα επόμενα 24ωρα είναι τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.
Περιμένοντας... την διοίκηση!
Διοίκηση ακούνε αλλά διοίκηση δεν βλέπουν στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που βγαίνει από τα χείλη των παραγόντων της ομάδας είναι το: «προχωράμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας». Βέβαια αυτό είχε ειπωθεί και το περασμένο καλοκαίρι από τους ίδιους πρωταγωνιστές. Όταν τότε διαβεβαίωναν τον κόσμο της ομάδας πως οι διαφορές που τους χώριζαν έχουν παραμεριστεί.
Η στάση του Κατσαρή
Μεγάλη ευθύνη έχει και ο θεματοφύλακας του συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον Ζαγοράκη όσο και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους και να τους ζητούσε να σταματήσουν τις «κόντρες» και να προχωρήσουν στον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.
Διοίκηση πολυφωνική
Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει να βρει την νέα του ταυτότητα, με την δημιουργία μιας διοίκησης που θα φέρει όχι μόνο την υπογραφή του Ζαγοράκη, αλλά και ανθρώπων που βοήθησαν οικονομικά το σωματείο όπως η οικογένεια Σαχπατζίδη. Το θέμα είναι πως τα πάντα έχουν πάει πίσω και φτάσαμε και πάλι στο σημείο να μην έχει αποσαφηνιστεί αν διοίκηση θα αποτελείτε από 7 ή 9 μέλη.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Στο μουσείο το πουλόβερ του Λεβ!!

Στο νέο μουσείο ποδοσφαίρου της Γερμανίας παραδόθηκε το...πολυφορεμένο πουλόβερ του Γιόακιμ Λεβ!
Στο μουσείο το πουλόβερ του Λεβ!
Ο Γερμανός τεχνικός φόραγε το συγκεκριμένο πουλόβερ σε όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής και με αυτό είχε οδηγήσει τα «πάντσερ» στην τρίτη θέση!
«Ελπίζω να έχει μία θέση που του αξίζει στο μουσείο και να μου το προσέχουν. Ίσως το ξαναχρειαστώ για να μου φέρει γούρι», δήλωσε ο Λεβ, ο οποίος άμα θέλει να το βλέπει θα πρέπει να επισκέπτεται το ποδοσφαιρικό μουσείο του Ντόρτμουντ, τα έργα για την κατασκευή του οποίου θα αρχίσουν το 2012 και θα ολοκληρωθούν το 2014.
Το πουλόβερ δόθηκε στο μουσείο μετά από χορηγία αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που το είχε αγοράσει σε δημοπρασία έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ!
πηγή: sportdog.gr

"Όλοι θέλουμε κάθαρση"

O αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, επιμένει στην αθλητική δικαιοσύνη για την λύση των προβλημάτων, ενώ όσον αφορά στην Ελλάδα, τόνισε ότι γίνεται σωστή δουλειά.
"Όλοι θέλουμε κάθαρση"
Ο αντιπρόεδρος της UEFA δήλωσε αρχικά στον "Novasportfm 94,6": «Σε κάθε χώρα υπάρχουν οι νόμοι της πολιτείας που ερμηνεύονται από τα δικαστικά όργανα. Η FIFA και η UEFA, ενώ σέβονται τη δικαιοσύνη και τα νομικά καθεστώτα, επιμένουν στην εφαρμογή της αθλητικής δικαιοσύνης γιατί μόνο έτσι μπορούν να λύνονται τα προβλήματα».

Για το πρόβλημα που υπάρχει μετά τη δικαίωση της Σιόν στα πολιτικά δικαστήρια στη διαμάχη που είχε με την UEFA, είπε: «Το θέμα είναι σοβαρό και μπαίνουν διάφορες σκέψεις και προβληματισμοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επειδή εδρεύει στην Ελβετία η UEFA και η FIFA, δεν θα έβγαιναν αυτές οι αποφάσεις.
Είναι επικίνδυνη υπόθεση για το ποδόσφαιρο και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πειστεί η ελβετικη δικαιοσύνη ότι καλό θα ήταν τέτοιες υποθέσεις να λύνονται μέσω των αθλητικών σωμάτων. Η UEFA ξέρει πως υπάρχει κάποιο ειδικό καθεστώς. Η αθλητική δικαιοσύνη πρέπει να γίνεται διαφορετικά αποδεκτή από την πολιτική δικαιοσύνη».
Ο Mάριος Λευκαρίτης αποκάλυψε ότι έχει παρθεί απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να αποκαλύψει ποια είναι αυτή: «Έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί πρέπει να ενημερωθούν ορισμένα μέλη γιατί ταξίδευαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Η απόφαση ήταν ομόφωνη αλλά δεν μπορώ να πω».
Tέλος, για το ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Κάθε άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο, χαίρεται όταν βλέπει ότι η δικαιοσύνη κάνει σωστά πράγματα. Γίνεται μια σωστή δουλειά.
Είναι πολύς καιρός που έγινε καλή και μελετημένη δουλεία από την εισαγγελέα κ. Παπανδρέου και φέρνει αποτελέσματα. Αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρει. Όλοι θέλουμε κάθαρση. Το μεγαλύτερο καρκίνωμα του ποδοσφαίρου είναι τα στημένα λόγω στοιχημάτων».

Κόβουν την αποζημίωση όσων ενταχθούν στην εργασιακή εφεδρεία!!

Δεν θα λάβουν τελικά αποζημίωση όσοι ενταχθούν στην εργασιακή εφεδρεία, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, καθώς η καταβολή του 60% του βασικού μισθού τους έως και 24 μήνες συνυπολογίζεται στο ποσό της αποζημίωσης απόλυσης. Η διάταξη αφορά τους μη μόνιμους υπαλλήλους.
Κόβουν την αποζημίωση όσων ενταχθούν στην εργασιακή εφεδρεία
Το ενδεχόμενο της εφεδρείας θα αντιμετωπίσουν και οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου 10 οργανισμών που, σύμφωνα με το νόμο 4002/2011, γνώριζαν ότι θα μεταταχθούν σε κενές οργανικές θέσεις του δημοσίου.

Το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών, προβλέπει ότι όσοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου από τους 22 συγχωνευόμενους οργανισμούς δεν μεταταχθούν μέχρι την 1η Νοεμβρίου σε κενές οργανικές θέσεις των φορέων υποδοχής θα τεθούν αυτόματα σε καθεστώς εφεδρείας.

Με την παραπάνω ρύθμιση αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των εφέδρων που υπολογιζόταν εντός του 2011 από τους συγχωνευόμενους και καταργούμενους οργανισμούς, με στόχο να συμπληρωθεί ο αριθμός των 30.000 εφέδρων μέχρι το τέλος του 2011, μαζί με τους υπαλλήλους που θα τεθούν στο προσυνταξιοδοτικό καθεστώς.

Με ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο, αλλά δεν υπήρχε στο σχέδιο που είχε θέσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο άρθρο 34, τίθενται σε εργασιακή εφεδρεία από την 1η Νοεμβρίου το σύνολο των υπαλλήλων αορίστου χρόνου των καταργούμενων οργανισμών οι οποίοι είναι: Εθνικός Οργανισμός Έρευνας και Τεχνολογίας, Σταθμός Ελέγχου Κάπρων, Συμβούλιο Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής, Εκπαιδευτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δασικών Υπαλλήλων, Εθνικό Κέντρο Θεάτρου και Χορού, Έργο Πολιτών, Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας Βόλου, Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας, Οργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Α.Ε., ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ Α.Ε.
ΠΗΓΗ: enet.gr

Έξι για κακούργημα στο Αγρ. Αστέρας – Καβάλα!

Απ' ευθείας στον ανακριτή παραπέμπονται για κακουργηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος έξι άτομα. Οι υπόλοιποι 10 παραπέμπονται για κακούργημα. Στο 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη! Τι στοίχημα έπαιξαν και με ποιους συνδυασμούς.
Έξι για κακούργημα στο Αγρ. Αστέρας – Καβάλα!
Παραπέμπονται έξι άτομα απ' ευθείας στον ανακριτή για κακουργηματική απάτη (άνω των 75.000) και ξέπλυμα χρήματος, για τον αγώνα ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Καβάλα.
Ο αγώνας που έγινε το 2009 θεωρείται στημένος από την UEFA τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες κέρδισαν 16 άτομα συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ!
Τα υπόλοιπα 10 άτομα παραπέμπονται μεν, για κακούργημα δε, διότι προφανώς τα ποσά που καρπώθηκαν είναι μικρότερα από τις 75.000 ευρώ.
Η υπόθεση είχε ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Νίκο Κωνσταντίνου.
Αυτό που αποκαλύπτεται για τον συγκεκριμένο αγώνα που έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2009, στον οποίο κέρδισε η φιλοξενούμενη Καβάλα με σκορ 0-3, είναι πως παίχτηκαν μεγάλα ποσά στο διπλό, παρότι η απόδοση στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ ήταν μικρή.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μεγαλύτερα ποσά παίχτηκαν σε 16 πρακτορεία της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, του Μοσχάτου και του Παλαιού Φαλήρου Αττικής. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελικές αρχές ενισχύουν όσα ειπώθηκαν περί “ύποπτου αγώνα”, αφού, όπως τόνιζαν εισαγγελικοί λειτουργοί, από το 45ο έως το 80ό λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα παρατηρήθηκε σε εταιρείες στοιχημάτων μεγάλος στοιχηματισμός στο over του αποτελέσματος (δηλαδή να σημειωθούν περισσότερα των δύο γκολ), ειδικά όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-1.
Παράλληλα κάποια δελτία παίχτηκαν και στον ΟΠΑΠ και είχαν τον εξής συνδυασμό: Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα 2, Αγώνας Β' Εθνικής 2, Ξένος αγώνας 1
Μέχρι στιγμής αυτά τα άτομα δεν φέρεται να έχουν απ' ευθείας σχέση με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Πηγή: Soccerplus.gr
 

Τους τρέλανε μια ξανθιά! (ΦΩΤΟ)

Η Κροατία δεν... βλεπόταν την Παρασκευή το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ενδιαφέρον των Μάμιτς και Σούκερ μόνο στις προσπάθειες των συμπατριωτών τους δεν ήταν!
Τους τρέλανε μια ξανθιά! (ΦΩΤΟ)
Μάλιστα, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «Sportski» το χαμόγελο μιας ξανθιάς Ελληνίδας τους πήρε το μυαλό. Βέβαια, δεν γνώριζαν πως η συγκεκριμένη κυρία συνοδευόταν από γνωστό μάνατζερ.

Το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς ήταν για... κλάματα και οι Μάμιτς, Σούκερ μόνο μπάλα δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν. Βέβαια, τα επίσημα στο Καραϊσκάκη» είχαν και άλλα ενδιαφέρονται για τους δυο άνδρες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportski» το βλέμμα τους ήταν καρφωμένο σε ξανθιά Ελληνίδα και στο χαμόγελό της.

Μάμιτς και Σούκερ δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της, αν και δεν ήξεραν πως συνοδευόταν από γνωστό Έλληνα μάνατζερ.

Τα... Αμερικανάκια κάνουν κερκίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι ισχυρίζονται πως οι Αμερικανοί δεν ξέρουν να φτιάχνουν ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το παρακάτω βίντεο θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.
Τα... Αμερικανάκια κάνουν κερκίδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τον... πανικό που επικρατεί από τους φιλάθλους της Virgina Tech στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση με το Μαϊάμι.

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

«Αθώοι! Είναι κουτσομπολιό του Ψωμιάδη...»

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας το υπόμνημα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον περιμένουν την απόφαση η οποία θα εκδοθεί την Τετάρτη (12/10). Αισιοδοξία για πλήρη αθώωση ομάδας και Μπορβήλου.
«Αθώοι! Είναι κουτσομπολιό του Ψωμιάδη...»
Στα βασικότερα σημεία του υπομνήματος αναφέρεται ότι "οι συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη είναι αόριστες και αντιφατικές κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι ο Ψωμιάδης αρχικά μιλάει για ποσό 500.000 ευρώ, ενώ μετά κάνει λόγο για 300.000".

Σε άλλο σημείο του υπομνήματος υπάρχει η επισήμανση ότι "ο αγώνας του Αστέρα με την Καβάλα έγινε στις 6/3/2011 ενώ η συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με το Νίκο (σ.σ. ο Λυράκης της Κέρκυρας) χρονολογείται 40 μέρες μετά (!), στις 11/4/2011". Αυτό που ανέφερε στο υπόμνημά του ο Αστέρας είναι ότι δεν είναι δυνατόν μεταξύ 40 ημερών να μην υπήρχε άλλη αναφορά στο γεγονός από το τηλέφωνο του Ψωμιάδη…

Επιπρόσθετα, θα έπρεπε να υπήρχαν απευθείας συνομιλίες Μπέου, Μάκη με ανθρώπους του Αστέρα. Από τη στιγμή που τέτοιες δεν υφίστανται, "η όλη ιστορία παραπέμπει σε κουτσομπολιό του Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος δεν μπορεί να γίνεται τιμητής και κριτής των πάντων και κυρίως δεν μπορεί να υποβιβαστεί μια ομάδα από συνομιλίες τρίτων".

Επίσης, "η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας δεν δέχθηκε την κατάθεση του μάρτυρα της υπόθεσης Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατέθεσε ότι υπόθεση αυτή δεν υπάρχει!"
Πηγή: Arcadia-sports.gr

"Δεν μας προστατέψατε"

Eπίθεση προς την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Πρεσβεία τους εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Κροατίας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.
"Δεν μας προστατέψατε"
Οι Κροάτες τα χώνουν στην Ομοσπονδία και στην Ελληνική αστυνομία, που όπως λένε, τους άφησε εκτεθειμένους.

Ένα απόσπασμα από την μακροσκελή τους ανακοίνωση: «Από την πρώτη ημέρα, όταν είχαμε ενημερωθεί πως μπορούν να υπάρξουν προβλήματα στην Ελλάδα είχαμε αρχίσει να ενημερώνουμε τον κόσμο, επικοινωνήσαμε με την Πρεσβεία μας στην Αθήνα, προκειμένου να τα οργανώσουμε όλα σωστά. Ωστόσο, μετά τα γεγονότα στην Αθήνα καταλάβαμε πως οι προειδοποιήσεις μας δεν βρήκαν ανταπόκριση... Πριν και μετά το ματς ήμασταν εκτεθειμένοι σε πίεση, βία, απόπειρα δολοφονίας και ταπείνωσης».
 

Από τις 70.000 ευρώ στο τίποτα;

Στα... μαλακά λέει θα πέσει ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός, ο οποίος σηκώθηκε και έφυγε για την Ισπανία για να κάνει αρθροσκόπηση χωρίς να ενημερώσει κανέναν, έχει προκαλέσει μεγάλη διχόνοια στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.
Από τις 70.000 ευρώ στο τίποτα;
Κάποιοι λένε ότι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, κάποιοι άλλοι ότι πρέπει να περάσει στα ψιλά το παράπτωμά του, κάποιοι ότι δεν έκανε τίποτα μεμπτό, αφού είχε πάρει άδεια από τον Βαλβέρδε.
Η ουσία είναι ότι από τον Ολυμπιακό διέρρεαν αρχικά ότι θα τιμωρηθεί με 70.000 ευρώ πρόστιμο, μετά έλεγαν ότι θα είναι πολύ μικρότερο και τώρα "παίζει" και να μην τιμωρηθεί καθόλου. Πώς γίνεται αυτό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει.
Ή όντως είχε πάρει άδεια από τον Βαλβέρδε ή έβαλε τα μεγάλα μέσα, όπως ο μάνατζερ Ιμπάνιεθ, να καθαρίσουν.

πηγή: sportdog.gr

«ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα!»

Για την... τρέλα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στους Ρουμάνους και τόνισε πως τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, τους επιτρέπουν να «ονειρεύονται» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
«ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα!»
«Είναι γεγονός πως υπάρχει τρέλα σε αυτόν τον σύλλογο με την καλή σημασία της λέξης πάντα. Οι οπαδοί τον λατρεύουν και ελπίζω να τερματίσουμε ψηλά για να τους ικανοποιήσουμε. Επίσης, θεωρώ πως τα πρώτα αποτελέσματα στην Ευρώπη, μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε στη πρόκριση» τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» στο Dolce Sport.

Στην συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για την Εθνική Ρουμανίας: «Έχουμε μια χαρά ομάδα και δεν μπορούμε να φοβόμαστε την Ουγγαρία την Τουρκία και την Εσθονία. Μίλησα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και ξέρω πόσο προσπαθεί για να πετύχει η εθνική μας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι φιλόδοξος και επίμονος».

Kαι με τη βούλα "Κύκνος" ο Μόρας!

Παίκτης της Σουόνσι είναι και επίσημα ο Βαγγέλης Μόρας, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρεις μήνες.
Kαι με τη βούλα "Κύκνος" ο Μόρας!
Ο προπονητής της ουαλικής ομάδας είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό την απόκτηση του Μόρα, καθώς η ομάδα του αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν.

Ο πρώην παίκτης της Μπολόνια είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί καυτευθείαν από τον τεχνικό των "Κύκνων", Μπρένταν Ρότζερς, αρχής γενομένης στο ματς με την Νόριτς!
πηγή: sportdog.gr

Άλλος να μιλήσει με τον Πρίγκιπα;

Φοβερό αυτό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας με τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος βρίσκεται στην Τζέντα και σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχε συνάντηση με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.
Άλλος να μιλήσει με τον Πρίγκιπα;
Οι δημοσιογράφοι που τον έπαιρναν τηλέφωνο για να ενημερωθούν σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση, είχαν την τύχη να μιλάνε απευθείας με τον Πρίγκιπα. Μετά τις πρώτες «χαιρετούρες», ο Τσάκας ... πάσαρε αμέσως το τηλέφωνο στον Σαουδάραβα. Όλοι όσοι τον πήραν τηλέφωνο από την Ελλάδα, μίλησαν με τον Πρίγκιπα σήμερα και όλοι άκουσαν τα ίδια.

Μιλώντας στα αγγλικά και πάντα οff the record ο άνδρας, που σύμφωνα με τον Τσάκα, ήταν ο Πρίγκιπας, είπε σε όλους τους δημοσιογράφους πάνω – κάτω τα ίδια. Πως δεν χαλάει η συμφωνία, πως είναι υπαρκτό πρόσωπο και ότι είναι έτοιμος να πάρει τον Παναθηναϊκό και πως θα είναι στην Ελλάδα σύντομα.

Μάλιστα, σε όλους ανέφερε πως τα υπόλοιπα θα τα πουν την Τρίτη!

Αλήθεια, ποιος ζήτησε ραντεβού;

Εδώ και μέρες ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης διαδίδει πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει ζητήσει ραντεβού με τους προέδρους των ΚΑΕ της Α1, αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν γνωρίζει τίποτα.
Αλήθεια, ποιος ζήτησε ραντεβού;
Ναι, ο Οικονομίδης έχει πιάσει τις 13 ομάδες και προσπαθεί να τις μαζέψει για να πάνε στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τρίτη το μεσημέρι. "Μας θέλει ο πρόεδρος", τους λέει.

Ελα, όμως, που ο Οικονομίδης είχε ζητήσει ακρόαση από τον Βασιλακόπουλο, μέσω του εκπροσώπου της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ, Αριστείδη Γολέμη. "Θέλουμε ραντεβού", αιτήθηκε, αλλά απάντηση δεν πήρε. Ομως δεν πτοήθηκε και έκανε την κινητοποίηση, μόνο που στην πορεία οι ομάδες έμαθαν πως πρόκειται για κίνηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ και όχι της ΕΟΚ.

Κι αυτό φυσικά δείχνει ότι ο Οικονομίδης από μόνος του δεν μπορεί ούτε τα βασικά να κάνει, δηλαδή να πείσει τις ομάδες να μαζευτούν για να πάνε μέχρι την ΕΟΚ. Τα έχει κάνει και μαντάρα με τα τηλεοπτικά, γιατί έτσι όπως κινήθηκε για να βρει στέγη η Α1, θα χάσει και την κρατική τηλεόραση. Γιατί ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι στην ΕΡΤ τα έχουν πάρει με το διπλό παιχνίδι που παίζεται. Χάρη κάνουν στις ομάδες - πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού - που παίρνουν το πρωτάθλημα και στον ΕΣΑΚΕ ψάχνουν για άλλες προτάσεις! Απίστευτα πράγματα.

"Ασχολείστε με θεωρίες συνωμοσίας..."

Οι Κροάτες ψάχνουν ένα... δώρο από την Γεωργία, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο διαψεύδουν τα περί πριμ προς τους Γεωργιανούς, λέγοντας πως οι Έλληνες ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας!
"Ασχολείστε με θεωρίες συνωμοσίας..."
Οι φήμες για το... περίφημο πριμ των Κροατών προς την Γεωργία, εκνεύρισαν την "Χράβτσκα", η οποία μπορεί να μην απάντησε επίσημα, όμως ο Τύπος της χώρας τονίζει: «Η Ελλάδα θέλει ένα βαθμό στη Γεωργία για να πάει στο EURO, ωστόσο οι Έλληνες ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας».
 

Με Χαριστέα και «Σπυρό» για την πρόκριση!

Ο Φερνάντο Σάντος για πρώτη φορά ως προπονητής της Εθνικής, αποκάλυψε την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Γεωργία και στην οποία υπάρχουν τόσο ο Χαριστέας όσο και ο Σπυρόπουλος. Ο Πορτογάλος τόνισε επίσης, πως δεν πρέπει να... πέσουμε στην παγίδα και να κυνηγήσουμε μόνο την ισοπαλία.
Με Χαριστέα και «Σπυρό» για την πρόκριση!
«Θέλαμε από την αρχή να είμαστε παρόντες στο Euro. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα που θα ακολουθούσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να μπούμε για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να έχουμε προσοχή στα αμυντικά καθήκοντα και να έχουμε σωστή επιθετική λειτουργία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα, δουλεμένη, με έναν καλό προπονητή.

Καλά οργανωμένη, προσπαθεί να βγάλει την ταυτότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Εχοντας αυτό στο μυαλό και ότι θέλουμε να είμαστε στο Euro, θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη, ξέροντας πως και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρώτος στόχος είναι η νίκη»
, είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος.

Όσον αφορά τον Κετσπάγια και την Γεωργία, ανέφερε: «Ο Κετσπάγια έχει κάνει καλή δουλειά, η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Εχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως στο δικό μας παιχνίδι στην Αθήνα, την ισοπαλία 1-1. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό δεν μας φοβίζει. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για το αν περιμένει ένα δώρο για τα γενέθλιά του (σ.σ είναι σήμερα) από τους παίκτες, είπε: «Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε στο στόχο που κυνηγάμε εδώ και 1-1,5 χρόνο. Ξέρω ότι θα παλέψουν πολύ οι ποδοσφαιριστές μου. Ξέρω ότι το δώρο δεν θα είναι μόνο δικό μου, αλλά και δικό τους».
Για τα αποτελέσματα που παίζει η Ελλάδα: «Δεν παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Παίζουμε για ένα που είναι η πρόκριση. Αυτό είναι ξεκάθαρο για μας. Δεν πρέπει να πέσουμε σε παγίδα. Αν κατέβουμε για το Χ, θα είναι αλλοίωση της ταυτότητας αυτής της ομάδας».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το αν θα ξεκινήσει ο Σπυρόπουλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά την 11άδα που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι: Τζόρβας, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Εν αναμονή των αποφάσεων!!

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ κατέθεσαν τα υπομνήματά τους την Δευτέρα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και περιμένουν την τελική απόφαση.
Εν αναμονή των αποφάσεων
Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (12/10) με μεγάλη αγωνία από τις δύο ομάδες, κυρίως από αυτή της Τρίπολης, καθώς στον ΟΦΗ είναι πιο αισιόδοξοι πως θα δικαιωθούν.

Να θυμίσουμε πως οι Αρκάδες έχουν τιμωρηθεί με υποβιβασμό και ο πρόεδρός τους Γιώργος Μποροβήλος με ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από την άλλη ο ΟΦΗ είχε αθωωθεί αρχικά για τα "ύποπτα" παιχνίδια και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Φάκος.

πηγή: sportdog.gr

Προτάσεις και νέο Δ.Σ!!

Αυτά είναι τα κυρίαρχα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την 1η Νοεμβρίου!
Προτάσεις και νέο Δ.Σ
Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ απέστειλε πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, την οποία κοινοποίησε σε δελτίο Τύπου. Σε αυτό αναφέρονται τα κυρίαρχα θέματα, τα δύο από αυτά όμως είναι πιο κρίσιμα, δηλαδή η λήψη αποφάσεων επί επενδυτικών προτάσεων και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 01 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, καθώς και το άρθρο 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, η Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 15 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας εκ νέου, η δεύτερη Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί επίσης στον ίδιο χώρο την 29 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Λήψη αποφάσεων επί επενδυτικών προτάσεων.
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις-Εξουσιοδοτήσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Σημειώνεται ότι στην παρούσα ως έδρα της εταιρείας τίθεται ο Δήμος Αθηνών Αττικής, οδός Αργοστολίου 15, και ουχί ο Δήμος Σπάτων Αττικής, Πάροδος Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, η οποία έχει αποφασιστεί πλέον ως έδρα της εταιρείας με την από 17/06/2011 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, καθόσον εκκρεμεί η έγκριση της μεταβολής έδρας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 2 και 3 του ν. 2725/1999.
Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Σταύρος Αδαμίδης

Έτσι μαρκάρεται ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα βιντεκάκι από την προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας. Αρχικά ο Νεϊμάρ... ζαλίζει τους συμπαίκτες του με τρίπλες και μετά ο Τιάγκο Σίλβα τον σταματά, ρίχνοντάς τον στο έδαφος!
Έτσι μαρκάρεται ο Νεϊμάρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άγρια μπινελίκια στα έδρανα της Βουλής»

Τελικά από τα... γαλλικά των πολιτών στους πολιτικούς, περάσαμε στα μπινελίκια μεταξύ των βουλευτών και μάλιστα στον χώρο της Βουλής, όπου κάποιους προσέβαλε πριν από μέρες η ομιλία της Κανέλλη με το σάντουιτς και το γάλα. Τι έγινε; Βριστήκανε με χυδαίο τρόπο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με τη Βάσω Παπανδρέου.
«Άγρια μπινελίκια στα έδρανα της Βουλής»
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο πρώτος, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η δεύτερη. Όλα ξεκίνησαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής, όταν ο Κεφαλογιάννης φέρεται να ρώτησε «θα γίνεις ποτέ πρόεδρος;» την Παπανδρέου (όταν θέλησε να παρέμβει και η πρόεδρος της Επιτροπής δεν του έδινε τον λόγο).
Η απάντηση της Παπανδρέου σε εξίσου επθετικό τόνο: «Τραμπούκος σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν θα σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά»!

Στη συνέχεια ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: «Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου».
Ο παρακάτω διάλογος, μόνο στα γήπεδα και σε συνεδριάσεις της... Superleague μπορούμε να τον ακούσουμε:

Μανώλης Κεφαλογιάννης: φύγε από δω μην σε πλακώσω

Βάσω Παπανδρέου: Δεν πας στο διάολο ρε μ...α

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε

Βάσω Παπανδρέου: Δεν θα ξαναανεχτώ απειλές και τσαμπουκάδες. Η ΝΔ να μαζέψει τον βουλευτή της

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα εδώ μέσα δεν πας στο διάολο ρε μ...

Πάντως ο Μ. Κεφαλογιάννης διέψευσε τους διαλόγους όχι όμως και κάποιοι συνάδελφοί τους...

Τέλος ο Ουρίμπε!!

Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού αποτελεί ο Γιοσού Ουρίμπε, καθώς η απομάκρυνσή του ανακοινώθηκε από την Σερραϊκή ΠΑΕ.
Τέλος ο Ουρίμπε
Ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα των Σερρών ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι, ενώ όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, πρώτος στόχος είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, εφόσον ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, ενώ αν παραμείνει στη Football League, τότε το φαβορί για τον πάγκο είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Στα υπόψιν είναι και ο Πάυλος Δερμιτζάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον  Ουρίμπε: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιόσου Ουρίμπε και του εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Θα έρθει να... πιει και μία ρακή!!

Ο Πρίγκιπας κατά την διάρκειά της συνάντησης του στην Τζέντα με τον Βλάση Τσάκα, μίλησε μέσω του τηλεφώνου του με Έλληνες δημοσιογράφους και υποσχέθηκε πως θα δει από κοντά το ΠΑΟ – Εργοτέλης.
Θα έρθει να... πιει και μία ρακή!
Έτοιμος να δώσει... απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν είναι ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ, ο οποίος προανήγγειλε την άφιξή του στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα. Ο Βλάσης Τσάκας, που έχει μεταβεί στην Τζέντα προκειμένου να μεταφέρει επικυρωμένο το προσχέδιο του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, είχε συνάντηση σήμερα μαζί του και κατά την διάρκεια των συζητήσεών δεν αρνήθηκε να δώσει το τηλέφωνό του στον Σαουδάραβα ώστε να μιλήσει απευθείας με Έλληνες δημοσιογράφους που τον καλούσαν εκείνη την ώρα.

Ο Πρίγκιπας εμφανίστηκε ενοχλημένος με όσους αμφισβητούν την ύπαρξή του, αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, αλλά και εντυπωσιασμένος από τα δεκάδες προφίλ που έχουν φτιαχτεί με φωτογραφία του στο Facebook! Παράλληλα, υποσχέθηκε πως θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα και ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του ΟΑΚΑ την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Από την πλευρά του ο Τσάκας ισχυρίζεται πως το υπογεγραμμένο έγγραφο είναι πιθανό να αποσταλεί ηλεκτρονικά ακόμα και σήμερα, ενώ ο ίδιος αναμένεται από την Τετάρτη να επιστρέψει στην Αθήνα και να το παραδώσει ο ίδιος στον δικηγόρο της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

 

Κούγιας, ο Ποινικολόγος της Ασφάλτου (ΦΩΤΟ)

Σε ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής το Audi R8 του “έχασε” ένα ακρόμπαρο με συνέπεια το όχημα να φέρνει σβούρες στον δρόμο!
Κούγιας, ο Ποινικολόγος της Ασφάλτου (ΦΩΤΟ)
Φυσικά ο Αλέξης είναι επτάψυχος και δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ αναμένεται να ερευνηθούν περαιτέρω τα αίτια…
ΠΗΓΗ: Κουρκούτι-Sport24.gr

«Δεν θα ζήσει το μπάσκετ!»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξηγεί γιατί το πιο επιτυχημένο άθλημα στην Ελλάδα θα καταλήξει να... φυτοζωεί αποδεικνύοντας με αριθμούς «την ανηθικότητα των περικοπών της Πολιτείας».
«Δεν θα ζήσει το μπάσκετ!»
Η επιστολή του ισχυρού άνδρα του ελληνικού μπάσκετ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας για μείωση κατά 50% της κρατικής επιχορήγησης για το άθλημα, αποτέλεσε την αιτία της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr με στοιχεία και αριθμούς όσον αφορά την αιφνιδιαστική απόφαση του κράτους να «καταργήσει» ουσιαστικά τη δεύτερη δόση των χρημάτων που το ίδιο από τις αρχές του έτους, είχε ανακοινώσει ότι θα χορηγήσει στο μπάσκετ...
Από τα 6,1 στα 2,45 εκατομμύρια ευρώ!
«Ύστερα από μια σειρά περικοπών στα τελευταία 6-7 χρόνια, φτάσαμε πλέον στo σημείο μηδέν! Για να σας δώσω πιο ακριβή εικόνα, σαν ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, το 2003 πήραμε από το κράτος επιχορήγηση ύψους 6,1 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον φτάσαμε φέτος να μας ανακοινώσουν ότι θα πάρουμε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία στην πορεία –και μετά από παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού κ. Νικητιάδη– τα κάναμε 4,9 εκατομμύρια, από 5,5 που πήραμε στο 2010! Και ξαφνικά, σχεδόν δύο μήνες πριν εκπνεύσει η χρονιά, έρχεται η Πολιτεία και μας ανακοινώνει ότι δεν πάρουμε 4,9 εκατομμύρια, αλλά 2,45, τα οποία έχουμε ήδη εισπράξει!» μας είπε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος και συνέχισε:

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος στο gazzetta.gr

«Για Ηρακλή καμία ανακοίνωση»;

Ο Κώστας Προύσαλης που είναι ο μοναδικός από τους διεθνείς που δεν υπέγραψε την ανακοίνωση, εξέφρασε την πικρία του που τόσο η συγκεκριμένη, όσο και αυτή του ΠΑΣΑΠ δεν αναφέρθηκαν στο πρόβλημα του Ηρακλή.
«Για Ηρακλή καμία ανακοίνωση»;
Η αλήθεια είναι πως μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση των διεθνών υπέρ του Νίκου Ρουμελιώτη, το όνομα του Κώστα Προύσαλη από τους παίκτες που υπέγραψαν ήταν και το μοναδικό, αλλά τέτοιο που να προκαλέσει έναν σχετικό θόρυβο.
Το gazzetta.gr μίλησε με τον διεθνή πασαδόρο, ο οποίος από την πλευρά του επισήμανε πως αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ο Ηρακλής και η σωτηρία του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον ΠΑΣΑΠ που έβγαλε ανακοίνωση για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής και όχι για τον «γηραιό» και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα τόνισε πως και οι συμπαίκτες του στην Εθνική θα μπορούσαν να είχαν αναφερθεί και στο θέμα του Ηρακλή.
Αναλυτικά ο Κώστας Προύσαλης μας τόνισε: «Δεν πολυασχολήθηκα με την ανακοίνωση γιατί για εμένα υπάρχει πολύ πιο σημαντικό θέμα που είναι η επιβίωση της ομάδας μου. Από την στιγμή που βγάλανε μια ανακοίνωση χωρίς να αναφέρονται και να στηρίζουν τους αθλητές του Ηρακλή, δεν μπορούσα να υπογράψω κανένα τέτοιο χαρτί. Δεν λέω ότι είναι λάθος, αλλά για εμένα προέχει το θέμα του Ηρακλή. Αν την Τετάρτη δεν πάρουμε άδεια δεν θα έχω δουλειά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με την Εθνική».
Για τον ΠΑΣΑΠ: «Δηλαδή για τον ΠΑΣΑΠ υπάρχει ο Ρουμελιώτης και όχι 8 με 9 Έλληνες παίκτες του Ηρακλή; Τόσες μέρες τους λέω να βγάλουν μια ανακοίνωση και για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα».
Πηγή: gazzetta.gr
 

Στην κρατική το Κύπελλο!!

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα ξεκινήσει την Τρίτη (11/10, 7μ.μ.) με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στο Μαρούσι και η ΕΤ1 πρόκειται να καλύψει τηλεοπτικά τα παιχνίδια.
Στην κρατική το Κύπελλο
Οι νοκ άουτ αναμετρήσεις του Κυπέλλου ξεκινάνε και η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στο Μαρούσι στις 7μ.μ. (11/10). Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιάννης Νάτου, ενώ το ρεπορτάζ των πάγκων θα κάνουν οι Δημήτρης Κοντός και Μιχάλης Πέτκοφ.
Την Τετάρτη (12/10) η ΕΤ1 θα μεταδώσει το Άρης-Ολυμπιακός (7μ.μ.) που είναι κεκλεισμένων των θυρών. Την περιγραφή θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάνου με τον Γιώργο Τραπεζανίδη. Στο ρεπορτάζ οι Άκης Ιωακείμογλου και Νίκος Καραγιώργης
Πηγή: gazzetta.gr

"Αγαπητέ ΓΑΠ ...καλύτερα να μασάς, παρά να τουιτάρεις!"

To tweet του Γιώργου Παπανδρέου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων...
"Αγαπητέ ΓΑΠ ...καλύτερα να μασάς, παρά να τουιτάρεις!"
Ο πρωθυπουργός της χώρας συνεχίζει να εξοργίζει τον κόσμο με τα -ομολογουμένως προκλητικά- tweets του.
"Δύο χρόνια δουλειάς και αλλαγών σε συνθήκες κρίσης", έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter "ποστάροντας" τον απολογισμό της διετίας της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.
Οι απαντήσεις ήταν "πληρωμένες". Όπως ακριβώς αναμενόταν. Οι ενδεικτικότερες από αυτές; "Λίγη τσίπα μωρέ! Λίγη τσίπα! Ξέρεις τι είναι τσίπα ή να σου φέρω λεξικό;" και "τελικά μετά από 2 χρόνια δουλειάς και αλλαγών λεφτά υπάρχουν;".
Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να το σκέφτεται καλύτερα πριν τουιτάρει οτιδήποτε, γιατί αν μη τι άλλο εκτίθεται (και με αποδείξεις).
Πηγή: cosmo.gr

"Τον 12ο παίκτη στο πλευρό μας!"

Τη στήριξη του κόσμου ζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο...
"Τον 12ο παίκτη στο πλευρό μας!"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου να δώσουν βροντερό παρόν την επόμενη Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" προκειμένου να παρακολουθήσουμε από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης μας ομάδας!
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έχει μπει δυναμικά στο φετινό μαραθώνιο της Super League δείχνοντας ένα πολύ καλό και πειθαρχημένο αγωνιστικό πρόσωπο στις πέντες πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο χρειάζονται την στήριξη μας, η οποία θα τους ωθήσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όλα αυτά τα χρόνια είχε τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του και με αυτό πορεύονταν.
Μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα και την δυναμική που τη διακρίνει, θα πρέπει έμπρακτα να σέβεται το παρελθόν, να κοιτάζει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και αγωνιστική ετοιμότητα το παρόν, προκειμένου να υλοποιήσει τα οράματα και τους στόχους των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων της στο μέλλον».

Εμένα μου αρέσει η εθνική! Πειράζει;

Η αντιμετώπιση μερίδας του κόσμου προς την εθνική ομάδα ποδόσφαιρου δείχνει... ανάγλυφα ότι ποτέ μία χώρα δεν φτάνει κάπου τυχαία. Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης.
Εμένα μου αρέσει η εθνική! Πειράζει;
Η ελληνική νοοτροπία επιτάσσει να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι περισσότερο από αυτό που πραγματικά είμαστε. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ότι υπάρχουν φίλαθλοι που δεν χαίρονται από την διαφαινόμενη πρόκριση της εθνικής μας ομάδας σε τρίτο συνεχόμενο Euro και που παραπονιούνται γιατί όταν παίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν... χάνεται η μπάλα.
Συγνώμη αλλά εγώ στο ματς της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην Κροατία δεν βαρέθηκα ούτε μία στιγμή το παιχνίδι της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Αυτό που περίμενα να δω, αυτό που ήθελα να δω,
το είδα. Ένα σύνολο που πραγματικά ξέρει τις δυνατότητές του και τα δυνατά του σημεία. Και, πάνω από όλα, ξέρει τα αδύνατά του σημεία. Έχει αποκτήσει με τα χρόνια νοοτροπία νικητή και πάνω σε αυτή... χτίζει και πετυχαίνει. Αν και ως πολίτες ξέραμε ακριβώς ποιες είναι οι δυνατότητές μας, μπορεί τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα αυτή τη στιγμή σε πολλούς τομείς. Τα δάνεια -κάθε είδους- οδηγούν σε λάθος δρόμους. Έτσι και στο ποδόσφαιρο.
Υπήρχαν εποχές που προπονητές ήθελαν να... δανειστούν ποδόσφαιρο άλλων χωρών. Αυτό όμως δεν οδήγησε πουθενά. Ήρθε όμως ένας Γερμανός, ο Ότο Ρεχάγκελ και -ευτυχώς για όλους μας- ένας ανάλογης λογικής συνεχιστής, ο Φερνάντο Σάντος, για να δημιουργήσουν έναν ΔΙΚΟ ΜΑΣ τρόπο παιχνιδιού.
Για πολλούς αντιαισθητικό, για άλλους κουραστικό, αλλά σίγουρα αποτελεσματικό. Κι όταν σε έχουν τρελάνει στη... σφαλιάρα τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ σημαντικό να είσαι αποτελεσματικός. Από υποσχέσεις είμαστε στην κορυφή εδώ και χρόνια, από αποτελέσματα, όχι.
Γι' αυτό λοιπόν εγώ χαίρομαι που έχουμε εθνική που δείχνει τον δρόμο για τα πάντα. Ποντάρει στην ψυχή, το πάθος, την ομοιογένεια, τη δύναμη της παρέας. Ξέρει που καλά ότι μέσα από την συλλογική δουλειά μπορεί κάποιος να βγει από την κρίση. Ένα παράδειγμα υγιούς νοοτροπίας. Όπως η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ή η εθνική ομάδα μπάσκετ που χωρίς τόσα αστέρια στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκανε αναθεώρηση του πλάνου.
Οι παίκτες της δεν πίστεψαν ότι χωρίς Διαμαντίδη, Σπανούλη, Τσαρτσαρή, Σχορτσιανίτη και ορισμένους ακόμα πολύ καλούς παίκτες είναι δυνατόν να παίξουν ίδιας ποιότητας μπάσκετ. Αναπροσάρμοσαν τα δεδομένα και πέτυχαν αυτό που μπορούσαν τη συγκεκριμένη στιγμή. Γι' αυτό ας σκύψουμε πάνω στα λίγα, αλλά χαρακτηριστικά, παραδείγματα αποτελεσματικότητας που έχουμε στην Ελλάδα και θα μάθουμε πολλά.
Πηγή: novasports.gr

"Για τη φανέλα. Και για τη νίκη..."

Αν η Ελλάδα καταφέρει να κερδίσει τη Γεωργία χαλάλι της, είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς.
"Για τη φανέλα. Και για τη νίκη..."
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας αναφέρθηκε και στις εμπειρίες τους από την Ελλάδα, αλλά και στο κίνητρο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι:
Για το πόσο καλά είναι προετοιμασμένοι οι Γεωργιανοί, δήλωσε:

«Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα για αυτό το ματς με τις προπονήσεις να πηγαίνουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία το ότι η Ελλάδα είναι η ομάδα που έχει την ανάγκη των βαθμών. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όποιος είναι καλύτερος, θα νικήσει μέσα στο γήπεδο. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα φανεί. Δεν θα αλλάξω τίποτα ούτε σε τακτική, ούτε σε πρόσωπα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε πίσω βαθμολογικά, ξεκαθάρισε:

«Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε 15 βαθμούς. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και δεν πήραμε βαθμούς. Όταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Όταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Για το ποια είναι τα κίνητρα της Γεωργίας, από τη στιγμή που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης:

«Για όλους είvαι μεγάλο το κίνητρο του να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την ομάδα μας. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός και όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό ματς. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Γενικά, έχω ωραίες αναμνήσεις. Αν μπορεί η Ελλάδα και είναι καλύτερη από εμάς και νικήσει, χαλάλι της. Αλλά κι εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα πως θα πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο αλλά κι εμείς έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είστε καλά»

Αναβλήθηκε το ΔΣ της Λίγκας!!

Νέα αναβολή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, με θέμα την συμπλήρωση των 16 ομάδων στο πρωτάθλημα.
Αναβλήθηκε το ΔΣ της Λίγκας
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο, για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011, Δ.Σ. της Super League αναβάλλεται, δεδομένων των εκκρεμών (ακόμα) διαδικασιών ενώπιον διαφόρων Δικαιοδοτικών Οργάνων.

Η Super League θα αποστείλει σήμερα κατεπείγον έγγραφο αίτημα προς την ΕΠΟ, τις δικαιοδοτικές επιτροπές αυτής (Επιτροπή Εφέσεων, Διαιτητικό Δικαστήριο) και τα λοιπά αρμόδια όργανα (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ΕΠΟ, Πειθαρχική Επιτροπή Football League), όπως επισπεύσουν τις διαδικασίες ορισμού, συζήτησης και έκδοσης αποφάσεων επί των εκκρεμών ενώπιόν τους δικών, προκειμένου η Super League να μπορέσει άμεσα να λάβει νομικά ασφαλείς αποφάσεις περί συμπλήρωσης του πίνακα των 16 ομάδων του Πρωταθλήματος.

Γκουντγιόνσεν όπως... Ριβάλντο από τον Κωστένογλου!!

Πώς ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ προσεγγίζει τον ισλανδό επιθετικό για να τον αξιοποιήσει όπως είχε κάνει με τον βραζιλιάνο σταρ. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Γκουντγιόνσεν όπως... Ριβάλντο από τον Κωστένογλου
«Ολοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστή είσαι. Κι εσύ πρέπει να ξέρεις όμως ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από σένα. Πες μου τι σε απασχολεί και πώς μπορώ να σε βοηθήσω για να βρεις τον εαυτό σου» ήταν τα λόγια με τα οποία ο νέος τεχνικός της Ενωσης κ. Νίκος Κωστένογλου προσέγγισε για πρώτη φορά τη... μεταγραφή του καλοκαιριού, όπως υπογράμμισε σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος όταν η ΑΕΚ απέκτησε τον Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν.
Ο 33χρονος ισλανδός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να μπει στο κλίμα της ομάδας και να προσφέρει το κάτι διαφορετικό (όπως άπαντες περίμεναν όταν προστέθηκε στο κιτρινόμαυρο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι), ωστόσο του αναγνωρίζονται και δικαιολογίες. Με πιο πειστική όλων το γεγονός ότι ο ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ κ. Μανόλο Χιμένεθ τον χρησιμοποιούσε σε μία θέση (αριστερός χαφ-εξτρέμ) την οποία όπως δήλωσε «έχω παίξει λιγότερες φορές από κάθε άλλη στην καριέρα μου. Για την ακρίβεια ελάχιστες».
Ενας από τους βασικός άξονες του σχεδίου για την αγωνιστική μεταμόρφωση της ΑΕΚ που έχει εκπονήσει ο 41χρονος κόουτς Κωστένογλου, είναι η αξιοποίηση του Γκουντγιόνσεν. Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και το 2008, όταν αντικαθιστώντας τον επίσης Ισπανό κ. Λορένσο Σέρα Φερέρ κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του βραζιλιάνου σταρ Ριβάλντο ο οποίος μέχρι τότε ψαχνόταν. Ο κόουτς Κωστένογλου συζήτησε με τον «Ρίμπο», άκουσε την άποψή του και δίνοντάς του τον ελεύθερο ρόλο που ζητούσε, τον βοήθησε να πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες του και να την οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και με τον «Γκούντι» από τον οποίο άκουσε ότι «μπορώ να προσφέρω σε οποιαδήποτε μεσοεπιθετικό ρόλο, αρκεί αυτός να είναι στον άξονα, όχι στις πτέρυγες». Ο Ισλανδός ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στον κ. Χιμένεθ, ουδέποτε δυσανασχέτησε για τη χρησιμοποίησή του σε θέσεις που δεν του ταιριάζουν, ωστόσο δεν επιθυμεί την επανάληψη του σκηνικού τώρα που η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή.
Ηδη μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών έγινε ξεκάθαρο ότι ο Γκουντγιόνσεν άρχισε να βλέπει και πάλι αισιόδοξα την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, διότι η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία συμβάντα και κυρίως η αγωνιστική μεταχείριση που είχε από τον κ. Χιμένεθ τον είχαν ξενερώσει. Πλέον ο Ισλανδός δείχνει πολύ μεγαλύτερη διάθεση και όπως ο ίδιος λέει στους συμπαίκτες του, ανυπομονεί για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό (ΟΑΚΑ, 20.30).
Πηγή: tovima.gr

Η γυναικάρα Malgorzata Glaser! (ΦΩΤΟ)

Το σέξι μοντέλο από την Πολωνία, Malgorzata Glaser έκανε γυμνή φωτογράφιση στο Playboy του Μεξικού!
Η γυναικάρα Malgorzata Glaser! (ΦΩΤΟ)