Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πάμπλο Γκαρσία για...επίτιμος πρόεδρος!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας ψηφίζει... δαγκωτό Πάμπλο Γκαρσία για επίτιμο πρόεδρο!
Πάμπλο Γκαρσία για...επίτιμος πρόεδρος
Αν δεν το δει κάποιος, δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει απλά οπαδούς. Διαθέτει οπαδούς - μουτζαχεντίν. Είναι ορκισμένοι γι΄ αυτόν και το αποδεικνύουν κάθε φορά που συναντούν τον Ουρουγουανό μέσο. Επειδή δεν έχει πολλή ώρα που επιστρέψαμε από τη Σκύδρα, όπου εγκαινιάστηκε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ «Πάμπλο Γκαρσία», αυτό που είδαμε δεν είχε προηγούμενο, τουλάχιστον για ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου».

Δύο ώρες πριν να φθάσει ο Γκαρσία στην Σκύδρα, είχαν στηθεί ουρές έξω από το σύνδεσμο. Μόλις τον... μυρίστηκαν έγινε πανικός. Οταν μπήκε στα γραφεία του Συνδέσμου προκλήθηκε χαμός. Τη στιγμή που βγήκε στο μπαλκόνι για να απευθυνθεί στο πλήθος, που τον αποθέωνε (φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και με ορισμένα... γαλλικά για αντίπαλη ομάδα), έμοιαζε με τον Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’90. Τότε που έκανε... πλάκα με τα πλήθη και τα... μεθούσε με λίγες λέξεις, αλλά με βασικό όπλο την πρωτόγνωρη (για τα τότε δεδομένα) προσωπικότητά του. Ετσι ήταν και ο Γκαρσία. Και «καλησπέρα» να έλεγε μόνο, ο κόσμος ήταν έτοιμος να τον σηκώσει στους ώμους του σαν το νέο Μεσσία που ήρθε στον ΠΑΟΚ για να τον σώσει από τους χίλιους εχθρούς που τον κυνηγούν.

Πραγματικά αν κάποια στιγμή κουραστεί (εύλογο είναι να γίνει κι αυτό μετά από λίγα ή περισσότερα χρόνια) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και θα ψάξει να δώσει τη σκυτάλη σε έναν διάδοχό του, τότε ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο ιδανικός. Ο άνθρωπος απλά κοιτάει τους φιλάθλους κι αυτοί θέλουν να τον αγκαλιάσουν. Αν κιόλας πει και ορισμένα πράγματα με το όνομά τους, τότε είναι έτοιμοι να τον πάρουν στις πλάτες τους και να τον γυρίσουν σαν θριαμβευτή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αν βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, ο Γιάννης Μπούταρης θα πάει γρήγορα στην αντιπολίτευση.

Τελικά αυτή η μεγάλη καψούρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γκαρσία είναι ένας από αυτούς. Μοιάζει σε πολλά με τον απλό οπαδό του ΠΑΟΚ, έχει την ίδια φιλοσοφία ζωής και την ίδια τακτική αντιμετώπισης όσων κάνουν κακό στην ομάδα. Και γι΄ αυτό στην εκδήλωση του Σαββάτου έπαιξε αρκετά το σύνθημα «ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία».
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: