Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τους… ξηλώνει ο Τσιώλης!!

Μέχρι και επτά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο θα έχει ο Άρης κόντρα στον Εργοτέλη.
Τους… ξηλώνει ο Τσιώλης
Αλλάζει πρόσωπο ο ΑΡΗΣ. Η ομάδα που θα κατέβει να αγωνιστεί στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη. Αν επιβεβαιωθούν μάλιστα οι προβλέψεις που προκύπτουν από τις δοκιμές, οι κίτρινοι, θα έχουν ίσως και επτά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα με τον Ατρόμητο σε μια προσπάθεια του Σάκη Τσιώλη να αλλάξει ριζικά το πρόσωπο της ομάδας του.
Οι τρεις αλλαγές είναι υποχρεωτικές αφού ο Σηφάκης είναι τραυματίας και ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ Καστίγιο και Σολτάνι είναι τιμωρημένοι και τη θέση τους θα πάρουν Ακόστα και Ουμπίντες, το νέο αίμα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί και ο Καλίφα Σανκαρέ, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Λαζαρίδη, Ντίκο.
Νέο λουκ θα έχει όλη η δεξιά πλευρά αφού ο Τσιώλης χτυπάει το καμπανάκι στον Νέτο και αναμένεται να τον αφήσει εκτός, χρησιμοποιώντας τον Παπαστεριανό, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα μείνει εκτός και ο Παπαστεριανός. Τέλος νέο πρόσωπο θα είναι πιθανότατα και ο Πρίττας στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Φατί. Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να οριστικοποιηθούν στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, χωρίς να αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: