Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις και νέο Δ.Σ!!

Αυτά είναι τα κυρίαρχα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την 1η Νοεμβρίου!
Προτάσεις και νέο Δ.Σ
Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ απέστειλε πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, την οποία κοινοποίησε σε δελτίο Τύπου. Σε αυτό αναφέρονται τα κυρίαρχα θέματα, τα δύο από αυτά όμως είναι πιο κρίσιμα, δηλαδή η λήψη αποφάσεων επί επενδυτικών προτάσεων και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 01 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, καθώς και το άρθρο 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, η Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 15 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας εκ νέου, η δεύτερη Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί επίσης στον ίδιο χώρο την 29 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Λήψη αποφάσεων επί επενδυτικών προτάσεων.
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις-Εξουσιοδοτήσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Σημειώνεται ότι στην παρούσα ως έδρα της εταιρείας τίθεται ο Δήμος Αθηνών Αττικής, οδός Αργοστολίου 15, και ουχί ο Δήμος Σπάτων Αττικής, Πάροδος Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, η οποία έχει αποφασιστεί πλέον ως έδρα της εταιρείας με την από 17/06/2011 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, καθόσον εκκρεμεί η έγκριση της μεταβολής έδρας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 2 και 3 του ν. 2725/1999.
Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Σταύρος Αδαμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: