Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Έξι για κακούργημα στο Αγρ. Αστέρας – Καβάλα!

Απ' ευθείας στον ανακριτή παραπέμπονται για κακουργηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος έξι άτομα. Οι υπόλοιποι 10 παραπέμπονται για κακούργημα. Στο 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη! Τι στοίχημα έπαιξαν και με ποιους συνδυασμούς.
Έξι για κακούργημα στο Αγρ. Αστέρας – Καβάλα!
Παραπέμπονται έξι άτομα απ' ευθείας στον ανακριτή για κακουργηματική απάτη (άνω των 75.000) και ξέπλυμα χρήματος, για τον αγώνα ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Καβάλα.
Ο αγώνας που έγινε το 2009 θεωρείται στημένος από την UEFA τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες κέρδισαν 16 άτομα συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ!
Τα υπόλοιπα 10 άτομα παραπέμπονται μεν, για κακούργημα δε, διότι προφανώς τα ποσά που καρπώθηκαν είναι μικρότερα από τις 75.000 ευρώ.
Η υπόθεση είχε ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Νίκο Κωνσταντίνου.
Αυτό που αποκαλύπτεται για τον συγκεκριμένο αγώνα που έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2009, στον οποίο κέρδισε η φιλοξενούμενη Καβάλα με σκορ 0-3, είναι πως παίχτηκαν μεγάλα ποσά στο διπλό, παρότι η απόδοση στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ ήταν μικρή.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μεγαλύτερα ποσά παίχτηκαν σε 16 πρακτορεία της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, του Μοσχάτου και του Παλαιού Φαλήρου Αττικής. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελικές αρχές ενισχύουν όσα ειπώθηκαν περί “ύποπτου αγώνα”, αφού, όπως τόνιζαν εισαγγελικοί λειτουργοί, από το 45ο έως το 80ό λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα παρατηρήθηκε σε εταιρείες στοιχημάτων μεγάλος στοιχηματισμός στο over του αποτελέσματος (δηλαδή να σημειωθούν περισσότερα των δύο γκολ), ειδικά όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-1.
Παράλληλα κάποια δελτία παίχτηκαν και στον ΟΠΑΠ και είχαν τον εξής συνδυασμό: Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα 2, Αγώνας Β' Εθνικής 2, Ξένος αγώνας 1
Μέχρι στιγμής αυτά τα άτομα δεν φέρεται να έχουν απ' ευθείας σχέση με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Πηγή: Soccerplus.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: