Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

«Άγρια μπινελίκια στα έδρανα της Βουλής»

Τελικά από τα... γαλλικά των πολιτών στους πολιτικούς, περάσαμε στα μπινελίκια μεταξύ των βουλευτών και μάλιστα στον χώρο της Βουλής, όπου κάποιους προσέβαλε πριν από μέρες η ομιλία της Κανέλλη με το σάντουιτς και το γάλα. Τι έγινε; Βριστήκανε με χυδαίο τρόπο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με τη Βάσω Παπανδρέου.
«Άγρια μπινελίκια στα έδρανα της Βουλής»
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο πρώτος, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η δεύτερη. Όλα ξεκίνησαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής, όταν ο Κεφαλογιάννης φέρεται να ρώτησε «θα γίνεις ποτέ πρόεδρος;» την Παπανδρέου (όταν θέλησε να παρέμβει και η πρόεδρος της Επιτροπής δεν του έδινε τον λόγο).
Η απάντηση της Παπανδρέου σε εξίσου επθετικό τόνο: «Τραμπούκος σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν θα σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά»!

Στη συνέχεια ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είπε: «Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου».
Ο παρακάτω διάλογος, μόνο στα γήπεδα και σε συνεδριάσεις της... Superleague μπορούμε να τον ακούσουμε:

Μανώλης Κεφαλογιάννης: φύγε από δω μην σε πλακώσω

Βάσω Παπανδρέου: Δεν πας στο διάολο ρε μ...α

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων

Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε

Βάσω Παπανδρέου: Δεν θα ξαναανεχτώ απειλές και τσαμπουκάδες. Η ΝΔ να μαζέψει τον βουλευτή της

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα εδώ μέσα δεν πας στο διάολο ρε μ...

Πάντως ο Μ. Κεφαλογιάννης διέψευσε τους διαλόγους όχι όμως και κάποιοι συνάδελφοί τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: