Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Περιμένοντας... την διοίκηση!!

Οι ευθύνες, οι χειρισμοί Ζαγοράκη και η πολυφωνική διοίκηση που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά τα επόμενα 24ωρα είναι τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.
Περιμένοντας... την διοίκηση!
Διοίκηση ακούνε αλλά διοίκηση δεν βλέπουν στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που βγαίνει από τα χείλη των παραγόντων της ομάδας είναι το: «προχωράμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας». Βέβαια αυτό είχε ειπωθεί και το περασμένο καλοκαίρι από τους ίδιους πρωταγωνιστές. Όταν τότε διαβεβαίωναν τον κόσμο της ομάδας πως οι διαφορές που τους χώριζαν έχουν παραμεριστεί.
Η στάση του Κατσαρή
Μεγάλη ευθύνη έχει και ο θεματοφύλακας του συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής να έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον Ζαγοράκη όσο και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους και να τους ζητούσε να σταματήσουν τις «κόντρες» και να προχωρήσουν στον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.
Διοίκηση πολυφωνική
Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει να βρει την νέα του ταυτότητα, με την δημιουργία μιας διοίκησης που θα φέρει όχι μόνο την υπογραφή του Ζαγοράκη, αλλά και ανθρώπων που βοήθησαν οικονομικά το σωματείο όπως η οικογένεια Σαχπατζίδη. Το θέμα είναι πως τα πάντα έχουν πάει πίσω και φτάσαμε και πάλι στο σημείο να μην έχει αποσαφηνιστεί αν διοίκηση θα αποτελείτε από 7 ή 9 μέλη.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: