Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Πάντα δύσκολα στο Παγκρήτιο"

Μία πολύ γνώριμη φιγούρα στον πάγκο του Εργοτέλη είναι αυτή του Σταύρου Λαμπράκη, γενικού αρχηγού της κρητικής ομάδας της οποίας θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Κυριακή.
"Πάντα δύσκολα στο Παγκρήτιο"
Μιλώντας αρχικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Παγκρήτιο τόνισε: "Είναι ήδη σε καλή κατάσταση, μέχρι την Κυριακή θα είναι σε εντάξει. Θα κουρευτεί και δύο φορές ως τότε. Γίνεται μία προσπάθεια ώστε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουν μπει οι βάσεις τα τελευταία χρόνια κι ο Εργοτέλης πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω. Επειδή ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, παίξαμε καλά, πλην του τελευταίου με τον ΟΦΗ όπου ήμασταν μέτριοι, κατά τα άλλα πήραμε αποτελέσματα και είχαμε καλές εμφανίσεις. Δηλαδή με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ήμασταν καλοί, όπως και με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ήμασταν άτυχοι".
Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ, ο Λαμπράκης είπε: "Κάθε παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο είναι δύσκολο. Δηλαδή και καλό ξεκίνημα να είχε κάνει ο ΑΡΗΣ πάλι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, είναι λογικό να ψάχνεται ο ΑΡΗΣ ψυχολογικά και αγωνιστικά, με καινούργιο προπονητή και νέα αγωνιστική φιλοσοφία".
Σχολιάζοντας γενικότερα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη επισήμανε: "Εύχομαι να καθαρίσει το τοπίο κι έτσι πρέπει να εύχεται όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Να βρίσκονται οι ομάδες που αξίζουν στη Σούπερ Λίγκα κι όχι αυτές που παλεύουν με άλλες μεθόδους".
Τέλος, ερωτηθείς για την λιγοστή παρουσία κόσμου στο Παγκρήτιο στα ματς του Εργοτέλη, ο Λαμπράκης τόνισε: "Το παλεύουμε με όλα τα μέσα που έχουμε. Και αυτό θέλει χρόνο. Σιγά σιγά ο Εργοτέλης καταξιώνεται στη συνείδηση του κόσμου του Ηρακλείου. Αν έρθουν επιτυχίες, όπως μια έξοδος στην Ευρώπη ή μία επιτυχία μέσω κυπέλλου τότε ο κόσμος θα είναι περισσότερος".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: