Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Θα έρθει να... πιει και μία ρακή!!

Ο Πρίγκιπας κατά την διάρκειά της συνάντησης του στην Τζέντα με τον Βλάση Τσάκα, μίλησε μέσω του τηλεφώνου του με Έλληνες δημοσιογράφους και υποσχέθηκε πως θα δει από κοντά το ΠΑΟ – Εργοτέλης.
Θα έρθει να... πιει και μία ρακή!
Έτοιμος να δώσει... απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν είναι ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ, ο οποίος προανήγγειλε την άφιξή του στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα. Ο Βλάσης Τσάκας, που έχει μεταβεί στην Τζέντα προκειμένου να μεταφέρει επικυρωμένο το προσχέδιο του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, είχε συνάντηση σήμερα μαζί του και κατά την διάρκεια των συζητήσεών δεν αρνήθηκε να δώσει το τηλέφωνό του στον Σαουδάραβα ώστε να μιλήσει απευθείας με Έλληνες δημοσιογράφους που τον καλούσαν εκείνη την ώρα.

Ο Πρίγκιπας εμφανίστηκε ενοχλημένος με όσους αμφισβητούν την ύπαρξή του, αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, αλλά και εντυπωσιασμένος από τα δεκάδες προφίλ που έχουν φτιαχτεί με φωτογραφία του στο Facebook! Παράλληλα, υποσχέθηκε πως θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα και ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του ΟΑΚΑ την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Από την πλευρά του ο Τσάκας ισχυρίζεται πως το υπογεγραμμένο έγγραφο είναι πιθανό να αποσταλεί ηλεκτρονικά ακόμα και σήμερα, ενώ ο ίδιος αναμένεται από την Τετάρτη να επιστρέψει στην Αθήνα και να το παραδώσει ο ίδιος στον δικηγόρο της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: