Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

«Αθώοι! Είναι κουτσομπολιό του Ψωμιάδη...»

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας το υπόμνημα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον περιμένουν την απόφαση η οποία θα εκδοθεί την Τετάρτη (12/10). Αισιοδοξία για πλήρη αθώωση ομάδας και Μπορβήλου.
«Αθώοι! Είναι κουτσομπολιό του Ψωμιάδη...»
Στα βασικότερα σημεία του υπομνήματος αναφέρεται ότι "οι συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη είναι αόριστες και αντιφατικές κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι ο Ψωμιάδης αρχικά μιλάει για ποσό 500.000 ευρώ, ενώ μετά κάνει λόγο για 300.000".

Σε άλλο σημείο του υπομνήματος υπάρχει η επισήμανση ότι "ο αγώνας του Αστέρα με την Καβάλα έγινε στις 6/3/2011 ενώ η συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με το Νίκο (σ.σ. ο Λυράκης της Κέρκυρας) χρονολογείται 40 μέρες μετά (!), στις 11/4/2011". Αυτό που ανέφερε στο υπόμνημά του ο Αστέρας είναι ότι δεν είναι δυνατόν μεταξύ 40 ημερών να μην υπήρχε άλλη αναφορά στο γεγονός από το τηλέφωνο του Ψωμιάδη…

Επιπρόσθετα, θα έπρεπε να υπήρχαν απευθείας συνομιλίες Μπέου, Μάκη με ανθρώπους του Αστέρα. Από τη στιγμή που τέτοιες δεν υφίστανται, "η όλη ιστορία παραπέμπει σε κουτσομπολιό του Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος δεν μπορεί να γίνεται τιμητής και κριτής των πάντων και κυρίως δεν μπορεί να υποβιβαστεί μια ομάδα από συνομιλίες τρίτων".

Επίσης, "η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας δεν δέχθηκε την κατάθεση του μάρτυρα της υπόθεσης Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατέθεσε ότι υπόθεση αυτή δεν υπάρχει!"
Πηγή: Arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: