Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Για τη φανέλα. Και για τη νίκη..."

Αν η Ελλάδα καταφέρει να κερδίσει τη Γεωργία χαλάλι της, είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς.
"Για τη φανέλα. Και για τη νίκη..."
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας αναφέρθηκε και στις εμπειρίες τους από την Ελλάδα, αλλά και στο κίνητρο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι:
Για το πόσο καλά είναι προετοιμασμένοι οι Γεωργιανοί, δήλωσε:

«Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα για αυτό το ματς με τις προπονήσεις να πηγαίνουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία το ότι η Ελλάδα είναι η ομάδα που έχει την ανάγκη των βαθμών. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όποιος είναι καλύτερος, θα νικήσει μέσα στο γήπεδο. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα φανεί. Δεν θα αλλάξω τίποτα ούτε σε τακτική, ούτε σε πρόσωπα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε πίσω βαθμολογικά, ξεκαθάρισε:

«Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε 15 βαθμούς. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και δεν πήραμε βαθμούς. Όταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Όταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Για το ποια είναι τα κίνητρα της Γεωργίας, από τη στιγμή που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης:

«Για όλους είvαι μεγάλο το κίνητρο του να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την ομάδα μας. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός και όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό ματς. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Γενικά, έχω ωραίες αναμνήσεις. Αν μπορεί η Ελλάδα και είναι καλύτερη από εμάς και νικήσει, χαλάλι της. Αλλά κι εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα πως θα πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο αλλά κι εμείς έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είστε καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: