Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Καταγγέλλει ύβρεις και απειλές στη Μίκρα ο Εθνικός!!


Καταγγέλλει ύβρεις και απειλές στη Μίκρα ο Εθνικός

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο κλειστό της Μίκρας στο ματς με τον Άρη εξέδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ζητώντας απ’ τον σύλλογο να πάρει θέση για τα γεγονότα.

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο κλειστό της Μίκρας στο ματς με τον Άρη διαμαρτυρήθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καταγγέλλοντας ύβρεις και απειλές από μερίδα του κόσμου, ενώ κάλεσε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να πάρει επίσημα θέση για τα γεγονότα.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός με λύπη επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θλιβερές και απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε η αποστολή της ομάδας αλλά και οι φίλοι της, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τον Άρη.

Οι συνεχείς ύβρεις, οι απειλές και η τεχνητή ένταση την οποία δημιουργούσαν λιγοστοί άνθρωποι από την πλευρά του γηπεδούχου σωματείου, που όμως έμειναν αναπάντητες από τον επίσημο Αρη,θεωρούμε ότι δεν έχουν, δεν πρέπει να έχουν θέση στο χώρο του ελληνικού βόλει.

Εκφράζουμε την απορία μας, για το γεγονός ότι οι συνεχείς και πολλές φορές εκτός επιτρεπτών ορίων διαμαρτυρίες αθλητών του Αρη έμεναν μονίμως ατιμώρητες από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το ευγενές και πολιτισμένο άθλημα το οποίο ανιδιοτελώς υπηρετούμε και τόσο αγαπάμε, δεν χωρά τέτοιου είδους «οπαδούς» και φιλαθλους και περιμένουμε μια δημόσια τοποθέτηση - καταδίκη από την διοίκηση του ΤΑΑ Αρης. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί σιωπηλή συνενοχή

Για τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθε αγώνας βόλει είναι μια γιορτή. Σε κάθε παιχνίδι μας θέση έχουν ο νέοι, οι οικογένειες, άνδρες και γυναίκες αγνοί φίλαθλοι κάθε ηλικίας. Για εμάς στην νίκη και την ήττα η αξία είναι στο χειροκρότημα. Αυτό το βόλει θέλουμε να υπηρετούμε, και για αυτό θα αγωνιστούμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ραντούλιτσα: «Όλοι μας MVP»


Ραντούλιτσα: «Όλοι μας MVP»

Το εγκώμιο όλης της ομάδας του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλώντας με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής για την εμφάνισή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρκαδικό της Α1 μπάσκετ. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλώντας για αυτό επεσήμανε ότι όταν οι πράσινοι παίρνουν νίκες τότε MVP είναι όλη η ομάδα θέλοντας να τονίσει την συμμετοχή όλων των συμπαικτών του στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραντούλιτσα:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 6ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την διατήρηση του αήττητη του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

«Οι δικές μου φιλοδοξίες είναι ταυτόσημες με της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου ώστε να φτάνουμε στη νίκη σε κάθε αγώνα. Εφόσον το πετυχαίνουμε είμαι ευτυχής. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Σε ό,τι αφορά στην ανάδειξή μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους μας κι εφόσον η ομάδα νικά τότε όλοι είμαστε... MVP».

- Είναι ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμείτε και εάν όχι τι πρέπει να βελτιώσει;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και υπό το πρίσμα αυτό οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν θα φτάσει η στιγμή να διεκδικήσει τους στόχους του. Κάθε μέρα δουλεύουμε με σκοπό να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, πολύ περισσότερο τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ακόμα και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και χημεία».

- Έχεις αγωνιστεί στην Ευρώπη, στο ΝΒΑ και την Κίνα, ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, έχει τις ιδιαιτερότητές του, τα θετικά και τα αρνητικά του. Το ελληνικό Πρωτάθλημα έχει επίπεδο και ποιότητα, άλλωστε το μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω λοιπόν είναι ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γεύση Βεζένκοφ με Μπαρτσελόνα!! (video)


Γεύση Βεζένκοφ με Μπαρτσελόνα (video)

Ο Σάσα Βεζένκοφ αρχίζει να δείχνει το ταλέντο του ΚΑΙ στην Μπαρτσελόνα. Στη νίκη επί της Ομπραντόιρο είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 τάπες. Δείτε τα highlights. 







Sasha Vezenkov Highlights vs Obradoiro! #Barça #LigaEndesaFC Barcelona Lassa 67-57 Rio Natura Monbus Obradoirohttp://www.acb.com/fichas/LACB60046.php
Posted by Aleksandar Vezenkov / Αλέξανδρος Βεζένκοφ on Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Από τώρα στα όπλα στο Γουέμπλεϊ!!


Από τώρα στα όπλα στο Γουέμπλεϊ

Τα δάκτυλα στη σκανδάλη! Συγκλονιστικές εικόνες γύρω από το Γουέμπεϊ με τους αστυνομικούς να είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν όταν εκείνοι το κρίνουν αναγκαίο!

*Πηγή: sport-fm.gr*

ΔΣ για αθλητικό νόμο, αίτημα της ΑΕΚ και άλλα θέματα!!


ΔΣ για αθλητικό νόμο, αίτημα της ΑΕΚ και άλλα θέματα

Η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε ότι την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση στα γραφεία και θα συζητηθούν (τουλάχιστον) εννέα θέματα.

Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/11) στις 15:00 στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Θα πέσουν στο τραπέζι η Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με το σύστημα αδειοδότησης, ο νέος αθλητικός νόμος και το αίτημα της ΑΕΚ αναφορικά με την κατανομή τηλεοπτικών εσόδων.

Αναλυτικά

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 20/11/2015 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00 θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Tα θέματα Ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:
1/ Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με το σύστημα αδειοδότησης.
2/ Νέος Αθλητικός Νόμος.
3/ Μίσθωση νέων γραφείων του Συνεταιρισμού.
4/ Αίτημα Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αναφορικά με την κατανομή τηλεοπτικών εσόδων.
5/ Αμοιβές Μελών Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Super League, Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Ε.Π.Ο. & Διαιτητικού Δικαστηρίου Ε.Π.Ο.
6/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γενική Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:
1/ Εκλογή Εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή (πρώην Δ.Σ.) της Ε.Π.Ο.
2/ Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων χρήσης 01.07.2014 – 30.06.2015.
3/ Απαλλαγή Μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσης 01.07.2014 – 30.06.2015.
4/ Εκλογή Ελεγκτών για τη χρήση 01.07.2015 – 30.06.2016.
5/ Διάφορα.

«Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του ΟΦΗ το μέγεθος της ομάδας»


«Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του ΟΦΗ το μέγεθος της ομάδας»

Κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών δεν έχει πλέον ο ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βλαστός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε αδιανόητο το αποτέλεσμα στο ματς με τον Αστέρα Βάρης.

Μεγάλη απογοήτευση έχει προκαλέσει στον ΟΦΗ η τελευταία γκέλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Κρητικοί ήρθαν 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο «σπίτι» τους και ο Γιώργος Βλαστός μίλησε γι’ αυτό το αποτέλεσμα στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και για την έως πορεία τους. «Είναι αδιανόητο», είπε ο τεχνικός διευθυντής των Ηρακλειωτών και σχολίασε: «πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται».

Αναλυτικά μίλησε στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-την ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βάρης: «Έχουμε μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, οπότε έχουν λόγο να ανησυχούν γιατί πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχουμε και την αφαίρεση των έξι βαθμών (σ.σ. λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League πέρυσι). Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε λόγω υπεροψίας. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και βγάλαμε υπεροψία. Είχαμε βέβαια δοκάρι και χαμένο πέναλτι, αλλά εκεί λειτούργησε η πίεση που βγάλαμε. Ήταν γερό χαστούκι και πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται».

-το πώς υποδέχθηκαν στην ομάδα αυτό το στραβοπάτημα: «Μίλησα με τον προπονητή και κάποιους παίκτες και έχουμε καταλάβει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε 22 ματς μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε τα 21. Το αν θα δικαιωθούμε για τους έξι βαθμούς είναι άλλο θέμα, μιλάμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε αν θα χρειαστεί να γίνει και κάποια μεταγραφή. Θα πρέπει ο κάθε παίκτης και αυτό συζητήσαμε και χθες, να δίνει το 100% και παραπάνω».

-το αν είναι οι φίλοι του ΟΦΗ δίπλα στην ομάδα τους: «Ο κόσμος νομίζω ότι στηρίζει την ομάδα. Εντάξει, δεν είναι γεμάτο το γήπεδο όπως στην Super League, αλλά είναι λογικό και πιστεύω ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα».

-το αν η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ οφείλεται στην δική του εικόνα αποκλειστικά ή και στην καλή παρουσία των αντιπάλων του: «Στον ΟΦΗ οφείλεται, ξέρουμε ότι είναι παράξενο πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν ο ΟΦΗ και πως θα συναντούσαμε ομάδες που θα έπαιζαν άμυνα και δυνατά κόντρα σε εμάς. Μετά τα πρώτα δυο παιχνίδια προσαρμοστήκαμε. Το χθεσινό αποτέλεσμα όμως ήταν για εμάς κάτι το αδιανόητο για εμάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψήνει» Πίρλο η Αντάλιασπορ!!


«Ψήνει» Πίρλο η Αντάλιασπορ!

Σε επαφές με τον Αντρέα Πίρλο για να την ενισχύσει για οκτώ αγώνες βρίσκεται η Αντάλιασπορ και ο Ιταλός μέσος το σκέφτεται σοβαρά.

Ένα ακόμη σπουδαίο όνομα, μετά τον Σαμουέλ Ετό, προσπαθεί να αποκτήσει η Αντάλιασπορ. Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος Γκιουλτερκίν Γκεντσέρ καταβάλλει προσπάθεια για να πείσει τον Αντρέα Πίρλο να παίξει στην ομάδα της Αττάλειας, έστω και για μόλις οκτώ παιχνίδια.

«Μιλήσαμε με τον μάνατζέρ του και μας είπε ότι ο Πίρλο είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να παίξει με εμάς σε οκτώ αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι που μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας», δήλωσε ο Τούρκος παράγοντας, που φέρεται να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για οκτώ παιχνίδια (250.000 ευρώ το ματς, δηλαδή) στον Πίρλο.

Ο 36χρονος άσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο MLS και ψάχνει μια ομάδα για να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι, μετά το Euro 2016.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανοίγει τις πόρτες στα παιδιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!


Ανοίγει τις πόρτες στα παιδιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Γενική είσοδο 3 ευρώ για τα παιδιά ως 15 ετών όρισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα της Παρασκευής με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις στα παιδικά είδη της μπουτίκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι λοιπόν ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το… εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών το οποίο και θα τιμάται στα 3 ευρώ.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ’ όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μόνο νίκη με ΑΕΚ»


«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μόνο νίκη με ΑΕΚ»

«Τελικός» είναι για την Κράσνι ο αγώνας της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Βόλγκογκραντ, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο στόχος της πρόκρισης στους «32» του Eurocup απομακρύνεται πάρα πολύ.

«Δυστυχώς, έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος στον πρώτο γύρο. Πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να νικήσουμε σε όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδι μας, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού με την ΑΕΚ», δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Κιρίλο Μπολσάκοφ.

Από πλευράς παικτών, ο Ιγκόρ Ζαμάνσκι είπε: «Μόνο η Γαλατάσαραϊ έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, οπότε θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε. Περιμένουμε ακριβώς το ίδιο και την Τετάρτη, αλλά είμαστε έτοιμοι και θεωρώ πως τώρα είμαστε στο σωστό δρόμο μετά από κάποιες καλές νίκες στη VTB League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροειδής: «Νίκη για να προκριθούμε»


Μαυροειδής: «Νίκη για να προκριθούμε»

Τη σημασία του αγώνα της ΑΕΚ με την Κράσνι στη Ρωσία για την προσπάθεια πρόκρισης στους «32» του Eurocup επισήμανε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αν και νέος στην ομάδα, ο Δημήτρης Μαυροειδής γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του αγώνα με την Κράσνι την Τετάρτη για το Eurocup.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μας νίκησε στην έδρα μας. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο νέος σέντερ της ΑΕΚ.

«Κλωτσάμε τη βία, στηρίζουμε το τριφύλλι»


«Κλωτσάμε τη βία, στηρίζουμε το τριφύλλι»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με μήνυμά της στο facebook, καλεί τον κόσμο να στηρίξει σε φίλαθλα πλαίσια την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάνουν τα πάντα, προκειμένου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, στη Λεωφόρο, να διεξαχθεί σε φίλαθλα πλαίσια, μακριά από ακρότητες και ασχήμιες. Ετσι, λοιπόν, με μήνυμά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο να στηρίξει το «τριφύλλι» μόνο με φωνή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από την ΠΑΕ: «Στον αγώνα του Σαββάτου κλωτσάμε τη βία έξω από το γήπεδο και στηρίζουμε το Τριφύλλι μόνο με τραγούδι!».

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί και η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ένιωσα αβοήθητος» ομολογεί ο Ανρί!!


«Ένιωσα αβοήθητος» ομολογεί ο Ανρί

Ο Τιερί Ανρί αρθρογραφεί στην αγγλική εφημερίδα Sun και περιγράφει συναισθήματα, σκέψεις και όλα όσα πέρασαν από το μυαλό του το βράδυ των επιθέσεων.

«Ήμουν στο Ντουμπάι το βράδυ της Παρασκευής όταν άρχισαν οι επιθέσεις στην πόλη μου και η αλήθεια είναι πως ποτέ άλλοτε δεν ένιωσα τόσο αβοήθητος», γράφει ο Τιερί Ανρί στην αρθρογραφία του στην εφημερίδα Sun στην οποία περιγράφει πως ένιωσε όταν έμαθε για τις επιθέσεις στο Παρίσι και το φόβο του για τις ζωές των δικών του ανθρώπων.

«Οι γονείς μου ζουν σε ένα προάστιο του Παρισίου, ο αδερφός μου δουλεύει σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό και ένας φίλος μου δίπλα από το εστιατόριο στο οποίο έκαναν επίθεση. Φυσικά και ένιωσα τεράστια ανακούφιση όταν έμαθα ότι όλοι οι δικοί μου ήταν ασφαλείς αλλά αυτό δεν μετρίασε την λύπη μου όσοι και να προσπάθησα», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τις τραγικές αυτές στιγμές και πάντα θα θυμόμαστε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους και όλους όσοι άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους για να προσφέρουν καταφύγιο στους συμπολίτες τους. Απόψε πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα: Δεν φοβόμαστε. Απόψε θα ακούσουν τις προσευχές μας για δύναμη και ασφάλεια και θα δείξουμε σε όλο το κόσμο πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ!!


Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ

Ενημέρωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» που γνωστοποίησε ότι θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη.

Πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων της Κυριακάτικης (22/11, 15:00) αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσε ο ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη θα τεθούν προς πώληση. Από 10 έως 70 ευρώ (VIP) οι τιμές.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18.11.2015 θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League που θα διεξαχθεί την Kυριακή 22.11.2015 15:00, μέσω των εκδοτηρίων της Τούμπας.

17.11.2015 Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι το ακόλουθο:
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Τετάρτη 18/11/2015 εως και Παρασκευή 20/11/2015 9πμ-5μμ Σάββατο 21/11/2015 9πμ-3μμ Κυριακή 22/11/2015 9πμ εως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή
1 €30
2, 3 €20
5, 6 €15
4, 4α €10
7,8 €10
7Α €15
VIP 3ου:€70
VIP 4ου:€70

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτηρία της Τούμπας,παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό. Να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους μας ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.paokfc.gr , μέσω της ιστοσελίδας της Tickethour www.tickethour.com αλλά και μέσω των καταστημάτων Γερμανός. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZone και δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις! Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα. Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή! «Εμείς μαζί για μια ζωή» γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρέθηκε ο αντι-Τάμπακ στη Φουενλαμπράδα!!


Βρέθηκε ο αντι-Τάμπακ στη Φουενλαμπράδα

Ο Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα είναι ο αντικαταστάτης του Ζαν Τάμπακ στον πάγκο της Φουενλαμπράδα.

Άμεσα κάλυψε το κενό από τη φυγή του Ζαν Τάμπακ για τη Μακάμπι η Φουενλαμπράδα. Νέος της προπονητής είναι ο Χοσέ Ραμόν Κουσπινέρα.

Ο 45χρονος Ισπανός τεχνικός δεν έχει εργαστεί ποτέ στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της ACB, ωστόσο έχει διατελέσει βοηθός σε Ρεάλ, Λαμποράλ Κούτσα και Εστουντιάντες, ενώ έχει δουλέψει επί σειρά ετών στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βασικός Μπεργκ, πάγκο ο Ντουρμάζ!!


Βασικός Μπεργκ, πάγκο ο Ντουρμάζ

Φανέλα βασικού έχει πάρει ο Μπεργκ του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό της Σουηδίας με τη Δανία. Εκτός 11άδας ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού.

Πράσινη εκπροσώπηση στην ενδεκάδα της Σουηδίας για τον επαναληπτικό με την Δανία (2-1 το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ των Σουηδών)..

Ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού πήρε ξανά φανέλα βασικού (21:45) στο πλάι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με στόχο αυτή τη φορά να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα (εν αντιθέσει με τον αγώνα πριν λίγες μέρες όπου ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά είχε... γκίνια).

Απ' την άλλη, ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο κι ενώ στο πρώτο ματς ήταν ενδεκαδάτος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψυχρός» ο Τσίπρας με Γκιρτζίκη!! (video)


«Ψυχρός» ο Τσίπρας με Γκιρτζίκη (video)

O Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τουρκία από την εξέδρα των επισήμων όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας και κατά την είσοδο του πέρασε μπροστά από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης έτεινε το χέρι του προς τον πρωθυπουργό αλλά η αντίδραση που έλαβε ήταν τουλάχιστον ψυχρή.

Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν την αναμέτρηση από απόσταση τριών θέσεων.



inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο περίπατος των διεθνών στην Κωνσταντινούπολη!! (video)


Ο περίπατος των διεθνών στην Κωνσταντινούπολη (video)

Μία βόλτα στην Κωνσταντινούπολη έκαναν οι διεθνείς σήμερα το πρωί για να χαλαρώσουν ενόψει του σημερινού φιλικού αγώνα με την Τουρκία.




 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Σάκοτα: «Πολύ σημαντικό το ματς στη Ρωσία»


Σάκοτα: «Πολύ σημαντικό το ματς στη Ρωσία»

Με στόχο να ρεφάρει την ήττα της στο ΟΑΚΑ από την Κράσνι αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΑΕΚ για το Βόλγκογκραντ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να επισημαίνει τις δυσκολίες του αγώνα της Τετάρτης.

Μια ακόμη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά την Τετάρτη κόντρα στην Κράσνι Οκτιάμπρ στο Βόλγκογκραντ, φιλοδοξεί να πετύχει η ΑΕΚ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα γνωρίζει καλά πως μόνο εύκολο δεν είναι για την «Ένωση» να ρεφάρει την ήττα της στην πρώτη αγωνιστική.

«Είναι μία πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο να μας κερδίσει δύο φορές. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας και αύριο (Τετάρτη), είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε τώρα, παρά κόντρα στη Γαλατάσαραϊ ή την Χάποελ. Με αυτή τη φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε 100% για τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι η Κράσνι είναι φορμαρισμένη τελευταία, παίζει καλό μπάσκετ και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μία εύκολη αναμέτρηση», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, η οποία μετρά τρεις σερί νίκες στο Eurocup.

Τα εισιτήρια για τα «Πηγάδια»!


Τα εισιτήρια για τα «Πηγάδια»

Πληροφορίες για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο έδωσε η Ξάνθη.

Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει από την Skoda Ξάνθη η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (22/11, 17:15) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Και οπαδούς των Νεοσμυρνιωτών θα φιλοξενήσουν οι Ακρίτες.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, την Κυριακή 22/11/2015 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Α) Μέσω internet ( Viva.gr )
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:
Από την Τετάρτη 18/11/2015 έως την Παρασκευή 20/11/2015
από τις 10.00 – 18.00 & την Κυριακή 22/11/2015 από τις 11.00 – 14.00.

Για τους φιλάθλους του Πανιωνίου πώληση για:
1) τη ΘΥΡΑ Δ τιμή εισιτηρίου 15 €

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:
1) τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 13 €
• παιδικό εισιτήριο 5 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Με την ευχή του Κατσουράνη η Εθνική!!


Με την ευχή του Κατσουράνη η Εθνική

Μπορεί πλέον να είναι θεατής, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει στο πλευρό της Εθνικής, έστω και σαν θεατής. «Καλή επιτυχία», έγραψε στο Twitter για το αποψινό φιλικό με την Τουρκία στην Πόλη.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέψεις για Σάμαρτζιτς στον ΠΑΟΚ!!


Σκέψεις για Σάμαρτζιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβένος στόπερ της Ριέκα είναι μια από τις επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Την περίπτωση του Μίραλ Σάμαρτζιτς εξετάζει –ανάμεσα σε άλλες- ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας.

Ο 28χρονος Σλοβένος στόπερ, με ύψος 1,87μ. αγωνίζεται στη Ριέκα με το συμβόλαιό του να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του και κρίνουν ότι πρόκειται για μια περίπτωση καλή για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις με τη Ριέκα και εάν επιλέξουν να κινηθούν για την απόκτησή του ενδεχομένως να μπορέσουν εύκολα να έχουν μια θετική κατάληξη, με την ομάδα να λαμβάνει κάποια χρήματα και να παραχωρεί τον παίκτη προκειμένου να μην πάρει τίποτα και να τον χάσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Σλοβένος έχει αγωνιστεί σε δέκα αγώνες της Ριέκα στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής και συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για τον αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εισιτήρια με… μέτρο για Ηρακλή!!


Εισιτήρια με… μέτρο για Ηρακλή

Θετική στο να δώσει εισιτήρια στον Ηρακλή για το ματς της Δευτέρας, αλλά μόνο περιορισμένο αριθμό, εμφανίστηκε η Βέροια στη σημερινή σύσκεψη.

Διαφωνία ανάμεσα στη Βέροια και τον Ηρακλή για τον αριθμό εισιτηρίων που πρόκειται να δοθούν για την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/11, 19:30) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League προέκυψε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Λίγκας και της Δ.Ε.Α.Β και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων. Ο φιλοξενούμενος «Γηραιός» αιτήθηκε να παραλάβει εισιτήρια στις θύρες 5 (πέταλο φιλοξενουμένων), θύρα 6 (κεντρική θύρα απέναντι απ’ τα επίσημα), καθώς και μέρος της θύρας 4 (δίπλα από τα επίσημα).

Ωστόσο, η Βέροια, ήταν αρνητική στο συγκεκριμένο αίτημα και τόνισε πως μπορεί να χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, μόνο στη θύρα 5, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ένας αριθμός 776 εισιτηρίων.

Η Αστυνομία ήταν θετική στο να δοθεί και η θύρα 6, που μπορεί να φιλοξενήσει 1600 φιλάθλους.

Μάλιστα, ο Διοικητής της τηλεφώνησε προσωπικά στον Πρόεδρο της «βασίλισσας του Βορρά», Θόδωρο Καρυπίδη, για να τον πείσει να αλλάξει στάση, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Οι φίλοι του Ηρακλή που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 5 και η γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει 4500 εισιτήρια, με τον φίλαθλο κόσμο να μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από τα εκδοτήρια, αλλά και από γνωστά καταστήματα της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης (θα βγει σχετική ανακοίνωση από τους γηπεδούχους για τα καταστήματα), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και από άλλη θύρα το παιχνίδι (θύρα 6).

Φυσικά, στα μέτρα τάξης της Δευτέρας που θα ξεκινήσουν στις 11 πμ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή όσον αφορά τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που θα δοθεί στην πλευρά του Ηρακλή.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή, κι έτσι, όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στη γειτονική πόλη μεμονωμένα.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ηρακλή εμφανίζεται εκνευρισμένοι και στέκονται στο γεγονός ότι δόθηκαν περισσότερα εισιτήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους αντίστοιχους αγώνες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!!!


Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!

Η τρομοκρατία σκεπάζει ξανά το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας ύποπτης βαλίτσας που εντοπίστηκε στο γήπεδο του Ανόβερου, οι Αρχές ζήτησαν τη ματαίωση του φιλικού αγώνα της Γερμανίας με την Ολλανδία.


Παρόλο λοιπόν που ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν απόψε την Ολλανδία (σ’ ένα φιλικό μάλιστα όπου θα έδινε το «παρών» η Άνγκελα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί) μια ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε στο στάδιο του Ανόβερου οδήγησε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα.

Διότι οι Αρχές δέχθηκαν αρχικά να προσέλθει ο κόσμος στην «HDI-Arena», παρόλο που είχε βρεθεί η βαλίτσα, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησαν για λόγους ασφαλείας να εκκενωθεί το στάδιο και να μην γίνει το ματς.

Κάτι που τελικά συνέβη, με τον κόσμο ν’ αποχωρεί και την Αστυνομία να ψάχνει εξονυχιστικά στη συνέχεια τις εξέδρες, εξετάζοντας -χωρίς ν' αναλαμβάνει οποιοδήποτε ρίσκο- αν επρόκειτο για σχεδιαζόμενη επίθεση.

«Υπάρχει μεγάλη απειλή για την Ευρώπη και τη Γερμανία. Ήταν μια δύσκολα απόφαση να ματαιώσουμε τον αγώνα, αλλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπήρχε υπαρκτή και σοβαρή απειλή.

Ζητάω την κατανόηση όλων, αλλά η ασφάλεια των ανθρώπων μπαίνει πάνω από όλα» δήλωσε ο Τόμας ντε Μαζιέρ.

Η πληροφόρηση σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ήρθε από πηγές εκτός Γερμανίας, ενώ έχει σταματήσει η λειτουργία του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού κάποιων μέσων μαζικής μεταφοράς.

Τέλος, παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

inner

inner





 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Γλυνιαδάκης: «Πολύ δυνατή η ΑΕΚ»


Γλυνιαδάκης: «Πολύ δυνατή η ΑΕΚ»

Τη δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ επισήμανε για την Κηφισιά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο στο Ζηρίνειο για την έβδομη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος σέντερ της Κηφισιάς για:

- τη νίκη στην Καβάλα: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας. Η Καβάλα ήθελε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους και έβγαλε πολύ ενέργεια στο παρκέ όμως στο τέλος κάποια αμυντικά ριμπάουντ και καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι μας έδωσαν τη νίκη. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που διψάνε για διάκριση και τα δίνουν όλα στο παρκέ. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ γιατί δουλεύει σωστά και με την εμπειρία μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

- το επόμενο ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και βελτιώνεται συνεχώς με τις αλλαγές που κάνει. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια από την πλευρά μας».

- τους στόχους του: «Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

- το λόγο που επέλεξε το νούμερο 55: «Ήταν η φανέλα που είχα διαλέξει στο draft για το NBA».

- το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του: «Μου αρέσει να πηγαίνω για καφέ με φίλους, για ψαροντούφεκο, να διαβάζω βιβλία και να ακούω μουσική».

- το αγαπημένο φαγητό, ταινία και ομάδα NBA: «Τα γεμιστά, Once Upon a time in America, San Antonio Spurs».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Top 10 το alley-hoop Καλάθη-Αντετοκούνμπο!! (video)


Στο Top 10 το alley-hoop Καλάθη-Αντετοκούνμπο (video)

Την έβδομη θέση μεταξύ των καλύτερων δέκα alley-hoops στις διοργανώσεις εθνικών ομάδων που έγιναν το καλοκαίρι καταλαμβάνει η συνεργασία Καλάθη-Αντετοκούνμπο κόντρα στο Βέλγιο. Στην κορυφή ο Γκομπέρ.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Κάνε την ανάγκη σου… ήσυχος!! (video)


Κάνε την ανάγκη σου… ήσυχος (video)

Ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικής ομάδας στο Βέλγιο παράτησε το ματς για να κάνει την ανάγκη του στην άκρη του γηπέδου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες του να σκοράρουν εν τη απουσία του.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Εδώ φοβάσαι και τον πάγκο!!


Εδώ φοβάσαι και τον πάγκο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει στο sport-fm.gr ένα από τα δυνατά όπλα του φετινού Ολυμπιακού, ενόψει και του ντέρμπι…

Εδώ φοβάσαι και τον πάγκο!
• Είναι από τα ατού του φετινού Ολυμπιακού οι αλλαγές που (έχει τη δυνατότητα να) κάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων ο Μάρκο Σίλβα.

• Αλλαγές που μπορεί να αλλάξουν την εξέλιξη ενός αγώνα και μάλιστα…άμεσα! Διότι επανειλημμένως αυτό που έχει γίνει, είναι να μπει ένας παίκτης του Ολυμπιακού από τον πάγκο και να σκοράρει στο λεπτό!

• Ο Πάρντο δεν μπήκε στο 63’ στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ; Στο 64’ ισοφάρισε!

• Ο Ντουρμάζ δεν μπήκε στο 72’ στο Βέροια-Ολυμπιακός; Στο 74’ έκανε το 0-2!

• Ο Φορτούνης δεν μπήκε στο 76’ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Στο 78’ έκανε το 3-0!

• Ακόμη κι ο Ντοσεβί δεν είχε μπει στο 87’ στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος στην πρεμιέρα; Και στο 90’ έκανε το 3-0!

• Μιλάμε για «αλλαγή και γκολ στο άψε σβήσε». Μπαίνουν και σκοράρουν!

• Και να σας θυμίσω, αναφορικά με τα τέσσερα παραπάνω παραδείγματα, ότι ο Πάρντο κι ο Φορτούνης έβαλαν και δεύτερο γκολ σε αυτά τα παιχνίδια στα οποία είχαν μπει ως αλλαγή!

• Κι ακόμη ότι τη μεγαλύτερη φετινή νίκη του ο Ολυμπιακός την είχε πετύχει με ένα γκολ παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, του Φινμπόγκασον, το 3-2 μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.

• Εγώ αν ήμουν στη θέση του Παναθηναϊκού θα φοβόμουν εξίσου με όσους παίξουν βασικούς το Σάββατο στον Ολυμπιακό κι αυτούς που θα έρθουν από τον πάγκο!

• Άλλωστε, πέρσι στη Λεωφόρο ο Τσόρι μπήκε αλλαγή και στο 95’ κάρφωσε το γκολ, με το οποίο αν υπήρχε ισοβαθμία (λέμε τώρα…), πρωταθλητής θα ήταν και τότε ο Ολυμπιακός…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν ο Ρονάλντο «καρφώνει» την Μπαρτσελόνα!! (video)


Όταν ο Ρονάλντο «καρφώνει» την Μπαρτσελόνα (video)

Σε ρυθμούς «clasico» κινούνται στην Πριμέρα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θυμίζει με βίντεο στους φίλους της, τις 15 φορές που ο Κριστιάνο Ρονάλντο «καρφώσε» την Μπαρτσελόνα.


Ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές των «clasico» τα τελευταία χρόνια είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο άσο να έχει βρει δίχτυα 15 φορές απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Τα 7 γκολ έχουν σημειωθεί σε ματς πρωταθλήματος, 5 έχει πετύχει σε παιχνίδι κυπέλλου και 3 στο Σούπερ Καπ.

Οι «μερένχες» μέσα από επίσημο site, θυμίζουν στους φίλους της ομάδας τις φορές που ο Ρονάλντο σκόραρε απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέβηκε η ομάδα τους και φιλήθηκαν στο στόμα!! (video)


Ανέβηκε η ομάδα τους και φιλήθηκαν στο στόμα (video)

Λίγο παραπάνω από το κανονικό ενθουσιάστηκαν δύο παίκτες της αργεντίνικης Μπράουν ντε Αντρόγκε, αφού φιλήθηκαν στο στόμα πανηγυρίζοντας την άνοδο της ομάδας τους στη Β’ κατηγορία.

Η Μπράουν ντε Αντρόγκε εξασφάλισε την άνοδο της στη Β’ κατηγορίας της Αργεντινής και οι παίκτες της ομάδας είχαν κάθε λόγο να το χαρούν και να πανηγυρίσουν.

Όμως οι Βίκτορ Σότο και Αλεσάντρο Κιντάνα, ήταν... λίγο παραπάνω εκφραστικοί, με τον πρώτο να αρπάζει τον δεύτερο και να τον φιλάει στο... στόμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μέσι… εφιάλτης του Πέρεθ! (σκίτσο)


Ο Μέσι… εφιάλτης του Πέρεθ (σκίτσο)

Ο Λιονέλ Μέσι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στη δράση μετά από δίμηνη απουσία στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ βλέπει… εφιάλτες.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι θρυλικοί σκόρερ στη Λεωφόρο!!


Οι θρυλικοί σκόρερ στη Λεωφόρο

Από Ανδριανόπουλο και Υφαντή μέχρι τους πιο πρόσφατους Τζόρτζεβιτς και Ντομίνγκες. Θυμηθείτε τους σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τικ-τακ, τικ-τακ. Η στιγμή για το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» στη Super League πλησιάζει (21/11, 19:30) και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του αφιέρωμα με τους σκόρερ του στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε τους σκόρερ των Πειραιωτών στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το αφιέρωμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ

Από τους αδερφούς Ανδριανόπουλους στον Ντομίνγκες. Είναι τεράστια η ιστορία των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Και είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα τα ματς του Θρύλου με τους πράσινους στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μερικές μέρες πριν από ένα ακόμα ματς στο εν λόγω γήπεδο, το www.olympiacos.org θυμάται και θυμίζει όλους τους σκόρερ του Ολυμπιακού στο σπίτι του επικείμενου αντιπάλου του για την 11η αγωνιστική της Super League.

inner
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΣΚΟΡ, ΣΚΟΡΕΡ:
22/2/2015: 2-1 Ντομίνγκεζ
2/11/2013: 0-1 Μήτρογλου
18/4/2004: 2-2 Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς
12/1/2003: 3-2 αυτ.Χένρικσεν, αυτ.Κυργιάκος
24/3/2002: 1-1 Τζόρτζεβιτς
22/5/1983: 0-1 Εσταβίλιο
31/1/1982: 1-1 αυτ.Λιβαθηνός

inner

2/11/1980: 0-1 Κουσουλάκης
31/12/1978: 2-3 Κατσαβάκης, Λοσάντα, Κρητικόπουλος
29/3/1975: 1-1 Πένια
29/10/1973: 1-1 Λοσάντα
6/12/1972: 0-1 Αργυρούδης
10/10/1971: 3-2 Καραβίτης, Παμπουλής
28/3/1971: 2-2 Καραβίτης, Γιούτσος
6/11/1966: 0-1 Γιούτσος
21/5/1966: 1-1 Μποτίνος
10/1/1965: 1-1 Γρηγοριάδης
29/12/1963: 1-1 Βασιλείου
17/6/1962: 1-1 Γκαβέτσος
7/6/1959: 1-2 Μπέμπης, Υφαντής
23/4/1958: 1-1 Κοτρίδης
7/7/1957: 0-1 Σοφιανός
23/5/1956 1-2 Κοτρίδης, Πολυχρονίου
*17/7/1955: 2-1 Υφαντής, Ιωάννου
27/6/1954: 1-1 Μουστακλής
20/6/1954: 1-1 Κοκκινάκης
31/5/1953: 1-1 Δαρίβας
26/6/1949: 3-2 Αποστολόπουλος, Αγγ.Βασιλειάδης
19/5/1940: 1-1 Βάζος
7/5/1939: 0-3 Ράγκος, Συμεωνίδης, Βάζος
18/4/1937: 0-1 Βάζος
17/11/1935: 4-1 Βάζος
11/3/1934: 0-1 Ράγκος
22/5/1932: 2-1 Ντ.Ανδριανόπουλος
12/4/1931: 2-3 Ντ.Ανδριανόπουλος, Β.Ανδριανόπουλος, Τερζάκης
1/6/1930: 8-2 Γ.Ανδριανόπουλος (2)

1) Αναφέρονται τα ματς στα οποία υπάρχει σκόρερ για τον Ολυμπιακό, έστω κι αν μιλάμε για αυτογκόλ.
2) Με * ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν τυπικά γηπεδούχος στη Λεωφόρο. Υπήρξαν κι άλλα με τυπικά γηπεδούχο τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ωστόσο δεν αναφέρονται είτε επειδή έληξαν 0-0, είτε γιατί δεν σκόραρε ο Θρύλος.
3) Πρόκειται μόνο για ματς πρωταθλήματος.
4) Αναφέρεται πάντα (με τη μοναδική εξαίρεση του *) ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός.
*Πηγή: sport-fm.gr*