Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Καστρίτης: «Πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια ακόμα»

Στο γεγονός πως ο Αρκαδικός έχει πολλά στάδια να περάσει ακόμα, ώστε να μπει στους ρυθμούς της Α1 μπάσκετ στάθηκε ο Γιώργος Καστρίτης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Καστρίτης: «Πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια ακόμα»
Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν μετά το ματς με τον Κολοσσό και έδειξαν καλά στοιχεία και για αυτός τους έδωσε συγχαρητήρια, αφού είχαν θέληση, πάθος και ενέργεια και ζήτησε να σταματήσουν τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή τους και νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα κακό παιχνίδι στη Ρόδο, προσπαθήσαμε πολύ, συγκεντρωθήκαμε και δείξαμε καλά στοιχεία, γι’ αυτό αξίζουν και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, μια νέα ιδέα στην Α1, παίκτες, διοίκηση, κόσμος, όλοι.

Πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια για να έρθουμε στα επίπεδα της κατηγορίας. Οι παίκτες μας έβγαλαν ενέργεια, έβγαλαν πάθος και διάθεση. Ένα ακόμα ζητούμενο για εμάς είναι να σταματήσουμε τα ‘σκαμπανεβάσματα’ που έχουμε.

Να διαχειριζόμαστε τη νίκη, την ήττα ακόμα και τα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς», *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: