Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση Μπέου σε Τζιμπλάκη: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει σχέση με τον κ.Μαρινάκη»

Για μεροληψία σχετικά με το βούλευμα του Koriopolis κατηγόρησε τον κ. Τζιμπλάκη ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Επίθεση Μπέου σε Τζιμπλάκη: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει σχέση με τον κ.Μαρινάκη»
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση κατά του κ.Τζιμπλάκη κατηγορώντας τον για μεροληψία καθώς –όπως υποστήριξε- έχει σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Τζιμπλάκης ήταν ο εισηγητής στην υπόθεση των στημένων αγώνων “Koriopolis” και εκείνος που εξέδωσε το βούλευμα για την υπόθεση.

«Είναι φανερό ότι προσπαθούν να ρίξουν τα πάντα σε έναν άνθρωπο για να μπορέσουν να πατήσουν σε ένα βούλευμα και να αθωώσουν έναν άλλον. Ήρθε η ώρα η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να πάρει θέση και να πει αν δέχεται δικαστές να θίγουν το Σώμα και έναν άνθρωπο με πέντε παιδιά», τόνισε –αρχικά- ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε κάνοντας αναφορά σε συνομιλία του κ.Πηρούνια στην οποία –όπως είπε στον ΣΚΑΪ- αποδεικνύει ότι γνώριζε ποια θα ήταν η πρόθεση του κ.Τζιμπλάκη.

«Η συνομιλία αποδεικνύει ότι γνώριζε εκ των προτέρων ο κ.Πηρούνιας ποια θα είναι η πρόθεση ενός δικαστικού λειτουργού. Είναι δυνατόν αυτό; Και μιλάμε τώρα ότι η υπόθεση αυτή θα οδηγηθεί σε ένα δικαστήριο; Έχω πει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Σήμερα δυστυχώς δικαιώνομαι . Πρέπει η δικαιοσύνη να τους στείλει στα σπίτια τους. Μιλάμε για ένα στημένο βούλευμα με στόχο το πώς θα αθωώσουν έναν άνθρωπο και πως θα στοχοποιήσουν έναν άλλο», ανέφερε και συνέχισε:

«Θέλει η δικαιοσύνη να βρει ποιοι είναι οι ένοχοι; Ήρθε η ώρα να πάρουν αποφάσεις. Να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες και να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Έβγαλαν ένα βούλευμα κομμένο και ραμμένο όπως ήθελαν. Δεν είναι όλοι οι δικαστές όπως οι κκΤζιμπλάκης και Πούλιος θέλω να πιστεύω».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε:

«Η μήνυση κατατέθηκε για τρεις λόγους. Πιστεύω ότι υπάρχει παραβίαση καθήκοντος αλλά και αποσιώπηση. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν σχέση με τον κ.Μαρινάκη και για τον λόγο αυτό δεν έπρεπε να έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή. Εγώ είμαι αυτός που είχα ζητήσει την εξαίρεση του κ.Πούλιου. Το συμβούλιο Εφετών το απέρριψε. Είχα ενημερωθεί ότι μεροληπτούσε εις βάρος μου αλλά και είχα ενημερωθεί για τη σχέση με τον κ.Μαρινακή. Δεν καταφέρομαι κατά του κ.Μαρινάκη. Προσπαθώ με κάθε νόμιμο τρόπο να υπερασπίσω τον εαυτό μου», ανέφερε και σχολίασε για δήλωση που είχε κάνει...

«Είπα ότι την γνωριμία και τη σύνδεση με τον κ.Πούλο προήρθε με παράγοντα του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν θέλω να επηρεάσω. Δεν ξέρετε εάν έχω ήδη κατονομάσει τον παράγοντα στη Δικαιοσύνη».


Τέλος υποστήριξε:

«Ο κ.Τζιμπλάκης συνόδεψε κατηγορούμενο πριν καταθέσει εκείνος στον ανακριτή. Μπορεί ο εισαγγελέας να δει μέσα από τις κάμερες εάν όντως τον συνόδεψε. Ο Τζιμπλάκης ήταν αναπληρωτής εφέτης. Και μπήκε στην υπόθεση με δική του προτροπή. Ενδιαφέρθηκε για το πως θα αθωώσει τον κ.Μαρινάκη».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: