Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!!!


Ματαιώθηκε το Γερμανία-Ολλανδία, εκκενώθηκε το γήπεδο!

Η τρομοκρατία σκεπάζει ξανά το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας ύποπτης βαλίτσας που εντοπίστηκε στο γήπεδο του Ανόβερου, οι Αρχές ζήτησαν τη ματαίωση του φιλικού αγώνα της Γερμανίας με την Ολλανδία.


Παρόλο λοιπόν που ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθούν απόψε την Ολλανδία (σ’ ένα φιλικό μάλιστα όπου θα έδινε το «παρών» η Άνγκελα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί) μια ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε στο στάδιο του Ανόβερου οδήγησε στην απόφαση ματαίωσης του αγώνα.

Διότι οι Αρχές δέχθηκαν αρχικά να προσέλθει ο κόσμος στην «HDI-Arena», παρόλο που είχε βρεθεί η βαλίτσα, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησαν για λόγους ασφαλείας να εκκενωθεί το στάδιο και να μην γίνει το ματς.

Κάτι που τελικά συνέβη, με τον κόσμο ν’ αποχωρεί και την Αστυνομία να ψάχνει εξονυχιστικά στη συνέχεια τις εξέδρες, εξετάζοντας -χωρίς ν' αναλαμβάνει οποιοδήποτε ρίσκο- αν επρόκειτο για σχεδιαζόμενη επίθεση.

«Υπάρχει μεγάλη απειλή για την Ευρώπη και τη Γερμανία. Ήταν μια δύσκολα απόφαση να ματαιώσουμε τον αγώνα, αλλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπήρχε υπαρκτή και σοβαρή απειλή.

Ζητάω την κατανόηση όλων, αλλά η ασφάλεια των ανθρώπων μπαίνει πάνω από όλα» δήλωσε ο Τόμας ντε Μαζιέρ.

Η πληροφόρηση σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ήρθε από πηγές εκτός Γερμανίας, ενώ έχει σταματήσει η λειτουργία του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού κάποιων μέσων μαζικής μεταφοράς.

Τέλος, παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

inner

inner





 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: