Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ακούει και αποφασίζει!!


Ακούει και αποφασίζει

Τη λίστα του Φρανκ Άρνεσεν (που βρίσκεται στο εξωτερικό) περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης ώστε να ορίσει το μεταγραφικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο. «Πονοκεφαλιάζει» o Τούντορ για την άμυνα.


Τα δίχτυα του στο εξωτερικό έχει ρίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έχει κάνει μια σειρά από συναντήσεις (εκτός Ελλάδας) με εκπροσώπους παικτών, σύμφωνα με το «Goal».

Στην παρούσα φάση έχει στο μυαλό του έναν στόπερ, καθώς τον έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα μετά τον τραυματισμό (κάταγμα στον αστράγαλο) του Ρικάρντο Κόστα που θα μείνει εκτός του επόμενο τρίμηνο. Φυσικά, γίνεται αναζήτηση για έναν επιτελικό μέσο, διότι εκτιμάται ότι είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα του «Δικεφάλου του Βορρά» η απουσία ενός χαφ που να μπορεί να κάνει μια κάθετη πάσα. Παράλληλα, ίσως κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις για την επίθεση. Δεν υπάρχει πλαφόν αυτή τη στιγμή στο οικονομικό κομμάτι και θα ασχοληθεί και κάποιες λύσεις που μοιάζουν κάπως ακριβές.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει ορίσει το μεταγραφικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο και θα περιμένει να ακούσει τις εισηγήσεις του Φρανκ Άρνεσεν, ώστε να κρίνει και να το οριοθετήσει, όπως αναφέρεται στη «Metrosport».

Προβληματίζεται ο Τούντορ

Λύσεις σε γρίφους καλείται να βρει ο Ιγκόρ Τούντορ, ενόψει Παναιτωλικού (22/11, 15:00), διότι δεν υπάρχουν σίγουρες επιλογές αυτήν τη στιγμή. Ο Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος, ενώ οι Βίτορ και Μαλεζάς έχουν μικροπροβλήματα. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο τις τελευταίες ημέρες και ο δεύτερος στην φτέρνα. Οπότε, είναι αρκετά πιθανό να κάνει ο Κροάτης κάποια κίνηση όπως η μετατόπιση του Τζίολη στο κέντρο της άμυνας, όπως συνέβη στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: