Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Ανοίγει τις πόρτες στα παιδιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!


Ανοίγει τις πόρτες στα παιδιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Γενική είσοδο 3 ευρώ για τα παιδιά ως 15 ετών όρισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα της Παρασκευής με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις στα παιδικά είδη της μπουτίκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι λοιπόν ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το… εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών το οποίο και θα τιμάται στα 3 ευρώ.

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ’ όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: