Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πρωτοβουλίες Κοντονή για το ντέρμπι!!


Πρωτοβουλίες Κοντονή για το ντέρμπι

Σε σειρά κινήσεων ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι αναμένεται να προβεί εντός της εβδομάδας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Προσπάθειες ώστε να «εξασφαλίσει» ότι την ομαλή πραγματοποίηση του ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το Σάββατο (21/11, 19:30) θα κάνει τις προσεχείς ημέρες ο Σταύρος Κοντονής.

Αν και προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί… καπνός, αλλά πάντα παραμονές τέτοιων ματς αρκεί μια σπίθα για να «αρπάξει» φωτιά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα επιδιώξει μέσω μιας σειράς επαφών να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και ένα από τα θέματα που θα συζητήσει μαζί του θα είναι φυσικά τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Παράλληλα, έχει στο μυαλό του να τα πει και με παράγοντες ή παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και των «πρασίνων». Ο στόχος του είναι να στείλει το μήνυμα στους οπαδούς των δύο ομάδων ότι η «αντιδικία» τους σε τέτοια ματς πρέπει να διαρκεί 90 λεπτά, όσο και το ματς δηλαδή.

Στις 3 Μαρτίου ο κύριος Κοντονής είχε συναντηθεί με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο στο γραφείο του. Περίπου δέκα ημέρες μετά την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο και μια εβδομάδα μετά το επεισοδιακό ΔΣ της Λίγκας. Μοιάζει απίθανο να πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση αυτές τις ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: