Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Άλλοι επιστρέφουν εισιτήρια, άλλοι αγοράζουν!!


Άλλοι επιστρέφουν εισιτήρια, άλλοι αγοράζουν

Η αγγλική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επιστροφές εισιτηρίων από φιλάθλους που φοβούνται το ματς με τη Γαλλία, επισημαίνοντας ωστόσο πως παράλληλα υπάρχει και ζήτηση.


Όπως παραδέχθηκε ο γενικός διευθυντής της αγγλικής ομοσπονδίας Μάρτιν Γκλεν, περίπου 100 άτομα αποφάσισαν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Υπάρχει όμως και αυξημένη ζήτηση από φιλάθλους που θέλουν να συμπαρασταθούν δίνοντας το «παρών» απόψε στο Γουέμπλεϊ: «Είναι περισσότεροι εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο από εκείνους που θέλουν να τα επιστρέψουν. Η αλήθεια είναι πως αν είχαμε μεγάλο ποσοστό επιστροφών θα ανησυχούσαμε. Αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο κόσμος θέλει να είναι εκεί, να δείξει την αλληλεγγύη του και πιστεύει ότι θα είναι ασφαλής».

Η αγγλική ομοσπονδία μαζί με την αστυνομία θα προχωρήσουν στην πιο μεγάλη και αυστηρή επιχείρηση ασφάλειας που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό αγώνα: «Όλες οι διαδικασίες και τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά», τόνισε ο Γκλεν χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: