Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Το αλλάζει ο Στραματσόνι!!


Το αλλάζει ο Στραματσόνι

Αλλαγές που πιθανώς να είναι και ριζικές ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό εν όψει Ολυμπιακού. Ολοταχώς για αποστολή ο Εσιέν, νοκ άουτ ο Τελάντερ. «Ντόπες» από Αλαφούζο και κόσμο.

Με διπλή προπόνηση αρχίζει σήμερα στο Κορωπί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους από την Τετάρτη, όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, ωστόσο φαίνεται πως έχει καταλήξει σε κάποιες αποφάσεις.

Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να εφαρμόσει αμέσως το 4-4-2 με την τετράδα του κέντρου στην ευθεία. Μάλιστα φέρεται να σκέφτεται να τοποθετήσει τον Πράνιτς ως αριστερό χαφ, μπροστά από τον Νάνο, αλλά και τον Ζέκα δεξιά στη μεσαία γραμμή. Λαγός και ένας εκ των Λουντ ή Αμπέντ έχουν πολλές πιθανότητες για τον άξονα του κέντρου, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τις άλλες θέσεις. Στιλ στο τέρμα, Βέμερ δεξί μπακ, Ταυλαρίδης και Σάντσεθ θα είναι τα στόπερ, ενώ Καρέλης και Μπεργκ το επιθετικό δίδυμο. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από όσα δει ο «Στράμα» στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, που δεν έχουν αρχίσει ακόμη, συνεπώς οποιαδήποτε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη.

Από εκεί κι έπειτα, ο Μάικλ Εσιέν είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή και να παίξει για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζεται ο Ράσμους Τελάντερ που δεν είναι ακόμη έτοιμος και δεν προλαβαίνει.

Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να επισκεφτεί το Κορωπί για να μιλήσει στην ομάδα και να τονώσει την ψυχολογία της εν όψει ντέρμπι ο Γιάννης Αλαφούζος και δεν αποκλείεται αντίστοιχη «επίσκεψη» να γίνει και από τους οργανωμένους.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε αντίδραση για την αρνητική απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα για ορισμό ξένου διαιτητή. Οι «πράσινοι», που θεωρούν δικαιολογία για… γέλια την αναφορά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της, είναι πιθανό να αντιδράσουν σήμερα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: