Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Εισιτήρια με… μέτρο για Ηρακλή!!


Εισιτήρια με… μέτρο για Ηρακλή

Θετική στο να δώσει εισιτήρια στον Ηρακλή για το ματς της Δευτέρας, αλλά μόνο περιορισμένο αριθμό, εμφανίστηκε η Βέροια στη σημερινή σύσκεψη.

Διαφωνία ανάμεσα στη Βέροια και τον Ηρακλή για τον αριθμό εισιτηρίων που πρόκειται να δοθούν για την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/11, 19:30) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League προέκυψε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Λίγκας και της Δ.Ε.Α.Β και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων. Ο φιλοξενούμενος «Γηραιός» αιτήθηκε να παραλάβει εισιτήρια στις θύρες 5 (πέταλο φιλοξενουμένων), θύρα 6 (κεντρική θύρα απέναντι απ’ τα επίσημα), καθώς και μέρος της θύρας 4 (δίπλα από τα επίσημα).

Ωστόσο, η Βέροια, ήταν αρνητική στο συγκεκριμένο αίτημα και τόνισε πως μπορεί να χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, μόνο στη θύρα 5, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί ένας αριθμός 776 εισιτηρίων.

Η Αστυνομία ήταν θετική στο να δοθεί και η θύρα 6, που μπορεί να φιλοξενήσει 1600 φιλάθλους.

Μάλιστα, ο Διοικητής της τηλεφώνησε προσωπικά στον Πρόεδρο της «βασίλισσας του Βορρά», Θόδωρο Καρυπίδη, για να τον πείσει να αλλάξει στάση, όμως η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Οι φίλοι του Ηρακλή που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχουν στη διάθεσή τους ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 5 και η γηπεδούχος ομάδα θα εκδώσει 4500 εισιτήρια, με τον φίλαθλο κόσμο να μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από τα εκδοτήρια, αλλά και από γνωστά καταστήματα της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης (θα βγει σχετική ανακοίνωση από τους γηπεδούχους για τα καταστήματα), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και από άλλη θύρα το παιχνίδι (θύρα 6).

Φυσικά, στα μέτρα τάξης της Δευτέρας που θα ξεκινήσουν στις 11 πμ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή όσον αφορά τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που θα δοθεί στην πλευρά του Ηρακλή.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή, κι έτσι, όσοι επιθυμούν, θα μεταβούν στη γειτονική πόλη μεμονωμένα.

Πάντως, οι άνθρωποι του Ηρακλή εμφανίζεται εκνευρισμένοι και στέκονται στο γεγονός ότι δόθηκαν περισσότερα εισιτήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους αντίστοιχους αγώνες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: