Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

«Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ»

Ο Γιάννης Ψηφίδης ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρη μίλησε στον ArenaFM 89.4 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Διαβάστε όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Γιάννης Ψηφίδης:
Για τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη: «Λογικά θα είναι αντιπρόεδρος αλλά θα το δούμε αύριο».
Για τον Τάσο Οικονόμου: «Ο κ.Οικονόμου παραμένει και με αυτές τις προϋποθέσεις ανέλαβα, θα είναι γενικός γραμματέας και οι γνώσεις του στον Α.Σ. είναι απαραίτητες και ήθελα να τις έχω».
psifidis2
Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Εμείς αποτελούμε διοίκηση ειρηνοδικείου η οποία σημαίνει ότι η ευθύνη μας αρχίζει από αυτή τη στιγμή .Δεν θα κουβαλήσουμε εμείς όλες τις ευθύνες του παρελθόντος . Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες αναλάβαμε και πρέπει να πληρώνουμε αλλά δεν είναι πολύ μεγάλες για τον Άρη. Τα μεγάλα είναι αυτά που έχουμε πίσω μας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε 25 άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους και καλούμαστε να στήσουμε τον Άρη, να φύγουμε από τον πάτο και να πάμε προς τα επάνω. Με αυτούς τους συνεργάτες το πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ, αλλιώς δεν θα έμπαινα. Ο Άρης αν στηριχθεί στον λαό του και στην παρουσία του έχει σαφώς μέλλον».
Για το αν θα γίνει κάποιο ραντεβού με τον κ.Καρυπίδη: «Τον γνώρισα στο χθεσινό παιχνίδι μας, κάναμε και μια μικρή κουβέντα για να κατανοήσει τους στόχους μας και θα υπάρχει περεταίρω συνεργασία. Έχω ένα χρονικό περιθώριο για δω τα πράγματα στον Α.Σ. και στην συνέχεια θα πάμε στην πρόσκληση που μου έκανε για να κάνουμε μια συμφωνία».*Πηγή: arenafm.gr*

«Έχει κίνητρο ο Ηρακλής να νικήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Λάκης Παπαϊωάννου μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Τέτοιο ματς δεν μπορεί να γίνεται χωρίς κόσμο. Ο κόσμος τότε πήγαινε αγκαλιασμένος. Θέλω να χαρώ ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι μια γιορτή. Αν δεν υπάρχει ο Ηρακλής και ο Άρης δε γίνεται. Πρέπει να είναι γεμάτα τα γήπεδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ, αλλά ο Ηρακλής έχει κορμό και μεγάλο κίνητρο. Αν βγει ο ΠΑΟΚ μπροστά θα έχει περισσότερες ευκαιρίες ο Ηρακλής. Μακάρι να έρθουν άλλοι 3-4 σαν τον Μπερμπάτοφ στην Ελλάδα. Είναι σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σαββίδης. Όμως δεν κερδίζει ένα ματς μόνο επειδή παίζει ο Μπερμπάτοφ. Θα είναι σφιχτό παιχνίδι και θέλω έναν Ηρακλή που να θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Θυμάμαι ένα 3-1 που νικήσαμε μέσα στην Τούμπα, με γεμάτο το γήπεδο. Χαιρόσουν να παίζεις»
*Πηγή: arenafm.gr*

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά!!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2015, διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Διαβάστε όσα αναφέρει το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ:
Περιμένουμε στο PAOK Sports Arena όλους τους φιλάθλους μας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και όσους προμηθευτούν απλά εισιτήρια, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από σήμερα.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και η διάθεσή τους συνεχίζεται.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά διατίθενται με τους εξής τρόπους…
PAOK SPORTS ARENA
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη (15/10) από τις 12:00 μέχρι τις 17:00, την Παρασκευή (10:00-17:00) και το Σάββατο από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα!
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.
Online μέσω του δικτύου της Tickethout
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.
Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων:
ΤΙΜΗ 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€
108, 109, 110, 111
25€
VIP 1,2,5
50€
VIP GOLD
100€
VIP LOUNGE

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για K.K. Buducnost και ΠΑΟΚ!!

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από σήμερα Πέμπτη (15/10) ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με την K.K. Buducnost (Τετάρτη 21/10, 19:00), για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup και τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 24/10, 21:00), για την τρίτη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τους δύο αγώνες στη διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/ και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων και για κάθε αγώνα:
ΘΥΡΕΣ   ΤΙΜΗ
1-2-3-4 20€
5-6          10€
7-8-9-10               15€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών)      5€

Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και το ARIS LEGEND STORE θα ξεκινήσει (και για τους δύο αγώνες) τη Δευτέρα 19/10, από τις 12:00 έως τις 20:00.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους δύο αγώνες, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ.

«Χωρίς Ιβάν δε θα υπήρχε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Το παράπονο που έχουμε είναι που δεν έρχεται ο κόσμος ενώ γίνεται τεράστια προσπάθεια. Δε θέλουμε να αγκαλιάσει τη διοίκηση, αλλά τους παίκτες και τον προπονητή.
Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει. Τα εισιτήρια είναι τόσο φθηνά. Με 80 ευρώ βλέπει όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχει η κρίση, αλλά δε νομίζω ότι αυτή δεν επιτρέπει να έχει 3-4 χιλιάδες στο παλατάκι. Ένα θέμα είναι ότι ο κόσμο ς έχει μάθει στον πρωταθλητισμό, όλοι το θέλουμε, αλλά έχουμε μια πραγματικότητα στη λογική μας. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα ξανακάνουμε. Προχθές ξοφλήσαμε τον Κούβελα που μας κόστισε 90.000 ευρώ μετά από 10 χρόνια.
Η μοναδική εταιρία που ενός λίγου διαστήματος θα έχει εξοφλήσει το άρθρο 99, που ήταν ένα ποσό 1.359.000!
Τεράστια η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης δε θα υπήρχε μπάσκετ του ΠΑΟΚ σήμερα.
Αγαπάμε και στηρίζουμε τον Σούλη Μαρκόπουλο γι΄αυτό και του κάναμε 5ετές συμβόλαιο.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Ξέρανε» την Μπαρτσελόνα η Καρσίγιακα!!

Ιστορική μέρα για την Πινάρ Καρσίγιακα, καθώς στο πρώτο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα νίκησε 71-62 την Μπαρτσελόνα, στη Σμύρνη, για τον τρίτο όμιλο!

«Ξέρανε» την Μπαρτσελόνα η Καρσίγιακα!
Τι κι αν είναι «πρωτάρα» στην Ευρωλίγκα η Πινάρ Καρσίγιακα! Με… φόρα από την τρομερή περσινή χρονιά στην Τουρκία, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα νίκησε 71-62 την Μπαρτσελόνα!

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Κόλτον Άιβερσον με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Κένι Γκάμπριελ με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους Καταλανούς ξεχώρισε ο Τζάστιν Ντόελμαν με 14 πόντους, με τον Στράτο Περπέρογλου να κάνει ό,τι μπορεί με 11, ενώ τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να είχε μόλις 2 πόντους.

Ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και καμία να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, ήταν η εικόνα του ματς στο πρώτο δεκάλεπτο, με το 18-18 στο τέλος να ήταν απολύτως δίκαιο. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το ματς και στη δεύτερη περίοδο (25-25). Όμως, στα τελευταία λεπτά, η Καρσίγιακα ήταν αυτή που φάνηκε πιο ανταγωνιστική και έτσι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με ένα καλάθι (29-27).

Πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα έκαναν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς με ένα σερί 8-0 πήγαν στο +10 (37-27). Ο Άιβερσον έκανε «πάρτι» με τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα και έτσι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, βρήκε την τουρκική ομάδα στο +16 (54-38)! Με επιμέρους σκορ 4-10 μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου, η Μπαρτσελόνα μείωσε στους δέκα (58-48). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Πασκουάλ προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς με αλλεπάλληλα τρίποντα, ωστόσο η αστοχία τους επέτρεπε στους πρωταθλητές Τουρκίας να διατηρούν το προβάδισμά τους (67-55). Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Καρσίγιακα έφτασε στη νίκη με 71-62!

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 29-27, 56-38, 71-62

Πινάρ Καρσίγιακα (Σαρίτσα): Ράγκλαντ 10 (2), Παλάσιος 8, Άιβερσον 16, Μπαϊγκούλ, Αλτιντίγκ, Τζάστιν Κάρτερ 11 (1), Κοτς, Γκονλούμ 5 (1), Γκάμπριελ 12 (10 ριμπ.), Τζος Κάρτερ 4, Σιπάχι 5 (1), Σεντούρκ.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόελμαν 14 (2), Ρίμπας 4, Λαουάλ 5, Αμπρίνες 2, Ναβάρο 4, Σατοράνσκι 3, Βεζένκοφ 2, Σάμιουελς 1, Όλεσον 5 (1), Αρόγιο 6 (2), Περπέρογλου 11 (2), Τόμιτς 5. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προπόνηση στο Κράσνονταρ για Παναθηναϊκό!! (video)

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Κράσνονταρ, ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στο γήπεδο της Λοκομοτίβ Κουμπάν εν όψει της αυριανής πρεμιέρας τους στην Ευρωλίγκα (18:00).

Προπόνηση στο Κράσνονταρ για Παναθηναϊκό (video)




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζητά εξηγήσεις ο Κοντονής για τις «διπλές» αποδείξεις!!


Σκάνδαλο προ των πυλών, καθώς διαπιστώθηκε πως τιμολόγια της ομοσπονδίας Γυμναστικής παρουσιάζονται… διπλά και ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, ζητεί για εξηγήσεις.

Ζητά εξηγήσεις ο Κοντονής για τις «διπλές» αποδείξεις
Εξηγήσεις από τους επικεφαλής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ζητεί ο Σταύρος Κοντονής μετά την αποκάλυψη πως στο «Διαύγεια» διαπιστώθηκε πως στους… λογαριασμούς της εν λόγω ομοσπονδίας υπάρχουν τιμολόγια με τον ίδιο αριθμό, σε δύο διαφορετικά σημεία, για το ίδιο χρονικό διάστημα και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ο υφυπουργός περιμένει εξηγήσεις από τους αρμοδίους, αφού αν δεν υπάρχει κάποια πειστική δικαιολογία, θα πρόκειται για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε μια εποχή που οι περικοπές από παντού είναι στην καθημερινότητα με τους πολίτες να υφίστανται τις συνέπειες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικό: Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Ραούλ!!

Κοντά στα 40 (38χρονών συγκεκριμένα) και με μια λαμπρή καριέρα πίσω του, ο Ραούλ ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστή», τονίζει στην δήλωσή του.

Οριστικό: Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Ραούλ!
Τέλος σε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες θα βάλει ο Ραούλ τον ερχόμενο Νοέμβριο. Έχοντας «πατήσει» τα 38χρόνια, ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η New York Cosmos, στην οποία αγωνίζεται, το «αντίο» θα έρθει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν στο MLS, δηλαδή τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Έχοντας παίξει για λιγότερο από έναν χρόνο εδώ, ο Ραούλ έγινε μία εμβληματική μορφή για τον σύλλογο και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

«Όταν υπέγραψα στη Νew York Cosmos τον περασμένο Δεκέμβριο είχα τονίσει πως ήθελα να δω το πώς θα νιώθω μέχρι το τέλος της σεζόν κι έτσι θα πάρω την απόφασή μου για το πότε θα σταματήσω. Η επιλογή μου, λοιπόν, να σταματήσω στο φινάλε της χρονιάς έχει να κάνει με το ότι θέλω να βοηθήσω μέχρι τέλους την ομάδα στο πρωτάθλημα. Τους επόμενους μήνες θα αποφασίσω για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και η απόφαση να αποσυρθώ δεν ήταν εύκολη, αλλά νομίζω ότι είναι σωστή. Είμαι υπόχρεος σε όσους με στήριξαν και ανυπομονώ να παίξω στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μου»
, είπε στην δήλωσή του ο Ραούλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξόδεψε 75 χιλ. δολάρια σε τρεις μέρες στον οίκο ανοχής ο Όντομ!!

Ενώ ο Λαμάρ Όντομ συνεχίζει να χαροπαλεύει, λεπτομέρειες για το πώς κατέληξε ημιθανής σε οίκο ανοχής έρχονται στην επιφάνεια.

Ξόδεψε 75 χιλ. δολάρια σε τρεις μέρες στον οίκο ανοχής ο Όντομ!
Σε τριήμερο όργιο σεξ και ναρκωτικών, το οποίο του κόστισε όχι απλώς την υγεία του (ενδεχομένως και τη ζωή του), αλλά και πολλά χρήματα επιδόθηκε ο Λαμάρ Όντομ.

inner

Σύμφωνα με το «TMZ», ο πρώην ΝΒΑερ ξόδεψε μέσα σε ένα τριήμερο 75.000 δολάρια για τις… υπηρεσίες του Love Ranch, όπου βρέθηκε ημιθανής προχθές. Υπάλληλοι του οίκου ανοχής παρέλαβε τον Όντομ από το σπίτι του στο Λας Βέγκας και τον μετέφερε 70 μίλια μακριά, στο μέρος που βρίσκεται το «ράντζο». Εκεί ο 36χρονος άσος κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στις «υπαλλήλους» του… καταστήματος και διάλεξε δύο κορίτσια, που για το επόμενο διάστημα ήταν στη διάθεσή του. Όλες αυτές οι υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση της VIP σουίτας, ανέβασαν το λογαριασμό στα 75.000 δολάρια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαθαίνει ελληνικά με την… βοήθεια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!! (pic)

Ταχύρρυθμα μαθήματα ελληνικών έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος «μοιράστηκε» μέσω instagram τις… παοκτσήδικες σημειώσεις του.

Μαθαίνει ελληνικά με την… βοήθεια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης (pic)
Δένεται με τον ΠΑΟΚ. Δένεται και με την ελληνική κουλτούρα ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» έχει ξεκινήσει ταχύρρυθμα μαθήματα για να μάθει την γλώσσα και οι σημειώσεις του έχουν... ασπρόμαυρο χρώμα.

Το σχετικό ποστάρισμα στο instagram:

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μαλλιοκέφαλα» ζητά η Μπολόνια για το Calciopoli!!

Αποζημίωση ύψους 113 εκατ. ευρώ αξιώνει η Μπολόνια για την υπόθεση Calciopoli και τις συνέπειες που είχε για την ίδια.

«Μαλλιοκέφαλα» ζητά η Μπολόνια για το Calciopoli
Το ποσό των 113 εκατ. ευρώ διεκδικεί ως αποζημίωση ο πρώην πρόεδρος της Μπολόνια, Τζουζέπε Γκατσόνι Φρασκάρα, για τον υποβιβασμό της ομάδας του το 2005. Οι «ροσομπλού» είχαν αποχαιρετήσει τη Serie A χάνοντας στα play offs από την Πάρμα, αλλά αργότερα ήρθε το κύμα αποκαλύψεων για στημένα παιχνίδια, χωρίς όμως να δικαιωθεί ή έστω αποζημιωθεί η Μπολόνια.

Ο κ. Φρασκάρα, λοιπόν, έχει καταθέσει μηνύσεις ζητώντας για την ακρίβεια 113.638 ευρώ ως αποζημίωση από τη Γιουβέντους, τη Φιορεντίνα, διοικητικά στελέχη των ομάδων που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο (όπως τον τότε γενικό διευθυντή Λουτσιάνο Μότζι), ακόμη και από τον διαιτητή Μάσιμο Ντε Σάντις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν του Άρη!! (video)


Ο Άρης εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και των μετακινήσεων. Δείτε το εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο νέο πούλμαν, που θα χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους οι «κίτρινοι».

Το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν του Άρη (video)
Με άνεση και στιλ θα ταξιδεύει πλέον οδικώς ο Άρης. Η ΚΑΕ παρουσίασε το νέο πούλμαν της ομάδας, που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα και θα κάνει απόλαυση τις κουραστικές μετακινήσεις των «κίτρινων».

Διαθέτει ειδικό χώρο για συσκέψεις του προπονητικού τιμ την ώρα του ταξιδιού, όπως και ψυγείο, wi-fi και θέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και των ψηλότερων παικτών της ομάδας.

inner

Το νέο πούλμαν θα εγκαινιαστεί άμεσα, καθώς με αυτό η αποστολή θα ταξιδέψει από την Αθήνα για την Τρίπολη, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League τον Αρκαδικό.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα ερυθρόλευκα τα «Αοράκια» (pics/video)

Το κλειστό του Ηρακλείου, «Δύο Αοράκια», ντύθηκε στα χρώματα του Ολυμπιακού και είναι πανέτοιμο να τον φιλοξενήσει στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα με την Τσεντεβίτα. Σχεδόν κατάμεστο το γήπεδο.

Στα ερυθρόλευκα τα «Αοράκια» (pics/video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Μπέκαμ στον Όντομ!!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνώρισε τον Λαμάρ Όντομ από την κοινή τους παρουσία στο Λος Άντζελες κι έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην ΝΒΑερ που χαροπαλεύει.

Το μήνυμα του Μπέκαμ στον Όντομ

Ο Άγγλος σταρ είχε τύχει να γνωρίσει από κοντά τον παίκτη που χαροπαλεύει μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και χαπιών και δεν έμεινε ασυγκίνητος στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

«Κράτα γερά αδερφέ μου», έγραψε ο «Μπεκς» στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Κι όμως, στηρίζει ομόφωνα Πλατινί η UEFA!!

Παρά την άμεση εμπλοκή του σε σκάνδαλο, η UEFA εξακολουθεί να παρέχει στήριξη στον Μισέλ Πλατινί και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA. Ομόφωνη δήλωση στήριξης στον Γάλλο πρόεδρο.

Κι όμως, στηρίζει ομόφωνα Πλατινί η UEFA!

Εκπρόσωποι από τα 54 κράτη-μέλη της UEFA συναντήθηκαν στην Ελβετία την Πέμπτη για να συζητήσουν το θέμα και αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γάλλου προέδρου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση και η δικαιοσύνη ερευνά ακόμη την υπόθεση για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

«Όλοι μας υποστηρίζουμε τον Πλατινί σαν άτομο και πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δίκαια δίκη», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, προσθέτοντας πως απόντος του Πλατινί, πρόεδρος της συνεδρίασης ήταν ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Πάντως ο τελευταίος δεν πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα προέδρου, όσο διάστημα παραμένει μακριά από τα καθήκοντά του ο Πλατινί.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αυστρίας, Λέο Βίντερ, δήλωσε πως ΚΑΙ οι 54 ομοσπονδίες-μέλη της UEFA εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στον Πλατινί, ενώ ο Ρώσος εκπρόσωπος είπε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον 60χρονο πρόεδρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ζητά «εξόντωση» Νεϊμάρ η Σάντος!!

Η νέα διοίκηση της Σάντος κατέθεσε αίτημα στη FIFA να τιμωρήσει τον Νεϊμάρ με εξάμηνο αποκλεισμό για παραβίαση όρων του συμβολαίου του όταν μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα και διεκδικεί 55 εκατ. ευρώ.

Ζητά «εξόντωση» Νεϊμάρ η Σάντος

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος είχε βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που δεν ξεπέρασε τα 25 εκατ. ευρώ, αλλά πλέον διεκδικεί 55 εκατ. ευρώ από τον παίκτη, κατηγορώντας τον πως παραβίασε όρους του συμβολαίου του και της συμφωνίας.

Γι’ αυτό πέρα από το παραπάνω ποσό, ο νέος πρόεδρος της Σάντος, Μοντέστο Ρόμα, έχει καταθέσει αίτημα στη FIFA να επιβάλει ποινή εξάμηνου αποκλεισμού στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάντος διεκδικεί χρήματα από την πώληση του Νεϊμάρ. Παλαιότερα είχε «κυνηγήσει» την εταιρεία που διευθύνεται από τον πατέρα του Νεϊμάρ θεωρώντας πως πήρε χρήματα, που κανονικά θα έπρεπε να είχαν μπει στα ταμεία του συλλόγου, από την πώληση του Βραζιλιάνου σταρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βενγκέρ δεν είναι πια… «καβούριας»!!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου Αρσέν Βενγκέρ και Ιβάν Γκατζίδις υποσχέθηκαν πως παρά τη φήμη της για το αντίθετο, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ξοδέψει πολλά χρήματα ώστε να προσελκύσει μεγάλα ονόματα

Ο Βενγκέρ δεν είναι πια… «καβούριας»!
Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Άρσεναλ να μην κατακτά πρωταθλήματα, αλλά είναι αλήθεια πως τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν πως ο σύλλογος παραμένει εύρωστος και ο τρόπος λειτουργίας του αποτελεί παράδειγμα για τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, το μεγάλο παράπονο των φίλων της Άρσεναλ είναι πως σπανίως τα κέρδη της ομάδας έχουν επενδυθεί στην αγορά σημαντικών ονομάτων αφού ο Αρσέν Βενγκέρ και η διοίκηση έχουν τη φήμη πως διαθέτουν… τσέπες με «καβούρια». Με λίγα λόγια, δηλαδή, αποφεύγουν τις… ακρότητες στο μεταγραφικό παζάρι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο καλοκαίρι, με τους «κανονιέρηδες» να προχωρούν στην απόκτηση ενός –μόνο- ποδοσφαιριστή, του Πετρ Τσεχ κι αυτού… κοψοχρονιά.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει! Σε συνέντευξη Τύπου οι άνθρωποι της Άρσεναλ ανακοίνωσαν πως προχωρούν σε έργα ύψους 30 εκατομμυρίων στο προπονητικό κέντρο και έσπευσαν να συμπληρώσουν ότι το ταμείο δεν είναι άδειο, αλλά υπάρχουν ποσά ικανά να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα στην ομάδα.

«Δεν φοβόμαστε να χαλάσουμε λεφτά για μεταγραφές», δήλωσε σχετικά ο Αλσατός ο όποιος έδειξε να γνωρίζει τι λέει η πιάτσα γι’ αυτόν προσθέτοντας «ξέρω πως έχω φήμη για το αντίθετο»!

Πάντως, εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκατζίδις, έτρεξε να διαλύσει τις… αυταπάτες και να μετριάσει κάπως τον ενθουσιασμό των φίλων των Λονδρέζων, λέγοντας πως δεν υπάρχει χώρος για… ακρότητες.

«Δεν θα τα καταφέρουμε εάν παρασυρθούμε σε μπρα-ντε-φερ προσπαθώντας να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα για μεταγραφές από τους ανταγωνιστές μας. Δεν πρόκειται να αρχίσουμε να πετάμε λεφτά μόνο και μόνο για να κατευνάσουμε τους επικριτές μας», ξεκαθάρισε.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της Άρσεναλ φέτος, ο Αρσέν Βενγκέρ απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «πρωτάθλημα», αλλά τουλάχιστον το υπονόησε: «Θέλουμε περισσότερα από μια τρίτη θέση κι ένα Κύπελλο. Έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε πιο πολλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΕΟΕ στο πλευρό των προσφύγων!!

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Καπράλος και μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής επισκέφτηκαν το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στον Ελαιώνα,εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πρόσφυγες και προσφέροντας δώρα και χαμόγελα

Η ΕΟΕ στο πλευρό των προσφύγων
Μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά συμπαράστασης στις δύσκολες ώρες που περνούν, άπλωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στον Ελαιώνα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος μαζί με μέλη της Ολομέλειας και εκπροσώπους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών βρέθηκαν δίπλα στους ανθρώπους που άφησαν το σπίτι και τη χώρα τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και τους πρόσφεραν μπάλες μπάσκετ, μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, εκατοντάδες αθλητικά παπούτσια και μπουφάν.

Κυρίως, όμως, εκδήλωσαν την απεριόριστη υποστήριξή τους προσπαθώντας να ανακουφίσουν τον πόνο των προσφύγων στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, ειδικά όταν αρκετοί από αυτούς στο μεγάλο ταξίδι για μία καλύτερη ζωή, έχασαν αγαπημένα πρόσωπα.

inner

Ο κ. Καπράλος παρέδωσε επίσης και τέσσερα γήπεδα μπάσκετ που κατασκεύασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ειδικά για τους πρόσφυγες, με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο, να είναι τα πρώτα που τα χρησιμοποίησαν. Ο Ορχάν, η Σάρα, η Μασουντέ και τα άλλα προσφυγόπουλα από τη Συρία και το Αφγανιστάν έπαιξαν με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες.

inner

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές, αλλά η χαρά στα πρόσωπα όσων έχουν δοκιμαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μιλώντας σε όσους ήταν στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ επισήμανε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως θεματοφύλακας του Ολυμπιακού ιδεώδους στη χώρα μας, δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη στον πόνο των συνανθρώπων μας, ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα γνωρίζει καλά τι σημαίνει μετανάστευση.

«Μία από τις βασικές αρχές του Ολυμπισμού είναι η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας και ενστερνιζόμενοι το δράμα αυτών των ανθρώπων αλλά και γνωρίζοντας ότι η ελληνική ιστορία είναι πλούσια από τέτοια παραδείγματα, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους κατασκευάζοντας τέσσερα γήπεδα μπάσκετ. Παράλληλα προσφέραμε 600 ζευγάρια παπούτσια και αντιανεμικά, τα οποία, όπως μας είπαν, είναι όπλο ζωής στο ταξίδι τους για ένα καλύτερο μέλλον σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, κάλυψε οικονομικά το πρόγραμμα και υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό μας για τη συνέχιση του προγράμματος. Πιστεύω ότι προσφέραμε στα παιδιά, τα οποία έπαιξαν μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αφήνοντας για λίγο όλες τις αρνητικές σκέψεις ενώ το πιο βασικό είναι ότι στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για να προσφέρουν και αυτοί στους πρόσφυγες».

inner

Παράλληλα, ο κ. Καπράλος ευχαρίστησε και όλους όσους έχουν εμπλακεί και συμπαρασταθεί ολόψυχα στην προσπάθεια και ιδιαίτερα την εταιρεία Procter & Gamble για την πολύτιμη προσφορά της.

Η υπεύθυνη λειτουργίας του Ανοιχτού Κέντρου Προσφύγων Ανθή Καραγγελή είπε: «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Ολυμπιονικών, γιατί μπορεί εμείς να θεωρούμε ως πολυτέλεια τον αθλητισμό, αλλά για αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μπορούν να εκτονώσουν την αρνητική ενέργεια που έχουν, γιατί έρχονται από χώρες πολέμου και κουβαλούν αρνητικές εικόνες. Αποτελεί λοιπόν μία πρώτη παροχή βοήθειας, να έχουν έναν χώρο να αθληθούν και να εκτονωθούν αλλά και να νιώσουν ότι μπαίνουν σε μία κανονικότητα».

Εκ μέρους της ΔΟΕ που πρόσφερε τα χρήματα για την αγορά του αθλητικού υλικού και την κατασκευή των γηπέδων μπάσκετ, το μέλος της Λάμπης Νικολάου είπε: «Η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δέχεται ένα σημαντικό – ίσως το μεγαλύτερο- τμήμα των προσφυγικών ροών από τη Συρία. Η χώρα μας και οι πολίτες έχουν αποδείξει πολλές φορές το ανθρωπιστικό τους πρόσωπο και κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος σε αυτό το δράμα που εξελίσσεται δίπλα μας. Ανάμεσα στις πολλές πρωτοβουλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα μας για την ανακούφιση των προσφύγων και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έρχεται να συνδράμει με την προσφορά αθλητικών ειδών και ειδών ρουχισμού στους ανθρώπους αυτούς που τα έχουν τόσο ανάγκη. Να σημειώσω ότι η δράση αυτή της ΕΟΕ κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί χάρη στην πρωτοβουλία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να διαθέσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές χωρών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εισροής προσφύγων».

inner

Στην ομάδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που επισκέφτηκε τον Ελαιώνα ήταν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, τα μέλη της Ολομέλειας Ιωάννης Βασιλειάδης, Μανώλης Κολυμπάδης, Πέτρος Συναδινός, Γιώργος Αλικάκος, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Ο. Βούλα Κοζομπόλη μαζί με τα μέλη του Συλλόγου Ιωάννη Μελισσανίδη, Νίκη Μπακογιάννη, Βασίλη Πολύμερο, Εύη Μωραϊτίδου, Χρύσα Μπισκιτζή, Βούλα Ζυγούρη, Γεωργία Ελληνάκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει ο Ντουρμάζ, αλλά…!!


Ο Τζίμι Ντουρμάζ το θέλει πολύ, αλλά από τη στιγμή που δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε την Πέμπτη, μοιάζει απίθανο να είναι έστω και στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θέλει ο Ντουρμάζ, αλλά…

Ο Σουηδός εξτρέμ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και να γυμναστεί κανονικά. Ακόμη όμως κι αν αυτό συμβεί, το ιατρικό τιμ και ο Μάρκο Σίλβα εκτιμούν πως είναι μεγάλο το ρίσκο να χρησιμοποιηθεί το Σάββατο, παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά πολύ την έντονη διάθεση και προσπάθεια που καταβάλλει ο παίκτης να παίξει.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στου Ρέντη μετά τις υποχρεώσεις του με τη Νορβηγία και το πιθανότερο σενάριο είναι να προτιμηθεί για το ντέρμπι ο Λεάντρο Σαλίνο για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον πρώτο να… μαζεύει δυνάμεις για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η πανηγυρική πόζα του Τελάντερ!! (pic)

Η ομάδα του Ράσμους Τελάντερ κέρδισε σε μια άσκηση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και ο Δανός αμυντικός το πανηγύρισε ποζάροντας και καμαρώνοντας για το… μαύρισμά του.

Η πανηγυρική πόζα του Τελάντερ (pic)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα χνάρια του Πουλίδο και ο Σαλίνο!! (video)

Μετά τον Άλαν Πουλίδο, ήταν σειρά του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λεάντρο Σαλίνο να διασκεδάσει με το ηλεκτρονικό του πατίνι.

Στα χνάρια του Πουλίδο και ο Σαλίνο (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θυμήθηκε» τον Χάφμαν ο ΠΑΟΚ!!

Τη λύπη της για τον άδικο χαμό του Νέιτ Χάφμαν εξέφρασε μέσω Twitter η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Θυμήθηκε» τον Χάφμαν ο ΠΑΟΚ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Νέιτ Χάφμαν εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω Twitter. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέφρασε τη λύπη του για τον άδικο χαμό του παλαίμαχου Αμερικανού, ο οποίος ήταν από τους πρώτους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρκέ της Πυλαίας, στο Final 4 της Ευρωλίγκας του 2000, με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Είναι λυπηρό που ακούσαμε ότι ο Νέιτ Χάφμαν απεβίωσε. Ένας από τους πρώτους παίκτες που αγωνίστηκαν στο “ΠΑΟΚ Sports Arena”», ανέφερε το σχετικό «τιτίβισμα».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο… Λεβαντόφσκι του Futsal!! (video)

Δεν είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο μόνος Πολωνός που βάζει γκολάρες. Δείτε τι έκανε ένας συμπατριώτης του, κάποιος Τόμας Σομπάνσκι, σε αγώνα ποδοσφαίρου σάλας και ακούστε τον ήχο από την «κανονιά» του.

Ο… Λεβαντόφσκι του Futsal (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκανε έξαλλο τον Μπάγεβιτς ο Βασιλόπουλος!!

«Δεν ξέρεις τι λες», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έντονα εκνευρισμένος στον δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την στιγμή που τον άκουσε να προτείνει άλλες εκτάσεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Έκανε έξαλλο τον Μπάγεβιτς ο Βασιλόπουλος!

Εκτός από την «ατάκα» του Δημήτρη Μελισσανίδη, που απάντησε στην πρόταση του δήμαρχου Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με την παρότρυνση «αλλού να κάνει… το Δημαρχείο», ούτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Έτσι, την ώρα που υπήρχε γενικότερη ένταση στην αίθουσα, ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» είπε σε έντονο ύφος στον Άρη Βασιλόπουλο: «Δεν ξέρεις τι λες». Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν, καθώς επενέβη ο Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, ρίχνοντας τους τόνους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Τσουπ ο Απόλλων Πάτρας!!

Τον Σερβοβόσνιο φόργουορντ Ντέγιαν Τσουπ για ένα μήνα με προοπτική επέκτασης ως το τέλος της σεζόν απέκτησε ο Απόλλων Πατρών.

Πήρε Τσουπ ο Απόλλων Πάτρας
Μια φθηνή και χωρίς μεγάλο ρίσκο επιλογή παίκτη έκανε ο Απόλλων Πατρών. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 32χρονου Σερβοβόσνιου φόργουορντ Ντέγιαν Τσουπ (2,02μ.), ο οποίος υπέγραψε για ένα μήνα με προοπτική επέκτασης για άλλους έξι. Ο παίκτης που πέρσι έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντέγιαν Τσουπ.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ, είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του Forward. Την προηγούμενη χρονιά o Τσουπ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κύπρου και το ΑΠΟΕΛ.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+6 μήνες και ο Σερβοβόσνιος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ντέγιαν Τσουπ στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα
».

Χωρίς Λάζαρ αντίπαλο!!


Άσχημο νέο για τον Ηρακλή, καλό για τον ΠΑΟΚ. Ο Κοστίν Λάζαρ βγήκε νοκ-άουτ κι έτσι θα χάσει το ντέρμπι με την πρώην ομάδα του.

Χωρίς Λάζαρ αντίπαλο
Μια σημαντική απουσία ενόψει ντέρμπι για τον Ηρακλή.

Ο Κοστίν Λάζαρ έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού και θα λείψει όχι μόνο από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο» την Κυριακή, αλλά για σχεδόν ένα μήνα από τις υποχρεώσεις του «Γηραιού».

Πλήγμα και με τον Καρλίτος, ο οποίος θα απουσιάσει για τρεις ‘βδομάδες λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επανέρχεται και ο Καλί στη Βέροια!!

Συνεχίζονται οι επιστροφές στη Βέροια με τον Σιρίλ Καλί να είναι ο τελευταίος που έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης, όμως ξεκίνησε σταδιακά να επανέρχεται απ’ τον τραυματισμό του.

Επανέρχεται και ο Καλί στη Βέροια
Άπαντες παρόντες ήταν στην τελευταία προπόνηση της Βέροιας, που προετοιμάζεται για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι Γιαννούλης και Πούγγουρας ήταν οι τελευταίοι διεθνείς που επέστρεψαν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική.

Όσο για τον Σιρίλ Καλί, δείχνει να επανέρχεται απ’ τον τραυματισμό του, αφού γυμνάστηκε ατομικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έγινε γραμματέας ο Τομάσεβιτς!!


Καθήκοντα γενικού γραμματέα στη σερβική ομοσπονδία μπάσκετ ανέλαβε ο παλαίμαχος φόργουορντ και πρώην των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Έγινε γραμματέας ο Τομάσεβιτς

«Είναι τιμή και προνόμιο που αναλαμβάνω τη θέση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Στόχος μας είναι να πάμε το μπάσκετ της χώρας σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Τομάσεβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

ΜακΝιλ: «Δεν αρκεί να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Τζερέλ ΜακΝιλ δεν αρκείται στο πολύ καλό πρόσωπο που βγάζει ο Άρης, αλλά θέλει… νίκες.

ΜακΝιλ: «Δεν αρκεί να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Ο Άρης δείχνει να βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, αφού ακόμη και στις ήττες από Παναθηναϊκό και Τραμπζονσπόρ παρουσίασε πολύ αισιόδοξα στοιχεία σαν ομάδα. Όμως αυτό δεν αρκεί στον Τζερέλ ΜακΝιλ, που θέλει… νίκες.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές κάναμε καλή δουλειά, καθώς ήμασταν ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο, παρότι παλέψαμε μέχρι τέλους δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που μας στενοχώρησε πολύ. Είμαστε πλέον σε μια διαδικασία που ψάχνουμε τι θα διαφοροποιήσουμε στο παιχνίδι μας, ώστε όχι μόνο να μένουμε κοντά στο σκορ, αλλά να κερδίζουμε τον αγώνα. Στην πραγματικότητα αυτό που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στα σουτ και την άμυνά μας. Επίσης, θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας. Κάθε κατοχή είναι κρίσιμη και όλα αυτά τα στοιχεία είναι που κρίνουν αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις τον αγώνα», τόνισε ο Αμερικανός σκόρερ.

«Αυτό που θα κρατήσω από την αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ, αλλά και με τον Παναθηναϊκό είναι ότι αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα. Έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια… Δεν μας αρκεί, όμως, μόνο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να τα κερδίζουμε αυτά τα ματς», πρόσθεσε.

Όσο για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αρκαδικό για την Α1, είπε: «Στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο αυτός ο αγώνας. Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το δεύτερο στην σειρά εκτός έδρας. Μπορεί να είναι η πρώτη χρονιά του Αρκαδικού στην Α1, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα τον υποτιμήσουμε. Το αντίθετο… Είναι δεδομένο πως θα υπάρχει ενθουσιασμός και θα ανυπομονούν για τον αγώνα στην έδρα τους , οπότε εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Σχολιάζοντας τη δυναμική παρουσία οπαδών του Άρη στον αγώνα της Τραπεζούντας τόνισε: «Η στήριξη των φιλάθλων μας σημαίνει πολλά για εμάς. Όπου και όσο μακριά κι αν παίζουμε, ακόμη και στα φιλικά, πάντα υπάρχουν δίπλα μας φίλοι του ΑΡΗ. Μας δίνουν δύναμη και θετική ενέργεια».

Γενικότερα ο Αμερικανός απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου για τον Άρη. «Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς με την καλύτερη ενέργεια και μας δίνουν πραγματικό αβαντάζ όταν παίζουμε στην έδρα μας. Τώρα θα πρέπει να τακτοποιήσουμε την δουλειά μας μακριά από το σπίτι μας, αλλά όταν θα γυρίσουμε θα είναι -όπως πάντα- ωραίο να παίξουμε έχοντας την συμπαράστασή τους».

Απίστευτο: «Σάλπαρε» και ξανάδεσε το Noor 1!!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Η πολύμηνη ταλαιπωρία των κάβων του Noor1 είχε ως αποτέλεσμα αυτοί να σπάσουν και οι λιμενικές Αρχές το έψαχναν στα ανοιχτά! Εν τέλει, βρέθηκε κι έδεσε εκ νέου.

Απίστευτο: «Σάλπαρε» και ξανάδεσε το Noor 1!
Μπορεί να είναι κλισέ… όμως κι αυτό το απίστευτο περιστατικό είναι ελληνικό! Το Noor 1 σάλπαρε… μόνο του από το λιμάνι της Ελευσίνας και πλέον οι λιμενικές αρχές προσπαθούν να το εντοπίσουν.

Ας πάρουμε τα γεγονότα απ’ την αρχή. Λόγω των φθορών που προκλήθηκαν στους κάβους από την πολύμηνη παραμονή του πλοίου στην προβλήτα, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα της περιοχής είχε ενημερώσει εγγράφως τους ανθρώπους του λιμεναρχείου πως κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή τους. Η αρμόδια αρχή δεν μερίμνησε και το κακό έγινε.

Έτσι, πλέον, το λιμενικό έχει ξεκινήσει επιχείρηση –συνοδεία κι ενός ρυμουλκού- προκειμένου να εντοπίσει το πλοίο, που μετέφερε περισσότερους από δύο τόνους ηρωίνης.

UPDATE (18.21): Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας μας ενημέρωσαν ότι το πλοίο βρέθηκε, ρυμουλκήθηκε και είναι ξανά στη θέση του, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Υπουργείο Ναυτιλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μάμιτς: «Θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του Ολυμπιακού»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ντινάμο, Ζόραν Μάμιτς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ζάγκρεμπ την Παρασκευή (16/10).

Μάμιτς: «Θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της κροατικής ομάδας έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων», καθώς –όπως είπε- θαυμάζει την οργάνωση και την πειθαρχία που έχουν στο παιχνίδι τους. Ωστόσο, ο 44χρονος εξέφρασε και το παράπονο για τη μετ’ εμποδίων προετοιμασία που κάνει για τα συγκεκριμένα ματς η ομάδα του, λόγω του άσχημου καιρού που έχει κάνει ακατάλληλο το προπονητικό κέντρο!

«Τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα και έτσι μέρος της προπόνησης έγινε σε κλειστό και ένα άλλο σε χώμα», δήλωσε αρχικά ο Ζόραν Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την συντοπίτισσα Ζάγκρεμπ, με τον προπονητή Ντινάμο να προσθέτει: «Πότε δεν κάνω παράπονα, αλλά μία πικρία την έχω. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Πίντο είναι καλά. Για τον Σιγάλι θα δούμε γιατί κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις. Θέλει να παίξει, αλλά δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τη συμμετοχή του λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα».

Αργότερα, ο Μάμιτς αναφέρθηκε στον Αντέμι, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός για χρήση απαγορευμένων ουσιών: «Το πρωί της Τρίτης (20/10) αναμένεται να γίνει γνωστό το δεύτερο δείγμα του Αντέμι στην Ελβετία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εκείνον, είναι λυπημένος και απογοητευμένος, αλλά πιστεύω ό,τι μου έχει. Πως δεν έχει πάρει κάτι απαγορευμένο».

Οι τελευταίες λέξεις του Κροάτη τεχνικού ανήκαν στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο Champions League, τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα είναι σημαντική η απώλεια του Αντέμι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θέλουμε να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι ο Σιγάλι. Σίγουρα κάποιος θα πάει να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν σας κρύβω πως με ενδιαφέρει πιο πολύ σε τι κατάσταση είναι και εύχομαι να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί, γιατί θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ματς. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και πραγματικά θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχεί που έχει ως ομάδα. Ελπίζω να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την Ζάγκρεμπ και να μην υπάρξει καμία αναβολή λόγω καιρού. Αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε επίσημα παιχνίδια για 20 ημέρες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος χορηγός στη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης!!

Σε συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία η οποία θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης.

Νέος χορηγός στη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα διαφημίζουν πλέον την εταιρεία Stoiximan.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Stoiximan ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Το Stoiximan.gr θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

O κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας σημείωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την χορηγική συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία κατάφερε σε λίγα χρόνια μέσα από συστηματική δουλειά να αποτελεί μια σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να σημειώνει και επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτή η οργάνωση και η μεθοδικότητα αποτελεί κοινό γνώρισμα για την Stoiximan και τον Αστέρα Τρίπολης και απετέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κινείται σε ανοδική τροχιά".

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να έχει την στήριξη μιας κορυφαίας εταιρείας στο πεδίο δραστηριοποίησης της όπως η Stoiximan. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής που θα συνδράμει στην εδραίωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου ως ομάδας με σημαντική ποδοσφαιρική αξία".

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού».

Δεν υπάρχει θέμα Νέμεθ στον Παναθηναϊκό!!

Στον Παναθηναϊκό ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ, που πλέον αγωνίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχει θέμα Νέμεθ στον Παναθηναϊκό

Στο «Τριφύλλι» δεν έχουν ψαχτεί για τον Ούγγρο επιθετικό που είχε αγωνιστεί για σχεδόν 2.5χρόνια στην Ελλάδα, φορώντας τις φανέλες της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου.

Πλέον, μετά από μια διετία στην Ολλανδία με την Ρόντα, ο Νέμεθ αγωνίζεται στο MLS και στην Κάνσας Σίτι, με την οποία έχει 10 γκολ σε 25 συμμετοχές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νοκ άουτ και ο Μωραΐτης στην ΑΕΚ!!

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ. Θλάση υπέστη ο Δημήτρης Μωραΐτης και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Νοκ άουτ και ο Μωραΐτης στην ΑΕΚ
Πάνω που επέστρεψαν στη δράση Σάκοτα και Κάρτερ κι ενώ αναμένεται ο Κατσίβελης, η ΑΕΚ υπέστη ένα ακόμη πλήγμα.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο σε αναμέτρηση της ομάδας Νέων της «Ένωσης» με το Περιστέρι και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο 16χρονος γκαρντ άρχισε ήδη θεραπείες και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε νέο υπέρηχο για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μανούρα» για ένα μπουκάλι μπύρα στη Βαλένθια!!

Ως μουσουλμάνος, ο Σκοντράν Μουστάφι θέλησε να απομακρύνει ένα μπουκάλι μπύρας χορηγού που βρήκε μπροστά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης και ακολούθησαν στιγμές απόλυτης αμηχανίας.

«Μανούρα» για ένα μπουκάλι μπύρα στη Βαλένθια (video)

Γεννημένος στη Γερμανία από Αλβανούς γονείς με καταγωγή από την ΠΓΔΜ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι μουσουλμάνος και προφανώς τηρεί τις επιταγές της θρησκείας του σε ό,τι αφορά τη σχέση του με το αλκοόλ.

Όταν, λοιπόν, πήρε τη θέση του για να μιλήσει, διαπίστωσε πως μπροστά του είχε τοποθετηθεί ένα μπουκάλι μπύρας από εταιρεία-χορηγό και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απομακρύνοντάς το από το πλάνο.

Με τα μάλλον φτωχά ισπανικά του προσπάθησε να ενημερώσει τον υπεύθυνο επικοινωνίας πως δεν θέλει τίποτα αλκοολούχο κοντά του, όμως εισέπραξε την άρνηση και την επιμονή του συνομιλητή του που μάλλον του υπενθύμισε πως στο ποδόσφαιρο ο μόνος θεός είναι το χρήμα και οι χορηγοί…

Έτσι, μετά από μια σύντομη συζήτηση που κατέληξε με τον Μουστάφι να… προειδοποιεί (με χιουμοριστική διάθεση πάντως) τον υπεύθυνο πως θα τον σκοτώσει μια μέρα, οι δηλώσεις έγιναν κανονικά και με το… μπυρόνι στη θέση του. *Πηγή: sport-fm.gr*