Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Εκεί είναι να τον φοβάσαι τον Ολυμπιακό!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr μία πρώτη προσέγγιση για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Εκεί είναι να τον φοβάσαι τον Ολυμπιακό!
• Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γράψω δύο πράγματα παραμονές κι ανήμερα. Αλλά θα ήθελα σήμερα μία πρώτη προσέγγιση για το πραγματικά πολύ μεγάλης σημασίας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ. Ίσως το πιο καθοριστικό στη μάχη της πρόκρισης-και για τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και για την πρωταθλήτρια Κροατίας!

• Θα μου πεις, εδώ ο Ολυμπιακός τα έβαλε με ολόκληρη Μπάγερν κι «έπαιζε» το ματς ως το 88’, οπότε κι ήταν το σκορ 0-1…Εδώ πήγε και κέρδισε μέσα στο Λονδίνο ολάκαιρη Άρσεναλ, θα έχει τόσο μεγάλα προβλήματα με την Ντινάμο; Δεν ξέρω! Ξέρω, όμως, ότι και η Ντινάμο κέρδισε την Άρσεναλ! Μέσα στο γήπεδό της, στο Ζάγκρεμπ, οκ, αλλά την κέρδισε…

• Και ξέρω και κάτι άλλο: διαχρονικά το πρόβλημα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τέτοιου είδους ομάδες. Τρίτης και τέταρτης γραμμής! Πόσες προκρίσεις δεν είχε χάσει από ήττες στη Νορβηγία από τη Μόλντε, στην Ολλανδία από τη Χέρενβεν, στην…Κύπρο από τη Μακάμπι Χάϊφα, ακόμη ακόμη και στη Γαλλία από την, εντελώς άπειρη τότε από Τσάμπιονς Λιγκ, Λιλ. Αλλά κι από ήττα του μέσα στο Καραϊσκάκη από τη Ρόζενμποργκ!

• Κι ενώ φαινόταν για κάποια χρόνια ότι ο Ολυμπιακός την είχε ξεπεράσει αυτή την…παιδική ασθένεια, να την πατάει στο Τσάμπιονς Λιγκ από συλλόγους σαφώς πιο κάτω από αυτόν-και διατηρούσε το θέμα του στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ (βλέπε αποκλεισμούς από Μέταλιστ και Λεβάντε), ήρθε η περσινή σεζόν κι η ήττα από τη Μάλμε στη Σουηδία, για να μας ξαναθυμίσει ότι πιο πολύ είναι να τον φοβάσαι τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη με τέτοιους αντιπάλους!

• Τώρα πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες Μόλντε και Μάλμε και Μακάμπι. Στην Κροατία ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει όσο πιο δυνατός και αποφασιστικός για το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να την πατήσει πάλι όπως πέρσι στη Σουηδία.

• Γιατί και με κόντρα τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει τότε αποτέλεσμα. Αν π.χ. δεν συναγωνίζονταν ο Μποτία κι ο Αμπιντάλ ο ένας τον άλλο στις γκάφες. Και στην έλλειψη καλής συνεννόησης με το Ρομπέρτο... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: