Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς-Γιάνκοβιτς: «Με σεβασμό για τη νίκη»


Τις δυσκολίες του αγώνα της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κράσνονταρ επισήμαναν για τον Παναθηναϊκό Σάσα Τζόρτζεβιτς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Τζόρτζεβιτς-Γιάνκοβιτς: «Με σεβασμό για τη νίκη»

«Είναι το εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στη Ρωσία. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι βέβαιο πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παππά και Μποχωρίδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. «Όπως πάντα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του με σεβασμό στην ιστορία του, τον αντίπαλό του και τη διοργάνωση. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος που συναρπάζει τους φιλάθλους, οι οποίοι παρακολουθούν αγώνες και παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι πολύ καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το παν για ένα θετικό ξεκίνημα», είπε ο 25χρονος φόργουορντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: