Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

«Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ»

Ο Γιάννης Ψηφίδης ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρη μίλησε στον ArenaFM 89.4 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Διαβάστε όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Γιάννης Ψηφίδης:
Για τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη: «Λογικά θα είναι αντιπρόεδρος αλλά θα το δούμε αύριο».
Για τον Τάσο Οικονόμου: «Ο κ.Οικονόμου παραμένει και με αυτές τις προϋποθέσεις ανέλαβα, θα είναι γενικός γραμματέας και οι γνώσεις του στον Α.Σ. είναι απαραίτητες και ήθελα να τις έχω».
psifidis2
Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Εμείς αποτελούμε διοίκηση ειρηνοδικείου η οποία σημαίνει ότι η ευθύνη μας αρχίζει από αυτή τη στιγμή .Δεν θα κουβαλήσουμε εμείς όλες τις ευθύνες του παρελθόντος . Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες αναλάβαμε και πρέπει να πληρώνουμε αλλά δεν είναι πολύ μεγάλες για τον Άρη. Τα μεγάλα είναι αυτά που έχουμε πίσω μας και πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε 25 άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους και καλούμαστε να στήσουμε τον Άρη, να φύγουμε από τον πάτο και να πάμε προς τα επάνω. Με αυτούς τους συνεργάτες το πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ, αλλιώς δεν θα έμπαινα. Ο Άρης αν στηριχθεί στον λαό του και στην παρουσία του έχει σαφώς μέλλον».
Για το αν θα γίνει κάποιο ραντεβού με τον κ.Καρυπίδη: «Τον γνώρισα στο χθεσινό παιχνίδι μας, κάναμε και μια μικρή κουβέντα για να κατανοήσει τους στόχους μας και θα υπάρχει περεταίρω συνεργασία. Έχω ένα χρονικό περιθώριο για δω τα πράγματα στον Α.Σ. και στην συνέχεια θα πάμε στην πρόσκληση που μου έκανε για να κάνουμε μια συμφωνία».*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: