Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ο κόσμος του έσωσε τον Ηρακλή!!

Μέσα σε δύο εβδομάδες ο Ηρακλής κατάφερε να διευθετήσει 16 εκκρεμείς υποθέσεις αθλητών και να πάρει άδεια συμμετοχής στη Volleyleague, με τον κόσμο του να έχει καταλυτική ρόλο. Κανονικά και η Κηφισιά.

Ο κόσμος του έσωσε τον Ηρακλή!

Ο Γηραιός είχε απέναντί του 16 υποθέσεις αθλητών, που διεκδικούσαν οφειλόμενα χρήματα του παρελθόντος, έχοντας τελεσίδικες αποφάσεις. Η ομάδα κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό και με τους 16 αθλητές, όμως προκειμένου να καλύψει το μεγάλο ποσό των προκαταβολών, που αγγίζει τα 80.000 ευρώ, χρειάστηκε τη βοήθεια του κόσμου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr φίλοι της ομάδας στάθηκαν δυναμικά στο πλευρό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκταμιεύσει άμεσα το μεγάλο ποσό και να μπορέσει να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Σημαντική πάντως ήταν και η στάση των αθλητών, που «έβαλαν πλάτη» και δέχτηκαν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση, υπήρχε ο κίνδυνος να μην καταφέρει ο Ηρακλής να βρει τα απαιτούμενα χρήματα, κάτι που θα σήμαινε τον υποβιβασμό του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και, συνεπώς, την ολική διαγραφή των χρεών του παρελθόντος.

Όσον αφορά την Κηφισιά, αντιμετώπιζε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο διευθετήθηκε χωρίς πρόβλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στη Volleyleague. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: