Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: «Σάλπαρε» και ξανάδεσε το Noor 1!!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Η πολύμηνη ταλαιπωρία των κάβων του Noor1 είχε ως αποτέλεσμα αυτοί να σπάσουν και οι λιμενικές Αρχές το έψαχναν στα ανοιχτά! Εν τέλει, βρέθηκε κι έδεσε εκ νέου.

Απίστευτο: «Σάλπαρε» και ξανάδεσε το Noor 1!
Μπορεί να είναι κλισέ… όμως κι αυτό το απίστευτο περιστατικό είναι ελληνικό! Το Noor 1 σάλπαρε… μόνο του από το λιμάνι της Ελευσίνας και πλέον οι λιμενικές αρχές προσπαθούν να το εντοπίσουν.

Ας πάρουμε τα γεγονότα απ’ την αρχή. Λόγω των φθορών που προκλήθηκαν στους κάβους από την πολύμηνη παραμονή του πλοίου στην προβλήτα, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα της περιοχής είχε ενημερώσει εγγράφως τους ανθρώπους του λιμεναρχείου πως κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή τους. Η αρμόδια αρχή δεν μερίμνησε και το κακό έγινε.

Έτσι, πλέον, το λιμενικό έχει ξεκινήσει επιχείρηση –συνοδεία κι ενός ρυμουλκού- προκειμένου να εντοπίσει το πλοίο, που μετέφερε περισσότερους από δύο τόνους ηρωίνης.

UPDATE (18.21): Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας μας ενημέρωσαν ότι το πλοίο βρέθηκε, ρυμουλκήθηκε και είναι ξανά στη θέση του, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Υπουργείο Ναυτιλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: