Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

«Μανούρα» για ένα μπουκάλι μπύρα στη Βαλένθια!!

Ως μουσουλμάνος, ο Σκοντράν Μουστάφι θέλησε να απομακρύνει ένα μπουκάλι μπύρας χορηγού που βρήκε μπροστά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης και ακολούθησαν στιγμές απόλυτης αμηχανίας.

«Μανούρα» για ένα μπουκάλι μπύρα στη Βαλένθια (video)

Γεννημένος στη Γερμανία από Αλβανούς γονείς με καταγωγή από την ΠΓΔΜ, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι μουσουλμάνος και προφανώς τηρεί τις επιταγές της θρησκείας του σε ό,τι αφορά τη σχέση του με το αλκοόλ.

Όταν, λοιπόν, πήρε τη θέση του για να μιλήσει, διαπίστωσε πως μπροστά του είχε τοποθετηθεί ένα μπουκάλι μπύρας από εταιρεία-χορηγό και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απομακρύνοντάς το από το πλάνο.

Με τα μάλλον φτωχά ισπανικά του προσπάθησε να ενημερώσει τον υπεύθυνο επικοινωνίας πως δεν θέλει τίποτα αλκοολούχο κοντά του, όμως εισέπραξε την άρνηση και την επιμονή του συνομιλητή του που μάλλον του υπενθύμισε πως στο ποδόσφαιρο ο μόνος θεός είναι το χρήμα και οι χορηγοί…

Έτσι, μετά από μια σύντομη συζήτηση που κατέληξε με τον Μουστάφι να… προειδοποιεί (με χιουμοριστική διάθεση πάντως) τον υπεύθυνο πως θα τον σκοτώσει μια μέρα, οι δηλώσεις έγιναν κανονικά και με το… μπυρόνι στη θέση του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: