Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σε κώμα ο Λαμάρ Οντόμ - Τα δάκρυά του για την Κλόε Καρντάσιαν στον οίκο ανοχής!!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ είναι ακόμα παντρεμένος με την τηλεπερσόνα κάτι που σημαίνει πως εκείνη ίσως κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις στο νοσοκομείο

Σε κώμα ο Λαμάρ Οντόμ - Τα δάκρυά του για την Κλόε Καρντάσιαν στον οίκο ανοχής

Όπως μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λαμάρ και η Κλόε είναι ακόμη παντρεμένοι. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι υπέγραψαν τα χαρτιά προκειμένου να εκδοθεί το διαζύγιό τους, υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί ακόμη, ενώ θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Τόσο ο Λαμάρ όσο και η Κλόε καθυστέρησαν να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν να ήταν ξανά μαζί. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και το γεγονός ότι είναι ακόμη παντρεμένοι σημαίνει, σύμφωνα με το TMZ, ότι η Κλόε είναι εκείνη που θα χρειαστεί να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις αναφορικά με τη ζωή του Λαμάρ, αν κάτι τέτοιο χρειαστεί, εφόσον ο 35χρονος πρώην αθλητής βρίσκεται πλέον σε κώμα.

Οι ιερόδουλες που βρήκαν αναίσθητο τον πρώην σταρ του NBA

inner

«Έκλαιγε και μιλούσε στις ιερόδουλες για την Κλόε»


Όπως έγινε γνωστό, από την περασμένη Παρασκευή ο Λαμάρ ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, προτού βρεθεί αναίσθητος στον οίκο ανοχής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, πολύ αλκοόλ, αλλά και φυτικό βιάγκρα.

Το E! News μεταδίδει ότι οι γιατροί έχουν βρει στο σώμα του Λαμάρ «όποιο ναρκωτικό κυκλοφορεί στην πιάτσα», αλλά την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προσπαθούσε να αυτοκτονήσει, αφού ήθελε να ξεχάσει τον πόνο του για την «κατεστραμμένη ζωή του».

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψαν οι ιερόδουλες, οι οποίες τον εντόπισαν, ο Λαμάρ «είχε φρικάρει για την Κλόε».

«Έδειχνε συνέχεια στα κορίτσια που εργάζονταν στον οίκο ανοχής φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν, από την εποχή που ήταν ακόμη μαζί της. Ήθελε να τους ανοίξει την καρδιά του. Δεν είχε πάει εκεί μόνο για σεξ, ήθελε έναν ώμο για να κλάψει, έμοιαζε χαμένος», είπε πηγή που μίλησε με τις κοπέλες.

Στο πλευρό του Λαμάρ βρέθηκαν την Πέμπτη η πρώην σύντροφός του και τα παιδιά του
inner

Το επεισόδιο του ριάλιτι των Καρντάσιαν που τον αναστάτωσε


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν βρεθεί αναίσθητος, πνιγμένος στον εμετό και τους αφρούς σε οίκο ανοχής της Νεβάδα, άτομα από το φιλικό περιβάλλον του Λαμάρ ανέφεραν πως ο πρώην σταρ του ΝΒΑ ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι στην αμερικανική τηλεόραση, είχε προβληθεί πρόσφατα επεισόδιο της σειράς «Keeping up with the Kardashians», στο επίκεντρο του οποίου ήταν το τηλεφώνημα που είχε κάνει στην πρώην σύντροφό του Κλόε Καρντάσιαν, όταν την ενημέρωνε για το θάνατο του παιδικού του φίλου Τζέιμι Σανγκουτάι από ναρκωτικά.

«Είμαι σε συναγερμό για τον Λαμάρ», είπε η Κλόε στην κάμερα. «Οτιδήποτε μπορεί να τον στείλει στον πάτο», συμπλήρωσε. Ωστόσο, η αδερφή της Κιμ, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν δίπλα της, έδειξε καθαρά την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Κλόε είχε ακόμη επαφές με τον Λαμάρ.

Πάντως, τόσο η Κιμ, όσο και η μητέρα της Κρις Τζένερ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Λαμάρ, σπεύδοντας στο νοσοκομείο όπου τον έχουν μεταφέρει.

inner

Όπως μεταδίδει το TMZ, ο Λαμάρ έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και κανείς δεν μπορεί να πει, προς το παρόν, πόσο σοβαρή είναι η εγκεφαλική βλάβη. Επίσης, δεν λειτουργούν τα νεφρά του και νοσοκομειακή πηγή τους μετέφερε ότι ο 35χρονος έχει 50/50 πιθανότητες να επιζήσει.

Η Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε στο νοσοκομείο
inner

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση του Λαμάρ, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι οποίες κλήσεις που έκαναν οι ιερόδουλες στις αρχές

Σε μία από τις κλήσεις μια γυναίκα παρακαλάει το ασθενοφόρο να βιαστεί γιατί «βγαίνουν αίματα από τη μύτη του, και μία λευκή ουσία από το στόμα του χωρίς να μπορούμε να τον ξυπνήσουμε».

Σε άλλη κλήση, ένας άντρας κάνει λόγο πάλι για λευκή ουσία που βγαίνει από τη μύτη και το στόμα ενώ λέει πως έχει βρει ένα φακελάκι με κάτι που μοιάζει να είναι φυτικό viagra, τονίζοντας πως «έχει πάρει ένα σωρό από αυτά».

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: