Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κλοπ: «Με γενναιότητα και αλλαγή νοοτροπίας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της Λίβερπουλ και περιμένει από την ομάδα του να επιδείξει γενναιότητα και αλλαγή νοοτροπίας από το πρώτο του παιχνίδι, το Σάββατο με την Τότεναμ.

Κλοπ: «Με γενναιότητα και αλλαγή νοοτροπίας»

«Θέλουμε να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Αυτό περιμένω. Να αποδείξουμε ότι δουλέψαμε όλοι μαζί. Περιμένω να δω στα μάτια των παικτών μου γενναιότητα αλλά και ότι το διασκεδάζουν. Θέλω να δω ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν.

Πρέπει να οργανωθούμε και να μην σκεφτόμαστε μόνο τα θέματα που υπάρχουν την επίθεση. Ξέρω πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει πολλά γκολ, αλλά το βασικό είναι να υπάρξει στην ομάδα σταθερότητα. Αυτό μπορεί να σε απελευθερώσει και να σε οδηγήσει σε επιθετικό παιχνίδι και δημιουργία φάσεων.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να αλλάξεις. Όπως τη νοοτροπία και το να είσαι πιο έτοιμος. Αλλά το να αλλάξεις πραγματικά την ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Δεν επικεντρώνομαι στα προβλήματα που μπορεί να έχουμε το Σάββατο. Μετά το ματς με την Τότεναμ θα ξέρουμε σίγουρα περισσότερα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως συναντάω ανθρώπους που μου λένε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα… Μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να γίνει αυτό μόνο αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί… Μην λέμε αμέσως ότι όλα είναι ίδια με την περασμένη εβδομάδα ή την περασμένο χρόνο. Θέλω οι παίκτες μου να εμπιστεύονται τους εαυτούς τους. Είμαι εδώ γι’ αυτούς, διότι μπορώ να τους βοηθήσω. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί
», τόνισε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: