Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Θρήνος: Έχασε τη μάχη ο Χάφμαν!!

Ο Νέιτ Χάφμαν «έφυγε»… Ο Αμερικανός που διέπρεψε μεταξύ άλλων με τη φανέλα της Μακάμπι, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Θρήνος: Έχασε τη μάχη ο Χάφμαν
Θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ σκορπά η είδηση του θανάτου του Νέιτ Χάφμαν. Ο 40χρονος Αμερικανός, που έλαμψε με τη φανέλα της Μακάμπι και μάλιστα είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε δύο τελικούς Ευρώπης (2000 και 2001) κατακτώντας τον τίτλο μια φορά, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 40 του χρόνια μετά από σύντομη πλην όμως άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο ίδιος είχε πρόσφατα κάνει γνωστά τα κακά νέα για την κατάσταση της υγείας του τονίζοντας πως ήταν θέμα χρόνου και δεν υπήρχαν πιθανότητες να επιβιώσει από τον καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

Ο εκλιπών έπαιξε στη Φουενλαμπράδα (1997/98), τη Μακάμπι (1999-2000) και τους Ράπτορς (2002/03), με την καριέρα του να ολοκληρώνεται μάλλον πρόωρα λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Η Μακάμπι αμέσως μετά τα κακά νέα εξέφρασε τη θλίψη της. «Η Μακάμπι θρηνεί το θάνατο του Νέιτ Χάφμαν, ενός από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της και ενός εξαιρετικού ανθρώπου».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: