Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ανέλαβε την Επισκοπή ο Γκώνιας!!

Ο Τάκης Γκώνιας είναι ο νέος προπονητής της Επισκοπής και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ανέλαβε την Επισκοπή ο Γκώνιας
Κάτοικος Ρεθύμνου είναι πλέον ο Τάκης Γκώνιας. Ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε τα ηνία της Επισκοπής και θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Ρεθύμνου, που παίζει στη Γ’ Εθνική.

«Καθώς αναλαμβάνω τη θέση του προπονητή, έχω τρεις πρωταρχικούς στόχους. Ο πρώτος είναι να δημιουργήσω στέρεα θεμέλια βασιζόμενα σε εξαιρετικά υψηλό εργασιακό ήθος. Ο δεύτερος είναι να προσφέρω στους φιλάθλους θέαμα ώστε να φεύγουν από τα γήπεδα του «Βαρδινογιάννης» με την αίσθηση ότι ο χρόνος που αφιερώσανε, άξιζε τον κόπο. Και τρίτος, να ξαναφέρω την ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Η επίτευξη αυτών των στόχων θα είναι δύσκολο εγχείρημα για όλους μας, για μένα, για τους παίκτες, για το σύλλογο για τον καθένα. Σ’ αυτό όλο το εγχείρημα θα έχω δίπλα μου τον συνεργάτη μου κ. Σπύρο Μαυραγάννη και τον κ. Γιώργο Μπερνάνου. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο νέος προπονητής των Κρητικών.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Γκώνια. Ο 44χρονος τεχνικός, είχε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μας με τη διοίκηση και προσωπικά με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, να αναλυθεί το πλάνο (αγωνιστικό και η φιλοσοφία) και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Ο ΑΟ Επισκοπής, τον καλωσορίζει στο Ρέθυμνο και στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές επιτυχίες».

Ποιός είναι ο Τάκης Γκώνιας

O Τάκης (Παναγιώτης) Γκώνιας έχει γεννηθεί στις 6 Οκτωβρίου του 1971 και σαν ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα ξεκινώντας από τον Π.Σ. Παναθηναϊκό στο Κυριάκι Βοιωτίας αγωνιζόμενος στη συνέχεια κατά σειρά σε Λεβαδειακό, Ολυμπιακό (δις), Ηρακλή (δις), Σπρότινγκ Χιχόν, Πανηλειακό, Πανιώνιο και Μεσίνα. Με την Εθνική Ελλάδας είχε 2 συμμετοχές και στη συνέχεια ακολούθησε την προπονητική ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε τηλεοσχολιαστής σε πολλά κανάλια αναλύοντας αγώνες από τον ελλαδικό αλλά και από τον ευρωπαϊκό χώρο. Πριν δύο χρόνια είχε αναλάβει την ομάδα της Γλυφάδας στην Football League όμως τα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρση της Γλυφάδας από το πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: